![]() |
ציטוט:
על מי אתה עובד, יש שם תג center |
נריה אפשר לחסום את הקוד!
קודם כל תמיד בPHP תוכל להשתמש בפונקציית include (מוכר לך מאנשהו ? :) ) ודבר שני אני ראיתי פעם תוכנה שמצפינה את הקוד, והוא עובד רגיל לגמרי! לא זוכר איפה ראיתי, אתה מוזמן לחפש בגוגל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב אתה לא הבנת מה הכוונה שלי.. |אוף קטן| |
היה פעם איזה אתר "מחסן העזרים לבניית אתרים של שלומי" [יש מצב זה לא שלומי חח] והיה שם סקריפט שהופך את כל האתר שלך לHEX או משהו וזה נותן לך את זה גם עם סקריפט, אקיצר דפדפן רואה את זה בסדר, אנשים רואים HD%HJ%HJ%JD אבל גם את זה אפשר לעבור בלי בעיה..
|
מבין לא מבין כוונה
אפשר עזרה איך אני מיישר את הדף לימין? עדיף שיהיה תקני ובבקשה דעה על ההתחלה של הקידוד ולאיזה גודל כדאי להתאים את העיצוב?? בבקשה אל תגיבו תגובות מיותרות |
ציטוט:
ובשביל טקסט יותר מומלץ לעשות direction:rtl לTD....לפחות לי יותר נוח לעבוד שזה מימין לשמאל. כמו שכתבתי לך בפרטי, החיתוך למתחיל בסדר...אבל אם אתה לא מתחיל בעניין..אז הוא לא משהו. אם זה ישור לאמצע כתבתי לך כבר פה באשכול, אם אתה רוצה שזה יהיה צמוד לצד ימין, כתבתי לך לכתוב ואני ישים לך את הקוד. וכמו שאמרתי לך בפרטי, הנורמל היום של העיצובים הוא רוחב 700-720..גובה זה לא משנה כי זה נגלל גם ככה. |
|חחח קטן| חשבתי שהוא ביקש לכתב.. לא שמתי לב..
טעות שלי.. זה מהעיפות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובוא נגיד ככה, אם הצלחת לעשות את התיאוריה הלא אפשרית הזאת..אתה מוזמן להראות לנו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ