הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   עיצוב חדש של פורטל וואלק (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26731)

Daniel|Pro-Host 18-07-06 20:07

יפה מאוד,
אבל יותר מדי מבולגן
בהצלחה :)

UNspecific 18-07-06 20:15

אני לא מסכים איתך ביכלל

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Opie
יש פה כמה אלמנטים יפים אבל המבנה מבולגן מאוד ולא נוח..

אני חושב מסיבה ראשונה שזה אתר של נערים אמור ליהיות פרוע .
דבר שני אני חושב שכל האלמנטיםן שיוצאים מכל הצדדים מביאים לאתר צורה של אבסטקרט אחיד ומעניין יותר שים לב אף אחד מהאלמנטים לא מפריע לשום טבלה או אפשרות אינטרקטיבית .

לדעתי זה המקסימום של הבלאגן והמקסימום של האפשרויות נשמרו .

לידור 18-07-06 20:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DreaMonster
מממ עעע ווו ללל ההה !!!

עיצוב משהו לפנים!

;P ;P יפהההה

niminimi-d 18-07-06 21:24

לא ממש ממש אהבתי..נחמד

Pro-HostCoil 18-07-06 21:56

חמוד לא יותר מזה..

Noam 18-07-06 21:58

לא אהבתי

UNspecific 18-07-06 22:39

שאומרים לא אהבתי לא מפרטים על זה יותר ? מה לא אהבתם ? ... מה לשפר ? ... פעם היה חוק על דבר כזה... ב iart (פורום הגרפיקה של הוסטס של פעם)

sheeze 18-07-06 22:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי UNspecific
אני חושב מסיבה ראשונה שזה אתר של נערים אמור ליהיות פרוע .
דבר שני אני חושב שכל האלמנטיםן שיוצאים מכל הצדדים מביאים לאתר צורה של אבסטקרט אחיד ומעניין יותר שים לב אף אחד מהאלמנטים לא מפריע לשום טבלה או אפשרות אינטרקטיבית .

לדעתי זה המקסימום של הבלאגן והמקסימום של האפשרויות נשמרו .

לא התחשבת כל כך בקידוד ותכנות האתר. יש לך בלוקים לטקסט בצורות אלכסוניות ופלישות (קטנות אבל עדיין) של אוביקטים שונים. אין כאן התחשבות בכלל בקידוד ובתכנות, לא עושה רושם שהייתה על זה מחשבה כלשהי.
והאתר לא נראה פרוע בכלל, הוא מאד חלק ונקי - בגלל זה הוא לא נראה כמו פורטל. הקטע של הצ'אט מאד הזוי, בחיים שלי לא ראיתי צ'אט בעמוד ראשי של אתר, יש לזה מספיק סיבות ללמה לא עושים את זה (רובן סיבות אבטחה). מתחת לסקר יש לך גם חלקה לבנה, למה היא מיודעת?

כך את כל הערות בראש פתוח, אין כוונה להעליב.

Gdesign 19-07-06 00:21

עמית אינעל אחותך
זה גילי לאן נעלמת לי
ועיצוב נחמד לאללה תיכול יותר

UNspecific 19-07-06 06:21

סוף סוף תשובה בונה ...

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze
לא התחשבת כל כך בקידוד ותכנות האתר. יש לך בלוקים לטקסט בצורות אלכסוניות ופלישות (קטנות אבל עדיין) של אוביקטים שונים. אין כאן התחשבות בכלל בקידוד ובתכנות, לא עושה רושם שהייתה על זה מחשבה כלשהי.
והאתר לא נראה פרוע בכלל, הוא מאד חלק ונקי - בגלל זה הוא לא נראה כמו פורטל. הקטע של הצ'אט מאד הזוי, בחיים שלי לא ראיתי צ'אט בעמוד ראשי של אתר, יש לזה מספיק סיבות ללמה לא עושים את זה (רובן סיבות אבטחה). מתחת לסקר יש לך גם חלקה לבנה, למה היא מיודעת?

כך את כל הערות בראש פתוח, אין כוונה להעליב.

בקשר לתיכנון כניראה אתה צודק תאמת אין לי קשר לתיכנות אני לא יודע לתכנת חחח ...

וגילי ... איפה אתה ימניאק אני נוסע לנתניה אמרתי נרים לך צילצול היה לי מספר וזה הרמתי לא הייתה דבר איתי באיסיקיו

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:44.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ