![]() |
אין לי כלום על המחשב שעובד רק זה
|
ציטוט:
ושמע, אני לא אומר שאתה לא צודק, אבל הכי טוב להיות בטוח ולפרמט ולהתקין דריברים מעודכנים, זה גם יכול להעלות לו את הביצועים של המערכת, אני יכול להבטיח שזה רק טוב. יכול להיות שהבעיה נוצרת בגלל התנגשות בדריברים מסוימים. וחוץ מזה יש גם אפשרות שהזיכרון פשוט פגום פיסית.. |
אני אומר לך יש לי זיכרון חדש אחי יש לי ג'יגה חדש מלפני שבוע חבר הביא לי יש לו חנות מחשבים ...
ובכל מקרה דריברים של מה יכול להפריע כרטיס מסך ? של מה בדיוק ? :( |
בהחלט יכול להיות התנגשות בין תוכנות, שלי לפחות רק פירמוט עזר.
|
ציטוט:
אפילו של USB, סיכוי קלוש אבל אפשרי |קורץ| וחוץ מזה מה הקשר שיש לך זיכרון חדש? ברגע שגם הישן שבמקרה שלנו חשוד שהוא פגום הוא עדיין יהיה פגום, החדש לא "יתקן" אותו, נסה לשים רק את הזכרון החדש שלך.. |
כתבתי שניסיתי :\
אממ בכל מקרה אין לי שמץ של מושג אחד מהמגיבים בן אמר שסידר את זה אבל הוא לא שלח תקובץ אני לא מבין מה הקטע רק שבסוף לא יבקש כסף :\ |
ציטוט:
את הפירמוט אני ממליץ לך כטכנאי להוציא מהראש ולשמור למוצא אחרון - זה לא יעזור לך הרבה. |
ציטוט:
פירמוט "ירענן" את המחשב, וזו לא עבודה קשה! בכלל לא! הרגע עשיתי פירמוט, לקח לי שעה וחצי, אני מתקין עכשיו דריברים מעודכנים, אנטי וירוס, פירוואל, אני ספיוואר, והכל בקפדנות, והמחשב טס ומוגן. |
ציטוט:
|
למה נראה לך שאני אפרמט כי פאקינג GTA עושה לי שגיאה בזמן שאני נכנס למוסך ? LOL
אחי המחשב שלי לא זקוק לפירמוט ! אני כמעט שלא משחק בקושי ! אז כי GTA לא עובד בשיפורים ? מוחקים ת GTA חחחח מי ישמע חשבתי אולי מישהו יביא לי פאץ אבל זה לא ממש משנה אני כנראה שאמחק אותו המחשב שלי לא עבר פירמוט מזה הרבההההההההה זמן יותר משנה שנתיים ... כי יש לי עליו קבצים שרק ארגיסק חיצוני יעזור לי לשמור אותם יש לי כל כך הרבה קודי מקור של תוכנות שלי כל כך הרבה דברים לשמור שפורמט זה אוליייייייי אוליייייייי אם המחשב באמת ימות לי אני מסתדר עם המחשב איך שהוא השגיאה שישנה לא תגרום לי לעשות פורמט תחשוב על זה בליפ ובלופ היה עושה לך בעיה אז תפרמט ? אם כן אתה מושפע רצח כי בגלל משחק עושה פורמט אני לא כזה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ