![]() |
ציטוט:
צריך חיבור USB + מערכת הפעלה בעלת תמיכה בסוג הקישוריות. XP כבר תומכת ב99% מכל הקישוריות הקיימות, וVista בכמה שעדיין לא קיימות. |: |
OK,
ויסטה אומנם בכמה שעדיין לא קיימות אבל לא תומכת בכמה שקיימות... תמיד יהיה איזה מודם שאין לו דרייבר מובנה במערכת ההפעלה... אבל לרוב בחיבורי רשת הכל נתמך כי המודם מבצע המרה של הנתונים לנתוני רשת וכך הכל מוכן. הוכחה לכך: כל מודם עובד על לינוקס אפילו אם מחברים אותו ברשת, מנסיון. |
רגע יצא המערכת או לא ? המלא או הבטא ?
ואני ראיתי תמונות מערכת אשש |
בטא, המלא עדיין לא יצא.
|
ציטוט:
|
כמה שזה וואנבי OSX :|
|
ציטוט:
ראיתי תאמין לי מספיק מערכות הפעלה הידע שלך אולי שואף לאפס, כמה שיש לך ניסיון אני בטוח שאני משתווה אליך בניסיון וידע "לתפעל מערכות הפעלה כמו שצריך" תראה..גם אם עוד לא הגעתי לכל הפונקציות, אבל מה שיש פה זה פשוט אכזבה אחרי שנים שהם עבדו על זה כל מה שהם נותנים זה קצת עיצוב חדש ועוד כמה פיצרים? תעשה לי טובה מני. |
אמממ אתם יכולים להיגד איזה ביצועים לא אהבתם מה יש שם שלא מתאים שלא עובד שלא בסדר או משהו
למה נידלקתי על העיצוב :P קצת פרטים למה אם אתם מנסים להראות דרך התמונות שהמערכת לא שווה כלום אתם מראים ההפך חחח |
בכמה מילים :
ווינדוס זו אכזבה אחת גדולה שעולה לנו הרבה כסף. עמרי אתה לא יכול להגיד שלא ;) (ויש לזה הרבה סיבות) |
ציטוט:
בנתיים WINDOWS לא איכזב ממש תאמת הוא גם לא עלה כסף חחחח היחדי שעלה 98 לפני מלא מלא זמן חחחח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ