הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   הצעות אחסון (אחסון אתרים, שירותי רשת נוספים ושרתים) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=10)
-   -   מגיע שמחת תורה ואיתו גם המבצעים! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=32780)

dvirhazout 12-10-06 23:28

אחלה מבצע!!
שיהיה בהצלחה. אחלה אנשים!

BHXHUI 13-10-06 00:02

קצת קשה להתרשם מחברה שזמן רב האתר שלה לא פעיל, ובכל זאת- בהצלחה.

DorWD 13-10-06 00:02

בהצלחה חבובים;P
אתם עסק טוב, מקווה שתמשיכו בדרכם :)

the-wolf 13-10-06 00:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
קצת קשה להתרשם מחברה שזמן רב האתר שלה לא פעיל, ובכל זאת- בהצלחה.

הרושם לא חייב לבוא מהאתר, תקרא את התגובות באשכול הזה ותוכל להתרשם, תקרא מה הלקוחות שלנו אומרים ותוכל להתרשם...

דביר תודה רבה לך=] וגם לך דור

FreshServ.Net 13-10-06 00:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pro-HostCoil
מנסה להרוס?
אולי הבעיה היא במחשב שלך, השרת מחזיר פינג והאתרים עובדים..
אני עובד על אתר של לקוח כבר שעה או יותר, אין מצב שהייתה נפילה ולא שמתי לב.

תודה לכולם..

למה אתה כל הזמן חושב שאני מנסה להרוס?
אני כולה מנסה להכנס לאתר ולא מצליח, בודק פינג ולא עובד...אז אני מדווח לכם כדי שתבדקו מה הבעיה, אולי היא לא רק אצלי אלא בעיית DNS?

סתם הרצתי בדיקת DNS פשוטה...והבעיות שלכם בDNS הם (אם תרצו פירוט מלא, בפרטי - אני מנסה לעזור...) -
Open DNS servers
No NS A records at nameservers
Missing (stealth) nameservers
Missing nameservers 2
Single Point of Failure
Stealth NS record leakage

אלו הבעיות בגדול, יש עוד כמה קטנות אבל לא אמורות להשפיע...
אגב, עכשיו האתר עובד, מקודם - לא עבד.

המשך יום נעים.

BHXHUI 13-10-06 01:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי the-wolf
הרושם לא חייב לבוא מהאתר, תקרא את התגובות באשכול הזה ותוכל להתרשם, תקרא מה הלקוחות שלנו אומרים ותוכל להתרשם...

אני לא מדבר על התרשמות של מישהו מהפורום (שהתרשמות כזאת פחות נחשבת, אני לא חושב שלקוח עסקי שמשלם לא קצת כסף יסתכל על המלצות של בני 13-18), אתם לא רוצים לקוחות שלא רואים את התגובות וההמלצות פה (=לקוחות לא מהפורום)?

דף אחד (שדרך אגב, לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות) בלי לוגו החברה/פרטים על החברה/פרטים על השירותים לא נותן רושם ראשוני טוב ללקוחות פוטנציאלים שיבקרו בן, במיוחד שיש טלפון להזמנות אך מי שלא מכיר את החברה בכלל לא יודע מה היא מספקת.

the-wolf 13-10-06 01:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
אני לא מדבר על התרשמות של מישהו מהפורום (שהתרשמות כזאת פחות נחשבת, אני לא חושב שלקוח עסקי שמשלם לא קצת כסף יסתכל על המלצות של בני 13-18), אתם לא רוצים לקוחות שלא רואים את התגובות וההמלצות פה (=לקוחות לא מהפורום)?

דף אחד (שדרך אגב, לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות) בלי לוגו החברה/פרטים על החברה/פרטים על השירותים לא נותן רושם ראשוני טוב ללקוחות פוטנציאלים שיבקרו בן, במיוחד שיש טלפון להזמנות אך מי שלא מכיר את החברה בכלל לא יודע מה היא מספקת.

אוקיי...אני אחשוב על מה שאמרת...תודה רבה=]

Pro-HostCoil 14-10-06 03:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
למה אתה כל הזמן חושב שאני מנסה להרוס?
אני כולה מנסה להכנס לאתר ולא מצליח, בודק פינג ולא עובד...אז אני מדווח לכם כדי שתבדקו מה הבעיה, אולי היא לא רק אצלי אלא בעיית DNS?

סתם הרצתי בדיקת DNS פשוטה...והבעיות שלכם בDNS הם (אם תרצו פירוט מלא, בפרטי - אני מנסה לעזור...) -
Open DNS servers
No NS A records at nameservers
Missing (stealth) nameservers
Missing nameservers 2
Single Point of Failure
Stealth NS record leakage

אלו הבעיות בגדול, יש עוד כמה קטנות אבל לא אמורות להשפיע...
אגב, עכשיו האתר עובד, מקודם - לא עבד.

המשך יום נעים.

:-0 חמודי די לדבר שטויות השרת עבד..
בוא נגיד שאם הייתה נפילה והשרת היה בדאון אז למה השרתי רדיו והשרתי משחק לא נפלו? - תאמין לי שהייתי מקבל כמה טלפונים אם השרת היה נופל רק לדקה.
בקשר לבעיות בDNS שלח לי בהודעה פרטית ואני אנסה לסדר. למרות שעד כה לא היה בעיה לאף אחד.

כל מקרה תודה לכולם.

amirs_5 15-10-06 16:44

בהצלחה =]

the-wolf 16-10-06 17:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי amirs_5
בהצלחה =]

תודה רבה!

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:34.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ