הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מה ששיעור תנ"ך משעמם אחד יכול לעשות (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=30603)

Eli-Hai 11-09-06 21:14

אורי זה רק אני או שהשתנית? ראיתי תמונה שלך עם חולצה משובצת..
לשון סקסית, הלוואי הייתי יכול להוציא את שלי.

Smile 11-09-06 21:23

אךך אם המורה שלי הייתה רואה אותך אני בספק אם היית יוצא חי מהשיעור :D חחחחח

Ori The Man 11-09-06 21:26

חחחחחחחחחח
לי יש מלא סירטונים והקלטות של המורה שלי
היא דפוקהנ מדברת עושה כזה רררר ש (ר' מתגלגלת)

Ori 12-09-06 16:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eli-Hai
אורי זה רק אני או שהשתנית? ראיתי תמונה שלך עם חולצה משובצת..
לשון סקסית, הלוואי הייתי יכול להוציא את שלי.

זה תקופות.. עכשיו קיץ תכף יהייה חורף שוב יהייה לי שיער ארוך יותר.

taikaish 12-09-06 16:58

אני הגעתי ל-5 דקות בשיעור תנ"ך.
הלכתי אל המורה לפני השיעור ואמרתי לה שאני אאחר ב-40 דקות לשיעור, היא לא שאלה למה.
הייתי 40 דקות בבית הספר על המחשב, הלכתי לכיתה, נכנסתי, התיישבתי, והיא עוד צייינה בפני כל הכיתה שאני תלמיד עם דרך ארץ, שמודיע אם הוא מאחר לפני השיעור...
עשיתי את זה את האמת גם בשל"ח, ובספורט הלכתי אל המחנכת ודיברתי איתה על אתר כיתתי, 3 דקות על השעון, ואז היא נתנה לי פתק שאני מאחר כי דיברתי איתה, שוב הייתי על המחשב, ואז הגעתי 10 דקות לפני שנגמר והמורה אמר שזה בסדר, ואין לי טעם להשתתף יותר בשיעור...היו קטעים!

Ori The Man 12-09-06 17:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי designs.co.il
הלכתי אל המורה לפני השיעור ואמרתי לה שאני אאחר ב-40 דקות לשיעור, היא לא שאלה למה.
הייתי 40 דקות בבית הספר על המחשב, הלכתי לכיתב, נכנסתי, התיישבתי, והיא עוד צייינה בפני כל הכיתה שאני תלמיד עם דרך ארץ, שמודיע אם הוא מאחר לפני השיעור...
עשיתי את זה את האמת גם בשל"ח, ובספורט הלכתי את המחנכת ודיברתי איתה על אתר כיתתי, 3 דקות על השעון, ואז היא נתנה לי פתק שאני מאחר כי דיברתי איתה, שוב הייתי על המחשב, ואז הגעתי 10 דקות לפני שנגמר והמורה אמר שזה בסדר, ואין לי טעם להשתתף יותר בשיעור...היו קטעים!

חחחחחחחחחחח
אני ב 14.9 הולך להבריז מכמה שעות
כי יש לי פתק מבית חולים שהוריד לי תגבס שזה היה ב 4.9 ב 14.9 אני הולך להנות חצי יום בבית |Lol|
פשוט מוסיפים 1 ליפני ה 4 חחחחח והינה לי אישור חמוד שהייתי בבית חולים

x^leader^x 12-09-06 17:33

חחחחח "השיעמום גמר עלייך" חח

yNaxon 12-09-06 18:23

ציטוט:

הייתי 40 דקות בבית הספר על המחשב, הלכתי לכיתה, נכנסתי, התיישבתי, והיא עוד צייינה בפני כל הכיתה שאני תלמיד עם דרך ארץ, שמודיע אם הוא מאחר לפני השיעור...
עשיתי את זה את האמת גם בשל"ח, ובספורט הלכתי אל המחנכת ודיברתי איתה על אתר כיתתי, 3 דקות על השעון, ואז היא נתנה לי פתק שאני מאחר כי דיברתי איתה, שוב הייתי על המחשב, ואז הגעתי 10 דקות לפני שנגמר והמורה אמר שזה בסדר, ואין לי טעם להשתתף יותר בשיעור...היו קטעים!

לא רושמים אצלכם שעות שבהם דיברתם? כיף לכם :-/

אצלנו הכל רשום,סגרו הכל :(

taikaish 12-09-06 18:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YsTyle
לא רושמים אצלכם שעות שבהם דיברתם? כיף לכם :-/

אצלנו הכל רשום,סגרו הכל :(

"משה שלום, תאי איחר כי הוא דיבר איתי, תודה, חיה."

Green-Design 12-09-06 18:37

ציטוט:

אל תהיה רע..
שלח זה אחלה :)
שיעור לא חשוב :)
אבל להיות מצצ'ניק :\
זה לחסרי חיים...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:54.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ