![]() |
ציטוט:
אני נהנה שניה יותר... חחח האיכות ממש טובה אני מאוחסן בשרת של יבגני שמאוחסן אצל גלעד בסטסרב ממש חברה טובה... |
אחלה
כל הכבוד |
אתם לא צריכים להודות לי
אם כל הכבוד לביקורת דניאל משלם על זה :>>> הוא זה שרץ בלילות לחווה שיש בעיה ללקוחות שלו לא אני אלא אם משעמם לי מה שלא קורה בדרך כלל |
חחח דניאל וגלעד שני "סטלנים" :)
דניאל בחור מקסים וגלעד גם טוב :p באמת מומלץ.. |
מי זה גלעד? הוא חדש? יש לו בכלל גישה לחווה? שמעתי שמחמירים שם ולא נותנים לכל אחד כניסה.
|
מי זה גלעד?
אתה צוחק נכון? כי אני יודע שאתה מכיר את גלעד :p |
אתה מאשים אותי בהומור? אתה יודע שזה האשמה מאד חמורה.
|
מאוד מאוד חמורה.
ואתה אשם :p אם לא היית מכיר את גלעד/דניאל, לא היה לי מארז עכשיו לשרת שלי, כאילו היה לי, אבל לא בצורה הזאת =] |
תאמת אני לא מופתע בכלל, תמיד שומעים עליהם רק תגובות טובות.
לפי דעתי BestServ חברה בין הטובות בשוק כיום, ובגלל זה היא מקבלת את התגובות הטובות גלעד עבד המון המון זמן ועשה המון מאמצים להגיע להישג כזה, וכל המאמץ השתלם לו לבסוף. השרתים חזקים במיוחד, שירות מעולה, וגם לעניין הטלפונים שהם אינם זמינים אני התקשרתי המון פעמיים לגלעד ותמיד הוא חזר אלי לא יודע מה איתכם. אולי לא באותו שעה אבל אני מאמין שתוך יום הוא יחזור אלייכם. מסקנה: חברה ממש מעולה, יצא לה שם טוב מההתחלה אין תגובות רעות רק טובות, שרתים חזקים יציבים לפי כל התגובות פה, חברה פשוט ששווה זהב, מומלץ בחום. (זאת דעתי כמובן). טוב, זהו להיום. חח אני שמח לשמוע תגובות טובות מצפה לשמוע עוד המון ועל כל החברות פה ולא רק על בסט סרב. אז שיהיה לכולם יום טוב, בברכה מאור. |
ציטוט:
חח אחלה בחורים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ