![]() |
כמה שהזמר מוציא על דיסק וההפקה בקושי מרוויח על דיסק שאתה קונה
מי שמרוויח זה החברת דיסקים הוא מרוויח בגדול על הפועה לדעתי זמר שמשווק באינטרנט בצורה נכונה ויאהבו אותו סיכוי גבוה שיצליח בהופעות וככה יעשה כסף הכסף צריך לבוא מהופעות ולא מדיסקים היה על זה פעם כתבה שלמה במעריב כמו שרצו לסגור את לייונטוורק היו כמה אומנים שהיו מוכנים בעצם שהחומר שלהם יהיה שם בחינם כי זה נתן להם פרסום אדיר בחינם |
העולם היה נראה בדיוק כמו עכשיו, רק שהשירים היו חינם. |קורץ|
|
לא יקרה אף פעם, כול החברות שמוכרות דיסקים, הזמרים לפחות בישראל לא ירצו.
אני חושב אבל שהמחיר של הדיסקים צריך לרדת עוד קצת, כי עדיין אני רואה ב-50 שקל, שכולם אומרים אני יכול להוריד בחינפ, אם יעשו שאפשר לקנות ב-15 שקל, וואלה אני הייתי קונה גם, במחיר כזה זול, אמיתי, לא צריך לקנות דברים מיוחדים לאוטו. ^_^ |
מגניב =]
|
בני אדם היו מתלוננים על אותו דבר, רק ההפך (זה הטבע שלנו, להתלונן).
למשל: הכותרת של האשכול הייתה "מעניין איך העולם היה נראה אם ההופרעות היו בחינם והשירים בתשלום". |
ציטוט:
|
רוב הכסף של האמנים מגיע מהרדיו \ מהופעות
בעיקרון המלחמה לא נגד האנשים שמורידים מהאינטרנט ... כי מי שרוצה לתמוך באומן בא להופעות וקונה את הדיסקים... הרעיון הוא נגד בעלי עסקים \ מפרסמים \ תקליטנים וכו' שמשתמשים במוזיקה פרוצה למטרות רווח וכמובן מזייפי הדיסקים האמן לא ממש מתעניין מהדיסקים כי זה הרווח העיקרי של חברות ההפקה |
ציטוט:
|
לדעתי זה שאלה שאתה יכו לשאול אולי את סינרגיה מוניקה סקס וזמרים שמוכרים אבל מה עם הזמרים שלא מוכרים והם לא יכולים להקים הפקה בשבילם? הם צריכים את הכסף מהדיסקים.
|
הלוואי...אני לא צריך בחינם אבל אם דיסק היה עולה 20-30 ש"ח אז ההיתי קונה ואני בטוח שכולם היו קונים ואז הזמרים היו מרוויחים יותר כסף ובלי תלונות שמורידים את השירים שלהם מהאינטרנט
מישהו צריך להסביר להם את זה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ