![]() |
סליחה על ההקפצה , הבעיה חזרה :( לא יודע מה לעשות.
& מנהלים העדפתי להרים פה הודעה מאשר לפתוח ולהספים סתם בעוד אשכול.. |
הייתי אומר לך תבוא עם המחשב אליי...
אבל במיקום אתה מופיע בארה"ב :) אם תהיה באיזור הצפון, קפוץ לביקור נסדר לך. אני אלוף בדברים האלו אבל רק מוך מסך, לא בתמיכה מרחוק. |
ציטוט:
מקס' אם אתה תיהיה בראשון קפוץ אלי :D (לפותח האשכול) |
ציטוט:
מדובר במשפט רגיל לחלוטין שמופיע אחרי התקנת מערכת הפעלה. "אנא המתן" רק בגרמנית זה הכול. נסה להשתמש בתקליטור מערכת הפעלה אחר, פנה למיקרוספוט אם ברשותך תקליטור מקורי, ישלח לך אחד אחר בתמורה לזה. אני מניח שמדובר אולי באיזה עדכון שהתקנת או אולי משהו אחר מאתר שלא אושר על ידי מיקרוספוט או לחילופין אולי אפילו SP2 למרות שכבר יש לך. בדוק בבקשה מה אתה מתקין שהוא מתוצרת MS שיכל לגרום לצרה כזו. בהצלחה ! |
מה הקשר אלכס? נתתי את התמונה כחלון , אני מדבר על החלון בסנגון הזה רק שעוברים הקווים לא במהלך פורמט או משהו כזה.
ואין לי בכלל עדכונים זה מבוטל אצלי , בקשר לLOSNIR או או עד ראשון רק הדלק .. ;) ואריה אני גר בעכו , רכסים? חח לא יודע איפה זה.. |
ציטוט:
http://www.petri.co.il/images/setup14.jpg |
ציטוט:
רכסים: סע לכיוון חיפה עד הקריון, לפני הקריון ברמזור פנה שמאלה עד סומך, ברמזור בסומך פנה ימינה עבור רמזור ראשון ישר ברמזור השני פנה שמאלה, פניה שניה ימינה עד הכיכר, בכיכר שמאלה ושוב שמאלה. מצד ימין יהיה בית כנסת, הבניין אחרייו הורדים 2 כניסה שלישית קומה רביעית. על הדלת רשום אלברג. אתה מוזמן, הקפה עליי. |
כן , אני מדבר על זה אלכס, אריה, אתה אחלה.
אממ אני לא יודע לבנתיים הוא ככה בSAFE MODE הוא עולה אולי זה בעיה בחומרה\דרייברים? אני מתלבט עם לפרמט שוב אבל שאני אדע מה להתקין על המחשב שלא יקרה לי שוב. |
גם לי קרה במחשב הישן
עכשיו זה עובד. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ