הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   [עיצוב] - מה דעתכם iWinner, חדש! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=41845)

sheeze 19-03-07 21:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eilon11 (פרסם 441904)
אני יגיד לך למה החברה שלי מפוצצת בעבודות וזה לא כדי להתרבב
ואני צריך את העיצוב דחוף אז לאא יכולתי להגיד להם תעזבו את כולם תעצבו לי
זה רק מראה שהיחס של החברה ללקוחות קודם לכל...

אז בוא אני אגיד לך משהו ותיקח את זה כעצה ולא כניסיון "ללכלך" עליך (מי מכיר אותך בכלל? :| )
אם לקוח פונה אליך, הוא ראה עבודות של החברה שלך ויודע מה הרמה של החברה שלך. אם הוא מזמין עיצוב ואז אתה פונה לגורם שלישי, לא מובטח ללקוח בכלל שהוא יקבל משהו ברמה ובסגנון שאליו הוא מצפה. וזאת כבר עבודה בעיניים.

nati_man: אני בטוח שאם הוא לא היה קונה ממך הייתה מדבר אחרת. ואם אתה לא רוצה שאני אגיב, אל תפתח דיון על זה בפורום ציבורי.

Nati_Man 19-03-07 21:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 441914)
אז בוא אני אגיד לך משהו ותיקח את זה כעצה ולא כניסיון "ללכלך" עליך (מי מכיר אותך בכלל? :| )
אם לקוח פונה אליך, הוא ראה עבודות של החברה שלך ויודע מה הרמה של החברה שלך. אם הוא מזמין עיצוב ואז אתה פונה לגורם שלישי, לא מובטח ללקוח בכלל שהוא יקבל משהו ברמה ובסגנון שאליו הוא מצפה. וזאת כבר עבודה בעיניים.

nati_man: אני בטוח שאם הוא לא היה קונה ממך הייתה מדבר אחרת. ואם אתה לא רוצה שאני אגיב, אל תפתח דיון על זה בפורום ציבורי.

זה לא קשור לנושא הזה החברה שלו לעיצוב שלי,
אתה מדבר לא קשור בכלל, אם הוא לא היה קונה ממני אז לא הייתי משתגע אני לא יתחיל לריב איתו פשוט אגמור את השיחה בלהיתראות והסיים את הסיפור אני לא יריב איתו למה הוא לא קנה הוא לא רוצה מה לעשות.
עכשיו זה לא ממש קשור לנושא הזה יש מקום אחר לדבר על זה,ביקשתי יפה לא להגיב לנושא הזה, לא ממש אכפת לי משאר המעצבים שאתה רב במקומם אני חושב שאתה חורג יותר מידי הבקש שנית שמנהלים ימחקו את ההודעות שלא קשורות כולל זאת.

eilon11 19-03-07 21:39

לא הבנתי ממש מה אמרת אבל אני בטוח שאם היית מנסח את זה טוב
היה לי תשובה בשבילך.... מנהלים אפשר לנעול... העיצוב כבר נקנה

sheeze 19-03-07 21:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nati_Man (פרסם 441915)
פשוט הייתי אומר לו תודה ומסיים סיפור כמו רוב המעצבים שאני חושב שעשו זאת

ומה יוצא מזה? יוצא שעבדת לחינם, מה שהופך אותך לפראייר. תגיד לי אם איפה אני טועה.

eilon11 19-03-07 21:41

ממש לא תשאל את talent אני מוריד בפניו את הכובע
אתה יודע שאלתי אותו אתה כועס שאני לא קונה ממך בגלל שאמרו שזה לא טוב
וככה וככה הוא ענה לי לא בכלל לא אכפת לי אני רוצה להשתפר רק ככה אני לומד
כל מילה ומילה זה דוגמא טובה

sheeze 19-03-07 21:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eilon11 (פרסם 441916)
לא הבנתי ממש מה אמרת אבל אני בטוח שאם היית מנסח את זה טוב
היה לי תשובה בשבילך.... מנהלים אפשר לנעול... העיצוב כבר נקנה

מה לא היה מובן? אתה מוכר משהו שהוא תוצרת יד שלישית, לא של החברה שלך ולא מה שהלקוח מצפה לקבל. רוצה עוד דוגמא? קבל: אתה מזמין טלויזיה של sony אבל בגלל לחצים במפעל, sony מבקש מחברת שמעון ובניו להרכיב את הטלויזיה ואז אחרי שהיא מוכנה, sony באה ושמה את הסמל שלה על הטלויזיה ומוכרת לך. מה קבלת? טלויזה של שמעון עם סמל של סוני. זה אותו דבר? לא.

מצטער גבר, אבל במילים יפות, יצאת "לא בסדר". חבל גם שאתה לא רוצה להבין ומנסה להתחמק עם כל התגובות של "לנעול". לא עושה שירות טוב לך ולא לחברה שלך.

שיהיה לך ול-nati ערב טוב, אם אתם מסרבים להבין, אני לא אגיב לכם יותר.

עריכה: אפילו אם בקשת סליחה, זה עדיין לא מפצה על הזמן שבוזבז.

eilon11 19-03-07 21:47

אני חושב שאתה מסרב להבין.... בואו אני יתן לך דוגמא מישהו הבטיח לך פלאפון סוני אריקסון חדש
והכל ברמה הכי גבוה פתאום אתה מקבל סוני אריקסון ישן דור 1 אז מה תשלם? לא ברור שלא...
וככה זה היה אצלי שיהיה לך יום טוב... ובהצלחה...

Bestouch 19-03-07 21:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 441917)
ומה יוצא מזה? יוצא שעבדת לחינם, מה שהופך אותך לפראייר. תגיד לי אם איפה אני טועה.

תשמע, כל מעצב שעיצב בשבילו ידע למה הוא נכנס.
הוא לא מחויב לקנות ממישהו אם בעינייו זה לא יפה.
חבל לריב על זה ובכל מקרה הריב הזה לא קשור לפורום עיצוב וגראפיקה והבא שישלח תגובה אחרי שקשורה לויכוח הזה יקבל אזהרה.

Panda 19-03-07 22:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי prinstyle (פרסם 441828)
בעיקרון העיצוב דיי חביב, לא מחדש או מרענן... עיצוב רגיל כזה עם אלמנטים מוכרים, בהצלחה

כנ"ל.

movieslearn.com 19-03-07 22:11

אהבתי.
רק תעשה בתוך ה-W צבע..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:17.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ