![]() |
ציטוט:
הבנתי שלא עובד לך , הפעם לצערך לא מדובר בנפילה , מדובר בעידכון DNS . הפעם את החגיגה עם חלוקת הסוכריות בבני-ברק תצטרך לשמור לעצמך , כי לא תהיה כזו על שום נפילה שלי . |
ציטוט:
הבעיה שליאור מביא תסיסמאות שלו לעוד כל מני אנשים שמנצלים לו תגישות האלה לרע ואחרי הכל הלקוחות סובלים מי זה.. עבדתי איתו בעבר אני מכיר אותו מכף רגל ועד ראש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מפעם אחת :qqb010: אבל בכללי הוא מבין כמעט בכול דבר שזז |
:qqb006:
ציטוט:
|
ספוקי:
לפי מה שאתה מתאר, אתה מקבל יופי של שירות מאקסטרים סרב.. אף שרת לא חיי לנצח.. וכשצריך לעדכן מעדכנים, גם אם זה קרה הרבה לאחרונה(מה שחשוב שעושים משהו בשביל לסדר, היום תאמין לי זה מצרך נדיר), ובטח ש"אקסטרים סרב" לא אשמה בבעיות הדי אן אסים של חברות האינטרנט בארץ, בלי לציין שמות יש כמה חברות(2), שתוקעות שבועיים קאשינג בשרתי די אן אס שלהם, יש שיקולים חייוביים, בהררכיה העולמית, אבל כל הדיון הזה באמת לא קשור לאקסטרים. לגבות מחשב זה לא תמיד קל, יש תמיד דברים שאתה לא חושב עליהם (כמו השעון שלך בפורום), וכל הכבוד לליאור שמעניין אותו השעון שלך בפורום :) , כמו כן היו מספר פרטים\הנחות טכנייות לא נכונות שציינת, אבל זה לא המקום. אבי lsrv מספר אחד :) - אין עוררין. איל שרתים. |
ציטוט:
סיסמאות לאנשים שמנצלים ? תגיד לי איפה אתה חי ?! אני יסכן את הלקוחות שלי בשביל אנשים שאני לא מכיר ? עדיף שתפסיק להגיב תגובות מטופשות , פשוט חבל אתה מבייש את עצמך . אבי הוא ממש מתחזק טוב ואין איתו שום בעיה , פשוט שרת אחרי 7-8 חודשים בלי פירמוט ועמוס מידע ולוגים מפוצצים א תהשרת במידע שלפעמים גורם גם לבעיות ב APACHE , מה לעשות . אז צריך לפרמט . |
ציטוט:
ב. שרת עמוס אחרי 8 חודשים? מזה השטיות האלה חח בוא תשווה תעומס של השרת שלך (dual xeon) בקישור הבא http://84.94.230.206/status ואת העומס בשרת שלי (p4) בקישור הבא http://212.199.36.144/unix :qqb006: |
ציטוט:
א. לא הייתי ציני ב. כן , הגיוני . אצלך לא עוברת כמות המידע שעוברת אצלי . לא מעניין אותי השרת שלך ולא בא פה להשוות כלום . אתה לא מכיר אותי , אין לך מושג מי אני , כבר עברה בערך שנה מאז שהיינו ביחד וגם זה היה לחודשיים בקושי . תעשה לי טובה , שוב , תשאיר את התגובות התוקפניות שלך מחוץ לאשכולות . כנראה שהביקורת הזאת עושה לך סיפוק מיני .. מה עוד , שאנשים פה מצחיקים אותי .. כשיש עלינו ביקורת שהיא לא טובה ולא כתוב עליה במוכרזות , ביקורת טובה ! אז כולם נכנסים ומגיבים .. אבל כשיש ביקורת טובה ? זה מה שמצחיק , אף אחד לא מגיב .. כמה שאנשים פה צבועים .. עזבו צבועים .. קנאים ... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ