הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   הצעת מחיר (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=38389)

cobano 21-01-07 19:50

אליאב,
כמו שציינתי במקום אחר,
קודם כל זאת טעות לשלאול אחרים בדבר המחיר מפני שאתה זה שמבצע את העבודה ולא הם ואתה תקח כמה שאתה חושב שמגיע לך עבור עבודה שכזו.
אגב המילים הם לא קשות וזה תלוי מאוד באתר, חלק מהמילים אפשר לקדם אפילו באמצעות אופטימיזציה נכונה....

ofir12 21-01-07 20:00

ערכתי עכשיו אחרי שהבהרתי את הכוונה שלי.

loading 21-01-07 20:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ofir12 (פרסם 409873)
בתור מקדם טירון כמוך הייתי לוקח לא יותר מ150 שקל.

אופיר,
אני רואה כבר תקופה ארוכה שאתה מתפאר ביכולות קידום שלך וברווחים הגדולים שאתה מרוויח מגוגל אדסנס ועל הדרך גם דורס משתמשים. אני אשמח לראות כמה ביצועים שלך באינטרנט (בפרטי או בפומבי איך שתרצה). מעניין אותי לראות האם יש בסיס לכל הדיבורים שלך או שזה הכל דיבורים מאחורי שם משתמש.

טל.

ETWD 21-01-07 20:19

ציטוט:

לא מספיק עם השחצנות שלך?

satan 21-01-07 20:26

ציטוט:

אתה כבר ממש מגזים.

ואליאב,

לדעתי זו הייתה טעות לפתוח על זה דיון כמו שנאמר, זו החלטה שלך כמה לקחת על העבודה שלך:-/ ...

ofir12 21-01-07 20:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loading (פרסם 409909)
אופיר,
אני רואה כבר תקופה ארוכה שאתה מתפאר ביכולות קידום שלך וברווחים הגדולים שאתה מרוויח מגוגל אדסנס ועל הדרך גם דורס משתמשים. אני אשמח לראות כמה ביצועים שלך באינטרנט (בפרטי או בפומבי איך שתרצה). במידה ואתה כזה טוב . מעניין אותי לראות האם יש בסיס לכל הדיבורים שלך או שזה הכל דיבורים מאחורי שם משתמש.

טל.

תראה טל במקרה הזה לא התכוונתי להשתחצן פשוט מקדם אתרים שאומר למבקרים שלו ללחוץ על הפרסומות שלו הוא אפס. ואליאב עשה את זה כולם ראו והעירו לו.

אז בתור אפס הוא לא צריך לקחת יותר מ150 שקל. זאת דעתי.

loading 21-01-07 20:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ofir12 (פרסם 409937)
תראה טל במקרה הזה לא התכוונתי להשתחצן פשוט מקדם אתרים שאומר למבקרים שלו ללחוץ על הפרסומות שלו הוא אפס. ואליאב עשה את זה כולם ראו והעירו לו.

אז בתור אפס הוא לא צריך לקחת יותר מ150 שקל. זאת דעתי.

אופיר,
אני לא אומר שאתה לא צודק ואליאב אכן פעל בדרכים לא חוקיות ואפילו לא מוסריות. אבל ההערות שלך לא מופיעות רק באשכול הזה או רק למשתמש הזה ולכן מעניין אותי לדעת אילו הצלחות השגת שמאפשרות לך לדבר ככה ואם אתה באמת טוב כמו שאתה טוב בלדבר. אני בטוח שאם אתה טוב, אתה תוכל להעזר בנו ואנחנו בך.

טל.

ofir12 21-01-07 21:40

אני לא חייב להציג כאן שום דבר.
אם אני יכול אני תמיד עונה פה לשאלות וזה הכל.

eliav12 21-01-07 21:45

אוי נו, עשו טובה, תדלגו עליו כאילו הוא..אוויר.

כן, חלק מהמלים באמת לא כאלו ב"טופ" של הביקוש,
אבל חלקם כן כמו "יום הולדת" "סדנאות",
אבל :)
נקווה לטוב =]

תודה לאלו שעזרו.

loading 21-01-07 21:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ofir12 (פרסם 409991)
אני לא חייב להציג כאן שום דבר.
אם אני יכול אני תמיד עונה פה לשאלות וזה הכל.

אז אם אתה לא מעוניין להציג כאן או בפרטי ביצועים שלך באינטרנט תנמיך את הפרופיל שלך ותשתלב בין משתמשי הפורום. אל תשוויץ במשהו שאין לך (כל עוד לא הוכחת כלום ואני לא מכיר אותך אז מבחינתי אתה רק מדבר). אני מקווה שבדיון הזה משתמשים הבינו שאתה רק מדבר ולא יתייחסו ברצינות לתגובות העוקצניות שלך.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:20.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ