![]() |
לא יודע מה אמרו לך, קניתי דומיין מהם. ועכשיו שאני מנסה לשנות DNS זה מראה לי טופס, כדי להדפיס ולשלוח בפקס חתום על ידי.
וגם בטלפון אמרו לי שכל פעולה שאני עושה אני חייב לשלוח את הטופס בצירוף חתימה שלי בפקס.. |
מזה הדבר הזה לשלוח פקסים על שינוי dns פרטים
או משו.....
זה נשמע מצחיק |
ציטוט:
אני בתהליך הרשמה לתוכנית הריסיילר שלהם, בפאנל הניהול, אתה משנה הכל, אבל כדי לאשר את צריך לשלוח פקס חתום. אתה אפילו לא ממלא כלום זה שמור במערכת אבל אתה חותם ושולח פקס. יש מבין? |
כדי להיות ריסילר אצלהם צריך לפחות 5 דומיינים ישראלים שתעביר אליהם, עכשיו כדי לעדכן DNS כמו שcrazyship אמר, צריך פקס חתום מהלקוח שדומיין רשום על שמו על שינוי שם הDNS מסיבות גניבות או מכירות בעתיד של הדומיין וכו'..
|
אם זה אכן המקרה, הסיפור עם הפקס נשמע הזוי כל כך. ב-ISOC כנראה לא רגילים לעבוד עם האינטרנט, בכלל כל הסיפור הזה עם מחשבים מסובך להם - אין כמו הדואר הישן עם הבול... איך בכל העולם (או לפחות בדומיינים הבינלאומיים הרגילים) הסיפור הזה מתקתק וכמה דקות אחרי שהזמנתי את הדומיין כבר יש לי אתר עומד בכתובת שהזמנתי ורק בארץ זה סיפור של כמה ימים ועכשיו גם פקסים לשינוי DNS מסכן?! ולא אמרנו עוד אף מילה על המחיר המופקע, אח, מונופול זה משחק נפלא...
|
ציטוט:
ועכשיו כל ילדון שקיבל דמי כיס יוכל לדפוק לי את כל הדומיינים שאני מחכה שנים להם.. אח אח אייסוק.. דפקו את כל העסק =\ |
ציטוט:
היא אמרה שב ISOC משנים DNS עם פקס חתום של בעל הדומיין.. מה שלא באמת קורה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ