![]() |
ציטוט:
בכל מקרה תשלח לי לפרטי מה ההוצאות והכל ואין בעיה נלך איתך למה לא. |
okay , אין עדיין שותף, מי שעדיין מעונין מוזמן להציע את עצמו
|
תיצור איתי קשר בבקשה..
|
הסבר קטן : עוד אחד שמעתיק מה מיליון דולר פיקסלים
וחושב שיצליח תבין האתר של הבן אדם מפורסם אששש בגלל זה קונים שם את הפיקסלים שלך? אם אני לא טועה אפילו פיפאל אין לך , שלא נדבר על תדמית ראיתי את האתר שלך די התעתק מהם לא יפה |
סליחה בטעות יצא דאבל
|
תגיד מה שבא לך, בא לך לקטול תקטול, אך אני בכל אופן יתייחס לתגובה שלך,
האתר עצמו עדיין לא נפתח סופית, אם כבר שמת לב -_-" כאשר כל מה שצריך ומה שקשור לאתר יהיה מוכן אתה תהיה מוזמן לתת את דעתך, בנתים אתם מתבסס על אוויר. |
יש לי שחבון פיפל אבל תנסה לשכנע אותי למה זה כדאי? שאני ידע אם שווה לי או לא, כאילו למה אתה חושב שאנשים יבואו ויקנו אצל פירסום? וישלמו כל כך הרבה כסף? האתר שלך מפורסם מספיק?
|
חחח בנאדם החלקתה על השכל או משהו???
לשים באנר סטנדרטי עולה 275$???? שמע אתר עם 2000 יחודיות כמה עולה לרפסם 100 לשבוע ואתה תמכור את המקום פי 10 יותר??? לא נראה לי שיש לך מספיק יחודיות בישביל זה אז:\ בהצלחה חח לאלו שלא הבינו מה החכמולוג מנסה לעשות http://milliondollarhomepage.com/ זה המקורי כן הבנאדם הרוויח כבר $:'(1000000 6 אפסים אחרי הספרה 1 4.5 ומשהו מליון שקל :'( הוא מנסה לחכות את זה חושב שיצליח |
ציטוט:
|
מה שלא הורג אותך מחשל אותך.
לבן אדם יש רצון לעשות משהו מה זה מפריע לכם אם יצליח לו או לא. בכל מקרה לפתוח חשבון בנק כדי שגם אנשים מחו"ל יוכלו להעביר אליו כסף זאת לא כל כך בעיה גדולה מאור. אני זמין בטלפון 0545451760 או באימייל info at zvaim dot com |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ