![]() |
אני מאמין שאני מתאים לכל התנאים, השאלה היא רק מה היא המשרה. מהפירוט שהבאת אתה רוצה מזכירה ? מודיעין בנוגע לאתריך ?
מה בדיוק תפקידו של העובד. במידה והעבודה מעניינת ואינה עבודת מזכירה אלא בעלת פן רציני אשמח לעבוד עימך. לאחר שתגיב ותאשר את סוג המשרה, אשלח את המידע למייל. |
ציטוט:
להבא בשביל שאנשים לא ישלחו לך שטויות ודברים שאתה לא רוצה לקבל לאימייל תרשום מה אתה רוצה שיגידו תמקד את עצמך לפי מה שהבנתי פה זה לספר לך את הסיפור חיים שלי דבר שאני לא הולך לעשות. |
ציטוט:
הרי כתוב לך בפירוש (ציטוט): ציטוט:
אורי, אני שולח לך את המייל תוך מספר דקות. המשך יום נעים, יוגב בן דוד |
זה מהווה בעיה אם אני רק בן 14.5?
|
ציטוט:
"פרטים" זו מילה רחבה מאוד אם אתה חושב שאתה מתאים ואתה "חכם" תשאיר את הפרטים שלך לא יודע מה אתה דוחף את האף שלך למקומות שלא קשורים אליך אני בסה"כ שואל אילו פרטים הוא רוצה בדיוק האם הוא רוצה שם של אתר? קורות חיים? יש המון דברים אז תפסיק לשחק אותה כל כך חכם. |
ציטוט:
לא צריך להיות כזה "חכם" כמו שאתה אומר כדי להבין שאורי בסך הכל מבקש שתכתוב על עצמך פרטים אישים (שם,גיל,ת.ל, וכו'), ובנוסף תכתוב בכל "סעיף דרישה" שהוא נתן, איך זה מתבטא אצלך. כזה מסובך?! לא. אז פעם הבאה פשוט לשאול ולא להתנפח. ובקשר אלי. אין פה עניין של לדחוף את האף. פשוט לעזור ולמנוע ריבים טיפשיים. עכשיו כדי שלא יהיה פה ספאם מיותר ושאני לא אקבל אזהרה (אפילו שאני בסך הכל רק מסביר) אז תרשה לי שלא להגיב פה יותר. המשך יום נעים, יוגב בן דוד |
נשלח אימייל.
|
ציטוט:
|
בהצלחה (:
|
ציטוט:
חבל שאני לא מעל גיל 16, ושאני לא מעצב או מתכנת. אחרת הייתי מציע את עצמי חח =] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ