![]() |
טוב אז גם כמעצב וגם כגולש יש לי מס' הערות בונות.
1. האתר לא פועל טוב ברזולוציות שונות, לדוגמא אני אחד שפועל עם האיסיקיו על צד המסך מה שמקטין את מסך האקספלורר ב-20% בערך וכל ה-Header הביא קפיצה שמאלה. 2. הצבעים לא נוחים לעין, אולי הם מושכים אבל הם לא נוחים.. כשרוצים למשוך למישהו את העיניים עושים דף שחור ונקודה אדומה באמצע, לא דף שחור עם המון נקודות אדומות (סתם דוגמא) אפשר להגיד שנאבדתי באתר ולא היה לי כוח להסתכל על כל המשחקים. 3. אחלה יש בצד ימין תמונה עם מנעול ורקע ירוק וכתוב "מאובטח" ( עכשיו אני רגוע, לא! ).. תגיד לי איזה בן אדם יאמין לזה שהאתר מאובטח ע"י תמונה מפוסקלת של מנעול עם רקע ירוק זוהר?? :-0 4. האתר לא בנוי טוב, בתהחשב בזה שאתה מספק מוצרים שאתה רוצה למכור ויש דברים שאתה רוצה שהלקוח יקרא לפני ואחרי, כל המבנה של ה-Header, המבנה התחתון, האמצעי וההתחלה לא בנויים בצורה טובה.. קח לדוגמא את התמונה שגוגל עשתה ללקוחותיה לגבי פרסומות, תראה מה הנקודות הכי חמות באתר ותפנים מזה: http://www.google.com/images/adsense...eneral_en.jpg# שים לב שככל שהצבע יותר כהה ככה המקום יותר חשוב. 5. התמונות של המוצרים לא באותו גודל, חוסר סימטריה באתר = באלגן. 6. מבחינה כללית לא נוח לגלוש באתר, לא נעים בעין ולא נראה אמין. |
שמע בחור יש לי אתר עם 40 אלף כניסות יחודיות אם בא לך לקבל עזרה כנס אלי לאיי סי קיו 236464044
|
-חשוב מאוד להחליף עיצוב כי העיצוב הזה לא משהו
-שווה לך למכור גם סטימים של קונדישן זירו סורס -גם למכור משחקי קופסא כמו מונפול -כדאי לך לפתוח פורום סיקרים של משחקיםשאנשים ידעו אילו משחקים כדאי לקנות -תפתח תוכנית מנויים שאנשים יוכלו לקבל מנוי והם יקבלו הנחות ומבצעים על המשחקים -תעשה אפשרות של השכרת משחקים -וגם תמכור ותשכור סרטים בנוסף למשחקים שיהיה בהצלחה! |
נחמד אבל יש משהו שחשוב לשים עליו דגש באתר מכירות, להכניס כמה שפחות דברים שימשכו את צומת הלב, יותר דגש על המוצרים.
אז כחלק משינוי, אני ממליץ בהחלט לשנות את תבנית הצגת המוצרים, כגון הרקע השחור שגורם למשהו לא נוח, הטקסטים ניהיים בוהקים מידי כמו הטורקיז וכדומה. אבל כעיקרון ניראה אתר טוב, והעיצוב אכן מתאים לנושא. |
בני, יותר מידי תוכן בדף הראשי.
תצמצם, תן כמה מילים על המוצר ובפירוט הנוסף שנכנסים למוצר תן עוד מידע. לגבי הקיים במלאי, תן את זה בדף של המוצר עצמו ולא בדף קטגוריות/עמוד ראשי, זה חסר טעם , בעצם זה לא חסר טעם זה טוב בשבילך שיראו שזה קיים בלי שיכנסו למוצר, אבל זה סתם מאריך את הדף ונראה לי שככה או ככה בדף הראשי אתה תציין רק את מה שיש לך ולא מה שאין לך. עוד המלצות אין לי כרגע, אבל קח את מה שיאיר ושאר המשתמשים אמרו לך בנושא הזה ותשפר באתר. בכל מקרה, אם אתה צריך עזרה עם משהו , דיברנו כבר השבוע, אז אתה יודע איפה אני. |
אתר נחמד מאוד רק להחליף עיצוב ..:)
|
רק רציתי להגיד תודה רבה מקרב לב לכל המבקרים (מלשון ביקורת). מכל מלמדי השכלתי.
בשבועות הקרובות אני איישם את ההערות שנתתם לי ועוד הרבה דברים שרשמתי לי בצד. מה שבטוח - האתר יהיה יותר בהיר ועם יותר "אוויר" בין המוצרים. שוב תודה |לב| |
לא אהבתי כ"כ את העיצוב ויש יותר מדיי דברים בעמוד הראשי
|
עיצוב ממש לא מושך.. ומקצועי.. האמת אפילו הוא רק יכול להרחיק לקוחות ממך...
גם תחליף את ה3 משפטים האלה למעלה באמצע הדף.. זה נראה כמו Word ... משהו פשוט ביותר.. תעבור לעיצוב בצבע אפור-לבן.. הכי טוב.. |
חביב, יש מערכות הרבה יותר טובות.
עיצוב יכול להיות יותר נחמד.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ