![]() |
ציטוט:
למרות שהכרטיס מסך די חלש. |
ציטוט:
|
אוקיי אז בואו נעשה סדר בעניינים.
מעבד: קח את ה Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוח: קודם כל, הלוח שהבאת לא תומך ב CORE 2 DUO. אני ממליץ לך על הלוח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 כרטיס מסך: קרא את ההודעה של בקשר לכרטיסי מסך של GALAXY: http://www.hosts.co.il/forums/showpo...8&postcount=32 זכרון: בחירה נכונה, אני ממליץ לך ללכת על TWINMOS, אתה תרוויח פה משהו כמו 50 ש"ח ותקבל את אותו האיכות. ובקשר ל KSP: לא להתקרב! אני מדבר כאן מנסיון איתם, קודם כל התמיכה פשוט גרועה, הם מוכרים חלקים משומשים, ואם אתה רוצה להחליף חלק מסוים הם עושים לך את המוות. כשקניתי את ה GALAXY שלי הוא עשה לי בעיות והלכתי להחליף, הם אמרו להשאיר את הכרטיס אצלהם לבדיקה, אחרי זה אמרו הכרטיס תקין (כן בטח), אבל בכל זאת התעקשתי להחליף אותו. הם ביקשו 10% ריבית על ההחלפה! ממש גועל נפש! קיבלתי מוצר פגום והם רוצים עוד ריבית! בסוף הוספתי עוד 85 ש"ח על ההחלפה (ריבתי + הוספה לכרטיס של חברה אחרת). וזה לא הכל, אם אתה משלם בכרטיס אשראי הם קורעים בריבית!!!! נגיד ועשית 10 תשלומים הם רוצים משהו כמו %10 ריבית! זה אמרת שקניתי את המחשב שעלה לי 4800, שילימתי עוד 480 ש"ח על ריבית! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תסתיר מידע חיוני מהציבור:) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ