![]() |
שמח שיצא טוב|קורץ|
|
גם אני מאוד שמח שאתה מרוצה מכל אלו שעזרו לך באמת זה היה מסובך קצת כי אני לא מקודד מקצוען או משהוא כזה אני רק מצחיל ובכותך למדתי המון דברים למדתי המון סקריפטים בשפת ה-JAVA וגם למדתי ממש טוב את שפת ה-HTML ו-CSS שמחתי לעזור לך מקווה שיהיו עוד בקשות ממני שאני יכין עוד עבודות גדולות כאלו בכדי שאני אוכל ללמוד עוד יותר טוב
|
אתה מפרסם אותם בחתימה , זה כי את עובד אצלם או כ"רצון טוב" ?
|
ציטוט:
אני לא קבל על זה שקל. פשוט אין לי מה לשים בחתי ולא אכפת לי שיהיה להם פירסומת. "גם אני מאוד שמח שאתה מרוצה מכל אלו שעזרו לך באמת זה היה מסובך קצת כי אני לא מקודד מקצוען או משהוא כזה אני רק מצחיל ובכותך למדתי המון דברים למדתי המון סקריפטים בשפת ה-JAVA וגם למדתי ממש טוב את שפת ה-HTML ו-CSS שמחתי לעזור לך מקווה שיהיו עוד בקשות ממני שאני יכין עוד עבודות גדולות כאלו בכדי שאני אוכל ללמוד עוד יותר טוב" אלתידאג נעבוד עוד הרבה ביחד :)... כנל לגביי בר-אל. |
ציטוט:
בהצלחה עם האתר של אחותך.. וזה כבר ידוע שיש בהוסטס המון אנשים שאוהבים לעזור.. |
ציטוט:
אבל באתר הראשון שלי שהקמתי (אתר רדיו ) פגשתי כמה אנשים פשוט מגעילים ועסקים שפשוט אסור לתת להם כסף !! ואני שמח שהפעם זה היה שונה לגמריי בכך שהיו אנשים טובים שאפשר לסמוך אליהם . ומצטער ששחכתי אבל היו עוד שני אנשים טובים שעזרו לי : טל: שבנה לי טופס יצירת קשר (בחינם) הוא ממש עזר לי. ופלאשר בשם דוני (אני חושב) שעשה לי פלאש ללוגו בהתנדבות שזה ממש יפה מצדם תודה גם לכם :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ