![]() |
ציטוט:
אם הדומיין שלו הוא רשאי לעשות בו כרצונו. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
הוא ביקש שיביא לו כסף (כתנאי, לא כסחיטה.), לא הביא לו אז הפנה את הדומיין למקום אחר. |
הדומיין לא של רם, הדומיין רשום על שמו.
אבל רק לרם יש גישה לפאנל הניהול של הדומיין, כך שאם הוא רוצה הוא יכול לעשות עם זה משהו. |
"אני תיכנתי את הפורום שלי דומה לתיכנות שלו"
בפעם הבאה אל תעשה דברים "דומים" לשל אחרים, נקווה שזה ילמד אותך לקח. אני גם דיי בטוח, שאם לא היתה לו שליטה על הדומיין שלך, הוא היה פותח פה נושא ואומר שעוד הוא קנה לך דומיין וחשב שאתה בסדר ואתה גנבת לו את התיכנות... כך שתתכנת מחדש, ותבקש סליחה ורוב הסיכויים שהוא יחזיר לך... |
לך למשטרה עם המחשב.
תראה את מה שרשום א'. תראה להם את השיחה. ואני לא צוחק! הם כבר יתפסו אותו לא משנה מי זה! ב'. הוא יתנצל יחזיר לך תכסף ויתנצל ואולי יפצה אותך על העוגמת נפש.! |
כמו שעמרי אמר לך, אם הדומיין שלו אתה יכול לקפוץ עד מחר.
בקיצור אני יגיד לך גם את דעתי עליך כשאתה אומר בן אדם מלוכלך, גם הפורום שלך לא הכי נקי. ואותי מבין רבים מבעלי הפורומים האחרים. שיהיה לך בהצלחה והמשך יום נעים. |
לך למשטרה או לבית משפט ותתלונן את הבן אדם הזבל הזה.
|
רם בן חמו?
תשמעו לי ,בן אדם רק שמריח כסף הוא הולך לשם. הוא גם תיכנת לי פורום ישן שהיה לי. 150 שקל על תיכנות +עיצוב הייתה לי בעיה הכי קטנה במסד אז בזמנו שלא ידעתי מה זה פורום הוא רצה עוד 150 שקל ובסוף התברר שזה רק בטעות נגעתי במסד בדבר הכי קטן בקיצור אני לא ממליץ להתעסק עם הבן אדם הזה. ולא באתי ללכלך על מישהו חס וחלילה פשוט רק אני מכיר את המצב הזה איתו והוא פשוט לא בן אדם ישר. המשך יום נעים, אריאל. נ.ב tnd.art אני יודע גם איפה הוא גר וקצת פרטים עליו הוא גר מאוד קרוב אלי אתם מוזמנים לפנות אליי בקשר לתלונה וכד'. |
כעיקרון אפשר לעשות
משהו נגדו כמו תלונה וזה אבל זה ייקח הרבה זמן וחבל על הזמן פשוט
אם פשוט אתה רוצה עדיין את הדומיין ויש לך הרבה כניסות הייתי מציע לך לשלם לו ופעם הבאה כדאי לך לקנות מחברה מורשית או מגודדי ישירות... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ