הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   אל תקנו מGlobat הם רמאים!!! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=34818)

InetKey.Net 18-12-06 11:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mlnn (פרסם 376039)
לפי כל הנושאים שפתחו פה עליהם, הם שולחים לך מייל, ואומרים משהו בסגנון שאתה תחוייב ב40$ על החבילה xxx, אם אתה לא רוצה, לחץ כאן.

בעיה שלך...

צודק ב100%
אנשים לא קוראים מכתבים , רק מסתכלים ואחרי זה מתפלאים למה מחייבים אותם.

תמיד חשוב לקרוא!

Serve 18-12-06 12:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי F-Speed (פרסם 376013)
אל תקנו מGlobat הם רמאים!!!

קניתי מהם דומיין , היה כתוב שזה עולה 2$.
קיבלתי שם משתמש וסיסמא הכל היה טוב..(הזמנתי רק חבילה של דומיין בלי שרת בלי כלום)
אחרי כמה חודשים התחלתי לקבל לאימייל שלי כל מיני מכתבים מהם, על כל מיני מבצעים..התעלמתי מהם.
אחר כך קיבלתי מכתב שכתוב בו תודה שרכשתה ממנו את חבילת טראבייט פרו ואני לא רכשתי מהם את זה הם חייבו אותי על 40$ כל חודש !!}-]
הנה החלק הראשון של המכתב מתורגם:

תרגום ישיר:

ניר היקר, לפי הודעתנו האחרונה, שידרגנו לך היום את חבילת האכסון עבור www.XXXX-XXX.com לחבילה החדשה Terabyte Pro וביצענו גביה בסכום של 39.95$ לפי מספר כרטיס האשראי שמסרת לנו. אתה עכשיו מנצל את שירות Globat.com TeraByte Plus Hosting שהיא המובילה בתחום! עם שידרוג זה, אתה מבטיח שהמחיר ישאר קבוע, כל עוד החשבון יהיה פעיל. הנך זכאי גם לחודש אכסון חינם. לדרוש את החודש חינם, בבקשה לחץ על:

(צינזרתי את הכתובת של האתר שלי).

איך אני מבטל את השירות משו יודע?
איי סי קיו: 124827782
מסנג'ר: Sorin23@Bezeqint.net
תודה ,
רועי.

הם עשו לי את התרגיל הזה בדיוק לפני שבוע, גם אני בדקתי בחשבון שלי באינטרנט והופתעתי לגלות שהם חייבו אותי על 40$.
תקשיב מה תעשה, שלח להם דוא"ל, ובו תכתוב שלא הזמנת מהם כלום ושאתה מתכוון להתלונן עליהם וכ"ו, שישמע כמה שיותר רציני.
זה מה שאני עשיתי והם החזירו לי את הכסף לחשבון בנק שלי לפני מספר ימים.

Amit 18-12-06 12:53

כל מי שזה קרה לו,אתם פשוט לא קוראים את המכתב עד הסוף.

בניה 18-12-06 13:09

"לא קוראים את המכתב עד הסוף"
אני אמכור לכם מסטיק וכל יום אני אשלח לכם מכתב מעצבן ופתאום באחד מהם יהיה כתוב שאתם חייבים לי 1000 שקל ואם אתם לא תשלחו לי מכתב חזרה אז אני אגבה את זה.

BHXHUI 18-12-06 13:30

ציטוט:

ידוע יותר מדי,
למה שטויות? כל הטענות על "תרמית" שלהם התבררו כמישהו לא קרא מייל או את התנאי השימוש. בנוסף, אם הם היו רמאים הם לא היו מסכימים לבטל את החבילה שהוא רכש בלי מודע- אך אם הוא יפנה אליהם הם יבטלו.

ציטוט:

אני אמכור לכם מסטיק וכל יום אני אשלח לכם מכתב מעצבן ופתאום באחד מהם יהיה כתוב שאתם חייבים לי 1000 שקל ואם אתם לא תשלחו לי מכתב חזרה אז אני אגבה את זה.
לא קראתי את תקנון השירות, אך אולי בו מפורט שמותר להם לעשות את זה וכל מי שקונה דומיין חותם שהוא מסכים. אולי אם במקום לסמן ישר "אני מסכים" היו קוראים, כל הדברים האלו היו נמנעים.

בניה 18-12-06 14:06

הצורה הזו היא מגוחכת.
ברור שצריך לשים לב לכל פרט בתקנון אבל בכל מקרה זו צורה דפוקה.

BHXHUI 18-12-06 14:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי בניה (פרסם 390246)
הצורה הזו היא מגוחכת.
ברור שצריך לשים לב לכל פרט בתקנון אבל בכל מקרה זו צורה דפוקה.

מה שנכון נכון, אבל זה לא מה שמשנה פה. העניין הוא שזאת הדרך שלהם ומי שרוצה לקנות משם צריך לשים לב לכל הפרטים.

syn 18-12-06 14:48

גם מגודדי אני מקבל מלא מכתבים של פרסומות, אתם באמת חושבים שמישהו יקרא כל מכתב ומכתב?

hod206 18-12-06 14:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LTr (פרסם 390275)
גם מגודדי אני מקבל מלא מכתבים של פרסומות, אתם באמת חושבים שמישהו יקרא כל מכתב ומכתב?

יש הבדל בין לקבל מכתב פעם בחודש, לכמות מכתבים כמו גלובאט...

BHXHUI 18-12-06 14:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LTr (פרסם 390275)

אתה לא מסתכל על זה נכון. ברגע שקנית מהם אתה שותף לעסקים. נניח היית עושה עסק עם בנאדם שנפגשת איתו וראית אותו פנים אל פנים והכל, לא היית קורא את המכתבים שלו?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:40.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ