הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Smartekk.com מוצעת למכירה למרבה במחיר . (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=32529)

SIP 09-10-06 18:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi
קידוד על הפנים אני רואה חירבושים
מה זה זה עיצוב של אוקסרב

נכון !
PHP קוד:

׳¡׳�׳�׳¨׳˜׳§ ׳”׳•׳§׳�׳” ׳‘׳×׳—׳™׳�׳× 2006 ׳¢׳� ׳™׳“׳™ ׳§׳‘׳•׳¦׳× ׳�׳ ׳©׳™׳� ׳�׳•׳�׳—׳™׳� ׳�׳©׳¨ ׳�׳‘׳™׳ ׳™׳� ׳”׳¢׳ ׳™׳™׳� ׳”׳¨׳¦׳•׳™,׳”׳�׳ ׳”׳�׳™׳� ׳‘׳ ׳¡׳™׳•׳� ׳©׳� ׳�׳™׳ ׳™׳�׳•׳� ׳©׳ ׳×׳™׳™׳� ׳‘׳×׳—׳•׳� ׳‘׳�׳˜׳¨׳” ׳�׳¡׳₪׳§ ׳₪׳×׳¨׳•׳ ׳•׳× ׳�׳™׳ ׳˜׳¨׳ ׳˜ ׳•׳�׳—׳©׳•׳‘ ׳�׳×׳§׳“׳�׳™׳� ׳�׳�׳’׳–׳¨ ׳”׳₪׳¨׳˜׳™ ׳•׳”׳¢׳¡׳§׳™. ׳¡׳�׳�׳¨׳˜׳§ ׳�׳×׳¢׳¡׳§׳× ׳•׳�׳¡׳₪׳§׳× ׳©׳™׳¨׳•׳×׳™׳� ׳ ׳•׳¡׳₪׳™׳� ׳”׳›׳•׳�׳�׳™׳�: ׳�׳™׳¨׳•׳— ׳�׳×׳¨׳™׳�,׳©׳¨׳×׳™ ׳¨׳“׳™׳•,׳©׳¨׳×׳™ ׳�׳©׳—׳§,׳©׳¨׳×׳™ ׳�׳—׳¡׳•׳�,׳¨׳™׳¡׳™׳™׳�׳¨׳™׳� ,׳©׳�׳•׳× ׳�׳×׳—׳�, ׳¢׳™׳¦׳•׳‘ ׳�׳×׳¨׳™׳� ׳•׳¢׳•׳“ , ׳”׳¢׳¡׳§ ׳×׳•׳�׳� ׳‘׳₪׳�׳ ׳� ׳ ׳™׳”׳•׳� ׳�׳¡׳•׳’: 

Vaizman 09-10-06 18:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ozzy
נכון !
PHP קוד:

׳¡׳�׳�׳¨׳˜׳§ ׳”׳•׳§׳�׳” ׳‘׳×׳—׳™׳�׳× 2006 ׳¢׳� ׳™׳“׳™ ׳§׳‘׳•׳¦׳× ׳�׳ ׳©׳™׳� ׳�׳•׳�׳—׳™׳� ׳�׳©׳¨ ׳�׳‘׳™׳ ׳™׳� ׳”׳¢׳ ׳™׳™׳� ׳”׳¨׳¦׳•׳™,׳”׳�׳ ׳”׳�׳™׳� ׳‘׳ ׳¡׳™׳•׳� ׳©׳� ׳�׳™׳ ׳™׳�׳•׳� ׳©׳ ׳×׳™׳™׳� ׳‘׳×׳—׳•׳� ׳‘׳�׳˜׳¨׳” ׳�׳¡׳₪׳§ ׳₪׳×׳¨׳•׳ ׳•׳× ׳�׳™׳ ׳˜׳¨׳ ׳˜ ׳•׳�׳—׳©׳•׳‘ ׳�׳×׳§׳“׳�׳™׳� ׳�׳�׳’׳–׳¨ ׳”׳₪׳¨׳˜׳™ ׳•׳”׳¢׳¡׳§׳™. ׳¡׳�׳�׳¨׳˜׳§ ׳�׳×׳¢׳¡׳§׳× ׳•׳�׳¡׳₪׳§׳× ׳©׳™׳¨׳•׳×׳™׳� ׳ ׳•׳¡׳₪׳™׳� ׳”׳›׳•׳�׳�׳™׳�: ׳�׳™׳¨׳•׳— ׳�׳×׳¨׳™׳�,׳©׳¨׳×׳™ ׳¨׳“׳™׳•,׳©׳¨׳×׳™ ׳�׳©׳—׳§,׳©׳¨׳×׳™ ׳�׳—׳¡׳•׳�,׳¨׳™׳¡׳™׳™׳�׳¨׳™׳� ,׳©׳�׳•׳× ׳�׳×׳—׳�, ׳¢׳™׳¦׳•׳‘ ׳�׳×׳¨׳™׳� ׳•׳¢׳•׳“ , ׳”׳¢׳¡׳§ ׳×׳•׳�׳� ׳‘׳₪׳�׳ ׳� ׳ ׳™׳”׳•׳� ׳�׳¡׳•׳’: 

תחליפו את הקידוד בדפדפן שלכם .

MaorA 09-10-06 18:12

אני אישית רואה את האתר בסדר גמור, שיהיה בהצלחה במכירה !

Yehuda-d.com 09-10-06 18:13

כמה אתה רוצה עליו?

Vaizman 09-10-06 18:14

ההצעה הגבוהה ביותר שהתקבלה היא 450 ש"ח (ע"י BarMan) .

Eye-Soft 09-10-06 18:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi
קידוד על הפנים אני רואה חירבושים
מה זה זה עיצוב של אוקסרב

הקידוד מעולה חצוף :P
אתה רואה חירבושים כי מישהו נגע לי בהגדרת Encoding, תחליף לUTF-8

Vaizman 09-10-06 18:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
הקידוד מעולה חצוף :P
אתה רואה חירבושים כי מישהו נגע לי בהגדרת Encoding, תחליף לUTF-8

אין בעיה דן, יבוצע .

Kuchi 09-10-06 18:34

זה לא הקידוד אצלי תחשוב על זה שבן אדם רוצה לראות אתר הוא לא יבוא וישנה כל הזמן תקידוד הוא לא מסכן !
דן הקידוד לא טוב סלח לי כמה שאני אוהב אותך מתכנת דגול ביננו 2 מאיות ואתה מסדר ...

Eye-Soft 09-10-06 18:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi
זה לא הקידוד אצלי תחשוב על זה שבן אדם רוצה לראות אתר הוא לא יבוא וישנה כל הזמן תקידוד הוא לא מסכן !
דן הקידוד לא טוב סלח לי כמה שאני אוהב אותך מתכנת דגול ביננו 2 מאיות ואתה מסדר ...

כן, אבל אני לא גרמתי לזה, תכנתתי לאביעד (פותח הדיון) את העמוד הראשי ועמוד משנה אחד, כל התוכן לא אני הכנסתי ומישהו כנראה נגע שם והרס את הגדרות הקידוד.

bs 09-10-06 19:00

קידוד מצויין, דן מכין קידודים טובים מאוד אז אין תלונות בכלל לא יודע איך הגעתם לזה שהקידוד גרוע :|

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:17.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ