![]() |
אחי כתוב לאחר שבוע מהרכישה החזר כספי מלא. ולמי שכתב פלאפון כי גם שם הוא לא היה מחובר ..
|
אוקיי, האמת ציפיתי, ואני שמח שהביקורת באה, ככה לפחות תוכל להקשיב לדברי.
יש פה המון אנשים שיעידו עלי, על השירות שלי, על השרת ועל הזמינות שלי. אני מחובר קרוב ל-7-8 שעות ביום לאייסיקיו ולמסנג'ר. פלאפון שלכם יש לי. החברים האלה אומרים לי זבל של תמיכה אתה לא מתחבר, אמרתי להם יש לכם פלאפון שלי תתקשר מתי שבא לכם. הם - לא מתקשרים. נחזור לעניין האיחוד. לידעיתך, שאיחדנו את 2 החברות, לא השתנה כלום, קודם לכן היינו על אותו שרת. מעניין, מרגע שהתחילה NetClass התחילו הבעיות בשרת? אבל מוזר, לא עשיתי כלום. בנוגע לגיבוי, חן פנה אלי [מה זה פנה, אם היה ליידי היה שולף סכין] אמר לי לא הצלחתי להעלות גיבוי והוא פשוט המשיך והמשיך להבהיר לי כמה אני והרשת והחברה שלי חרא, וזה במילה עדינה. לא נתן צ'אנס לעזור לו בכלל. השרת ה-"גרוע והזבל": בשלושת הימים האחרונים עמדנו בהתקפות כבדות על השרת שלנו. הבהרתי זאת לחן, והבהרתי זאת לשאר הלקוחות. האחרים קיבלו זאת מעולה, חן, ועידן בחלקו מאוחר יותר, עוד ברוב חוצפתם מדברים כמו אני לא יודע מה, מילים שלא ארצה לתאר. לפני שתגידו דיברנו יפה וכו' וכו'.. מי שרוצה, היסטוריית שיחה-->אצלי. אני לא חושב שמגיע פיצוי כספי, התקפות על השרת הם דבר אפשר להגיד שגרתי בעולמנו. אם היית בא אומר אפשר עוד יומיים על השרת בגלל ההתקפות? תאמין לי, ויש עוד המון שיכולים להעד על כך, שהיית מקבל ממני כל טוב. אני מדי כמה זמן שואל את לקוחותי האם הם נהנים, שלא יפחדו להגיד שיגידו. מכל הפעמים כולם אמרו שפשוט מעולה. הפריצה לפורום, אני לא שמעתי עליה, לא אמרתם לי עליה, וסלח לי, אני לא אשם שבמערכת IB [ככל הנראה] יש כל-כך הרבה חורי אבטחה. כמו שאמרו לך, יש את מרטין, אתה יודע את הפלאפון שלי. תפסיק לבלבל את השכל על אי זמינות. משפט לסוף סלחו לי אבל אני חייב תחשבו מה שבראש שלכם, גם אם היה מגיע לך החזר כספי, לא היית מקבל אותו ממני, לפחות לא עם התנהגות כזאת. מקל אותי, איזה מין מילים? על השרת, על השירות. אז לסיכום, בשורה התחתונה, אתה קיבלת הכל, מה שהיית צריך, על התקפות של שלושה ימים לא מכלילים בכל החודש וחצי. היית בא בגישה טובה, אני מבקש פיצוי, על ההתקפות, היית מקבל, חד וחלק, נסו אותי. יום טוב, עידו דרור עריכה: חן אתן לך פירוט שיחות נכנסות שלי בסוף החודש, וכן חברים זה אפשרי לקבל, אם המספר שלך היה שם ולא נענה, תקבל פיצוי מכופל. |
דבר 1 : אל תשקר אני לא אמרתי שהשרת שלך זבל אמרתי שיש לך בעיה בphpmyadmin ודבר שני לי שאני מחובר מעל 15 שעות ביום כמעט כל יום אתה לא מחובר לי 6-7 שעות ומה יש גם פלאפון ושהתקשרתי אליך לא היית זמין.וגם עד שנזכרתי בפלאפון שלך.. כי הוא לא כתוב ב netclass .
ודבר שני לא אמרתי לך שבגללך פרצו תפורום אני אומר אולי בגלל ההתקפות על השרת פרצו תפורום... ואל תגיד שאני מקלל אותך או שאני אומר שהשרת שלך זבל כי זה שקר מוחלט! |
ציטוט:
אני יחזור הביתה מחר בערב תקבלו כל מי שירצה פירוט שיחת אייסיקיו. |
אני בשום אופן לא אמרתי שהשרת שלך זבל אמרתי שיש בעיה בphpmyadmin ומה .. גם הבאתי לך את השגיאה ושאלתי מישהו מבין וכן הוא אמר לי שזה בעיה בPhpmyadmin .. :mad: בעיקרון השרת שלך בסדר אבל השירות לא משהו .. מעל חצי שנה יש לך בעיות באינטרנט (אפילו אתה אמרת)וזה בכלל לא אשמתי ובגלל זה אני לא צריך כל שניה להתקשר אליך.. לא ? בגלל האיטרנט התנקות באמצע שיחות וגם הלכו לי לקוחות בגלל זה ..:mad: :mad: :mad:
|
ציטוט:
לא מעל חצי שנה, כמעט חצי שנה. אז בסדר, יודע מה? הייתה בעייה ב-PhpMyAdmin, אתה אמרת לי את זה בעצבים שאלוהים יודע מאיפה, הצעתי לעזור, אתה רק הטחת כמה אנחנו גרועים ואמרת אני עובר להוסטריק. |
לקטע של ה 7 שעות באיסיקיו אני מאמין לך... :) אתה כל הזמן מחובר
|
ציטוט:
והבחור הזה גם מדבר איתי המון. |
רגע,
אתה מתלונן שהוא לא מחובר בICQ אחרי שהוא הציע לך להתקשר? אתה רוצה תמיכה, תתקשר.. רוצה תמיכה בICQ? חכה שהוא יתחבר. מהכרות קצרה עם עידן והכרות ארוכה הרבה יותר עם החצי שני של חברת NetClass (מרטין), מדובר ב-2 אנשים שיתנו הרבה למען הלקוחות שלהם. בנוגע להתקפות, אני חולק עליך, אני עד להתקפות האלה וגם עזרתי לחסום חלק מהן, להפתעתי, גם בעומסים כבדים השרת הזה פועל מצויין ובמהירות (הרבה מעבר למה שציפיתי). הפיצוי אם בכלל, הוא על דעת מנהל החברה, זה לא שלא קיבלת שירות, קיבלת שירות שמהסיבות שלך אתה לא מרוצה ממנו. חבל שאתה לא מדבר איתו לפני שאתה רץ לפורום, וגם אם יש 3 ימים של תקלות לזמנים קצרים אחרי 27 יום ללא שום תקלה, אתה לא חייב-באמת שלא, אבל אתה יכול לגלות מעט הבנה. אני יודע שאני כותב ב"נימה מעוצבנת", פשוט לפעמים זה מרתיח לראות שאנשים רואים בפורום הוסטס מפלט לרוץ אליו לפני שמנסים להסדיר את העניין בדרכים טובות יותר. נ.ב פרצו לך לפורום? תדאג לגיבוי כמו שצריך, אף אחד לא אחרי לזה שפרצו לך. דניאל. |
עידו דרור הוא לא בנאדם שימכור לך זבל
הוא מוכר איחסון מצוין! אל תמציא, זה שאתה לא מבין כלום באיחסון אתרים זה לא אומר שהוא אשם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ