הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   צריך כמה אנשים שידווחו לי על באגים :) vb (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=35460)

mlnn 01-12-06 00:00

- אפשר לעשות תאריכים בעברית.. [למשל תאריך לידה]
-
ציטוט:

על מנת לפרסם הודעות בפורום הפרלמנט , אתה חייב קודם כל להירשפ.
ציטוט:

ההרשמה לפורום זה הינה חינמית! אנחנו עומדים על כך שתסכים לחוקי ולמדיניות הפורום. אם תסכים לתנאים, אנא סמן את קופסת 'אני מסכים' ולחץ על כפתור 'ההרשמה' למטהow.
ציטוט:

אם הפונת לאתר זה על ידי משתמש קיים ב הפרלמנט, הכנס את שמו כאן.
ציטוט:

Thank you, mlnn. Your registration is now complete.

You may now proceed to edit your Profile in order to fill in additional personal details about yourself, or you could modify your Options to customize your browsing experience of this site. If you would rather do these things later, you can do so by following the links around the site to your User Control Panel.

Alternatively, you can simply go back to the Forums and start posting in threads
חיפוש: משתמש הודעות על ידי שם המשתמש.

תאריך לידה: Privacy : Hide Age and...

ציטוט:

הודעות פרטיותבפורום זה קיימת מערכת הודעות פרטיות, אשר מאפשרת למשתמשים לשלוח אחד לשני הודעות פרטיות.

אם אתה לא רוצה לקבל או לשלוח הודעות פרטיות, אתה יכול לבטל את מערכת ההודעות הפרטיות עבורך.
אפשר הודעות פרטיות

You may limit the receipt of private messages to just moderators and those on your buddy list. Other members who attempt to send messages to you will be told that you have disabled private messaging.
Receive Private Messages only from Buddies and Moderators
ציטוט:

יש יותר מעיצוב אחד אותו תוכלו לראות בפורום זה . אם תבחר להחליף לעיצוב אחר, ביר אותו מהרשימה הזאת.

אנא דע שאולי יש כמה פורומים שעלו על סגנון המשתמש.
ציטוט:

דואר נכנס מכיל 0 הודעות br />יש לך 0 הודעות מאוכסנות, מתוך 50 שמאופשרות. (Empty Folder)
ציטוט:

פריטים שנשלחו מכיל 0 הודעות br />יש לך 0 הודעות מאוכסנות, מתוך 50 שמאופשרות. (Empty Folder)

ציטוט:

הודעה שלא נקראה
קרא הודעה
הצג הודעות שוב
הודעה קדימה

ציטוט:

You may send your message to up to 5 people at a time.
שליחת הודעה >>
ציטוט:

Please complete both the subject and message fields.
ציטוט:

Add New User to List
מי מחובר >> משהו שם לא טוב && Viewing BB Code

ציטוט:

Sorry - no matches. Please try some different terms.
ציטוט:

Sorry! That user has specified that they do not wish to receive emails. If you still wish to send an email to this user, please contact the administrator and they may be able to help.
ציטוט:

Upload File from your Computer && Upload File from a URL
ציטוט:

Please complete both the question field and at least 2 option fields. Press the back button, correct the problem and try again

smilie 01-12-06 17:26

יש לי כבר תירגום מלא 100% כמו של אליקומפ אממ אני תירגמתי שנה וחצי חחחח

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:08.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ