הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   RIAA נגד ילדה בת 10.. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=42275)

Nadav 27-03-07 12:55

?! טוב ממש שהם נזכרים לאתר אותה חח
ואיזה תגובה של מישהו פה הרגה אותי
ציטוט:

אני מתחבר לאלחוטי של שכנתי המכשפה ומוריד..
ציטוט:

תוכן: והלוואי שיעלו עליה, אמן !

Nisan 27-03-07 13:09

חח wtf.. אחד הדברים המוזרים ששמעתי .. אני לא מכיר בן אדם אחד נורמלי שיעדיף ללכת לקולנוע לשלם עליו במקום לראות אותו בבית עם חברים בכיף בלי לשלם בלי כלום :P (סתם דוגמא להורדת ווארז)

Hoserv.com|Dor 27-03-07 13:10

השיטה היחידה שלא יהייו כאלה דברים, זה ליסגור אחת ולתמיד את כל שירותי ההורדות כגון אימיול, רפידשאר וכדומה, רק כך זה ייעצר. הם בחיים לא יצליחו לעצור מיליארדי אנשים שמוריידים כל שניה.

taikaish 27-03-07 13:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hoserv.com|Dor (פרסם 446112)
השיטה היחידה שלא יהייו כאלה דברים, זה ליסגור אחת ולתמיד את כל שירותי ההורדות כגון אימיול, רפידשאר וכדומה, רק כך זה ייעצר. הם בחיים לא יצליחו לעצור מיליארדי אנשים שמוריידים כל שניה.

כל תעשיית הווארז מרוויחה המון המון המון כסף.
אם יסגרו את ראפידשר (ולא יוכלו לעשות את זה. אתר חוקי),
ואת אימיול, תמיד יהיו מחליפים שירצו לעשות את הכסף שהם עשו.
ותמיד ימצאו חלופה חוקית שתשמש להורדת הקבצים הלא חוקיים האלו.

Dima 27-03-07 14:29

אלכס, עם כל חוסר הלב שלך כלפי בני אדם, אני ואתה יודעים טוב מאוד שלא ככה מטפלים בפשיעה מהסוג הזה.

urieluri93 27-03-07 15:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex (פרסם 446085)
אתה באמת חושב שמה שאתה עושה בסדר?

אתה "מנהל" חברה אדם לשכאורה אמור להיות שפוי בדעתו יושב ואומר שמה שאתה עושה גונב זה בסדר?
למה אתה לא אומר את אותו הדבר לגבי השירותים שיש לחברה שלך להציע? מי אתה שתקבע את מה חוקי ומה לא? הרי אתה לא גנבת את העיצוב שיש לך באתר, בעצם מה שאתה אומר שאני יכול לפרוץ לשרתים של החברות פה ולגנוב להם עיצובים וזה בסדר גמור?
אתה פושע ! תרצה או לא תרצה אתה פושע זה שלא תפסו אותך משהו אחר אבל זה שאתה מוריד עושה אותך לפושע נקודה (.) .

אויש איזה בן אדם תמימים אתה עם אני נקרא פושע בלשונך הטוב.

אז אני יכול לנחש שגם אתה פושע כאילו שבחיים שלך לא הורדת קובץ בעל זכויות יוצרים אז על תשחק אותה פה.
ולא הבנתי מה הקשר למילים חברה וכ'ו מי דיבר על זה בכלל?

Ori The Man 27-03-07 15:30

חחחחחחחחחחחח איזה מטומטמים
מה ניסגר מהעולם
הם חושבים שאם הם יתבעו 3 ילדים ופג שרק נולד
זהו יגמר העולם של הווארז?
הם חיים בחלום

ונגיד והם יצליחו להפסיק את כל הווארז שיש
זה יהפוך להיות כמו סמים
בשקט בשקט יורידו אנשים
כמו סמים-משתמשים בזה בשקט בשקט בלי שיתפסו

alex 27-03-07 16:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 446144)
אלכס, עם כל חוסר הלב שלך כלפי בני אדם, אני ואתה יודעים טוב מאוד שלא ככה מטפלים בפשיעה מהסוג הזה.

טעות.
אני חושב שאם כמה "מהחברה" בפורום הזו ישבו כמה שנים בכלא וישלמו כנס נכבד מאוד כמו הבחור שהגיב מתחתך (והוכיח פעם נוספת את אמות הבינה שיש בפורום הזה) אני חושב שהאנשים היו מתייחסים אחרת לכל הנושא הזה.

אתה בן 18 ואני יודע שאמות מידת החוק אינם יודעים מוסר אבל לא יכול להיות דבר כזה, שהיום בנדאם ישב במקום יורד תוכן שהוא בלתי חוקי ! ויגיד שאני עושה הכול בסדר.
אתה מבין שזה כבר מעל לאתיקה מוסרית "למנכ"ל" חברה לעודד פשיעה (אני לא מתכוון אליך אבל אני חושב שאתה מבין למי אני מתכוון).
הרי אתה לא היית רוצה שיגנבו לך דברים מדוע תעשה כן לאחרים?
ואתה יודע מה , אני אהיה פייר עם כולם בפורום הזה , אם כבר אתם עושים את זה לפחות תשתקו תפסקיו להפוך את כל הנושא הזה למסחרי כל כך ! אתם נלחמים למען החופש ומורידים מאתרים שעושים הון עליכם מהפרסומות שלהם והם הראשונים שיברחו ויסגרו את הבסטה, מסכים איתי?
אתם מורידים תורידו אבל תפסיקו לעשות כזה רעש ולצחוק על כולם, לא אתם באופן אישי , אלא האתרים מהם אתם מורידים, ואל תגידו לי שבאתר שלכם לא כתוב "אנחנו לא נכנע" או עוד סלוגן כדוגמת זה.

בסופו של דבר זה יפגע בכם ! בצורה עקיפה אתם חושבים שבפוגעים בכם אבל למעשה בסופו של דבר מי שנפגע זה דווקא האדם הקטן (ואני בטוח שדימה יודע למי אני מתכוון לא אפרט פה כל השרשרת).

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:55.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ