![]() |
עריכה: טעות שלי
|
אני למדתי PHP ו Sql
|
תקשיב, אתה צריך לדעת עוד PHP ולא לחפש סקריפטים כמושכולם אומרים.
אתה צריך להבין את המערכת, איך היא עובדת וכו', סקריפטים לא יעזרו לך, אין קיצורי דרך. אני אגיד לך את שלבי הבנייה, ואתה תתכנן לבד איך זה עובד. שלב ראשון: תכנון הבסיס נתונים - מה אתה רוצה לאחסן שם?, תתכנן את הטבלאות ותוסיף ID כדי לזהות את השדה הרצוי. שלב שני: שליפת הנתונים הרצויים מן הבסיס נתונים. -------------------------------------- כאן כבר הוצאת את הנתונים עכשיו דוגמא למחיקה -------------------------------------- שלב שלישי: מחיקת שדה מסויים על פי ID. זה מעין כיוון לבנית מערכת כלשהי כמובן כל מערכת צריך להתאים לפי צרכיך, וקצת חשיבה מאוד יעזור לך הנה מאמר בPHP שעזר לי מאוד בתחילת דרכי http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=193 |
אין שלבים לבניית מערכת לניהול תוכן או מערכת אחרת.
צריך להיות לך לוגיקה וידע בPHP וMYSQL. |
הוא לא ממש ביקש שלבים אלא בסיס
הבאתי לו בסיס בצורת שלבים ;P. |
מישהו פה יכול לעזור לי להתחיל לבנות את המערכת ?
|
חח כמו שאני מכיר אותך לא נראה לי שאתה רוצה שיעזרו לך אלה שיבנו לך.
|
ציטוט:
אני קראתי ואני מרגיש שהתקדמתי מאז . אז מי שיכול לעזור , אני אשמח לעזרה . |
תקשיב...מערכת ניהול תוכן...זו...אההם...מערכת ניהול תוכן?...זה לא משהו מיוחד...זה סך הכל עמוד שדרך עמוד אחר אתה יכול לערוך את התוכן שלו....כמובן שאתה יכול להגדיל אפשרויות....
אם אתה רוצה שאני יעזור לך בזה...כל מה שעליך לעשות הוא לדבר איתי באיסי או במסן...באחד מהם בטוח יש לך אותי.... אה ועוד משהו...לפני שאתה בכלל מוסיף אותי...תמצא לך עיצוב למערכת שלך...מומלץ שתעשה לבד... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ