הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   [עיצוב חינם] היי כולם, עיצוב הוסטינג חינם לרציניים ביותר! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=39952)

beng 16-02-07 15:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TaiKaish (פרסם 424015)
הוא ממש לא רצה לעצבן אותך, אבל הוא צודק.
אתה באת אליי לפני זמן קצר ל-icq לדעתי, אמרת שאתה רוצה לשמוע את דעתי ואמרתי לך אותה,
עיצובים לעסקי אחסון לא יכולים להיות חובבנים, ולכן גם אם תתן אותם חינם לא ירצו לקחת,
לפחות פעם הבאה תגיד שאתה לא באמת רוצה לשמוע את דעתי או שהיא לא תגרום לך לשנות את הדרך שלך.

שמעתי את דעתך תאי וכפי שזכור לי אמרתי לך שאני עושה את העיצוב בשביל הכיף שלי ועכשיו חשבתי "למה סתם שיהיה אצלי במחשב אם מישהו רוצה שיקח אותו", אני לא מוכר אותו ואני לא מכריח אף אחד לקחת אותו תאי, שוב אני אומר: אני מציע עיצוב בתנאים מינימליסטים, אם לא מוצא חן בעינכם אין לי מה לעשות בנידון אבל אל תבואו הנה ותגידו לי לא להציב תנאים אני רק מבקש ממי שלוקח לשמור על זכויות היוצרים, אז טל בא ומתחיל לומר לי לא לשים תנאים? ולומר לי שגם אם הייתי משלם לו הוא לא היה לוקח את העיצוב, תאי אני ואתה חברים הרבה זמן אך אם אתה חושב שלבוא הנה ולהגיב כמו שטל הגיב זה נכון לעשות אז כנראה שהרושם הטוב שקיבלתי ממך מוטעה.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DoOKaS (פרסם 424017)
אני פשוט לא מבין מה אכפת לכם ? - לא רוצים אל תקחו.
מזה משנה אם זה עיצוב יפה או לא העיקר העיקרון
מה אכפת לכם שאחרים ייקחו ?

זה מה שאני מנסה לומר בסך הכל.

taikaish 16-02-07 15:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי beng (פרסם 424019)
שמעתי את דעתך תאי וכפי שזכור לי אמרתי לך שאני עושה את העיצוב בשביל הכיף שלי ועכשיו חשבתי "למה סתם שיהיה אצלי במחשב אם מישהו רוצה שיקח אותו", אני לא מוכר אותו ואני לא מכריח אף אחד לקחת אותו תאי, שוב אני אומר: אני מציע עיצוב בתנאים מינימליסטים, אם לא מוצא חן בעינכם אין לי מה לעשות בנידון אבל אל תבואו הנה ותגידו לי לא להציב תנאים אני רק מבקש ממי שלוקח לשמור על זכויות היוצרים, אז טל בא ומתחיל לומר לי לא לשים תנאים? ולומר לי שגם אם הייתי משלם לו הוא לא היה לוקח את העיצוב, תאי אני ואתה חברים הרבה זמן אך אם אתה חושב שלבוא הנה ולהגיב כמו שטל הגיב זה נכון לעשות אז כנראה שהרושם הטוב שקיבלתי ממך מוטעה.

אני לא אמרתי כלום עד שאמרת מה שאמרת לטל.

beng 16-02-07 15:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TaiKaish (פרסם 424022)
אני לא אמרתי כלום עד שאמרת מה שאמרת לטל.

אני דיברתי אל טל בדרך בה הוא דיבר אלי, אם זה הקפיץ אותך אז מוזר שמה שהוא כתב לי לא.
די זה מאוד דבילי ואני לא הולך לריב איתך על זה, שיהיה לך יום טוב תאי ולפעמים תקרא פעמיים לפני שאתה מגיב.
במקרה הזה אני יקח עצה מן הציטוט שיש לך בחתימה ויפסיק עם זה, נחזור לנושא העיקרי של האשכול..

Almog Levi 16-02-07 20:13

אני לא מבין מה אתם רוצים מהבנאדם
כאילו מישו הכריח אותכם לקחת את העיצוב
יש הרבה מקום לשיפור אבל זה לא סיבה לרדת על הבנאדם
בסך הכול בה מכוונה טובה וגם לך טל אין שום זכות להביא ביקורת כזאת
במיוחד לא כשזה בחינם, הוא מביא לך את זה בלי תמורה זכותו להציב כל תנאי שהוא רוצה.
ההתנהגות פה זה משו לא נורמלי...

beng 16-02-07 23:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי insanity (פרסם 424173)
אני לא מבין מה אתם רוצים מהבנאדם
כאילו מישו הכריח אותכם לקחת את העיצוב
יש הרבה מקום לשיפור אבל זה לא סיבה לרדת על הבנאדם
בסך הכול בה מכוונה טובה וגם לך טל אין שום זכות להביא ביקורת כזאת
במיוחד לא כשזה בחינם, הוא מביא לך את זה בלי תמורה זכותו להציב כל תנאי שהוא רוצה.
ההתנהגות פה זה משו לא נורמלי...

לצערי אלמוג, אתה צודק, אבל בסך הכל אני פה די הרבה ואני יודע שיש פה אנשים טובים =), נראה לי שאתה אחד מהם, ליל"ט

ולדי72 17-02-07 01:57

קודם כול כול הכבוד לך אחי

העיצוב סבבה אפשר לעשות איתו משהו אחי

ומי שלא טוב לא שלא יגיב כפרה עלייכם למה סתם חבל הבנדם עושה טובה

שבת שלום

Niros 17-02-07 13:11

זה לא ממש נתינה עם כ להתנאים האלה,

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:13.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ