![]() |
חס ושלום לא מדבר על אף אחד ולא מתנשא מעל אף אחד. אני באמת האחרון שכזה...
מה שכן, יש עובדות בשטח. ועובדה שמה שרציתי שיקרה, קרה. מבחינה פסיכולוגית העיצובים משפיעים בדיוק על מי שתכננתי שישפיעו. רוצה להתווכח? תתווכח עם עצמך... קהל היעד שלי לכל אתר שלי הוא מוגדר מראש. ומעבר להיות בונה אתר או מעצב תותח, צריך להיות פסיכולוג מעולה. וסליחה טל, אבל התגובה שלך לא עניינית - בכלל, ומשקפת בדיוק את האישיות שלך ומי אתה. כשתגדל תבין מה אני יגיד לך יותר מזה.... |
ציטוט:
אני באמת לא רוצה לרדת לרמה שלך, כי דברים שאני עושה ועשיתי אתה לא תגיע בחיים אז אני מציע לך לשבת בשקט ולא להשתחצן ולהתנשא מעל כולם פה. ואם לא נאה לך הגיל של האוכלוסיה פה אתה יכול לעזוב. |
אני יודע שהם חברה גדולה גם מאחסני אתרים לא?
|
ידוע,
הם חברה בעל שרת שטס! בהצלחה בהמשך. |
עזבתי, מזמן. לא מחפש מכאן ילדודס שיאחסנו את האתרים שלהם בחברה שלי.
ד"א, כשתגיע לרמה שלי מבחינת מעשים, אני ארשה לך לדבר ככה.. תשקול מילים. פתחת אתר להעלאת קבצים אתה מרגיש כאילו הצלת את האנושות... אז אני מבקש.. תודה על המחמאות לחברה אנשים :) וכן, השרת שלנו באמת מיוחד ;) |
ציטוט:
אני בכלל לא מדבר על זה...האתר הזה הוא אתר שכל אחד יכול לפתוח זה לא מה שיגרום לך לא להגיע לרמה שלי אני דיברתי כשה"חברה" שלך תגיע לרמה של הלקוחות והחברות שאיתם אני עובד אז תדבר בנתיים אתם מעצבים איזה אתר ביקורות מסכן שגם הוא לא ברמה. ואיזה מעשים עשית? קנית את אתר לימון? פתחת חברה עם עיצוב בצייר? על מעשים כאלו אני בכלל לא רוצה להגיע. |
אתה בהחלט צודק... [בוא לא נמשיך כי אני ממש לא אוהב לפגוע ובאותה נשימה אני האחרון שיתלהב מעצמי ומהמעשים שלי הן לקהילה בישראל והן באינטרנט לכיסי האישי]
|
ציטוט:
ואתה לא יכול להשוות בכלל אותך ואת טל, טל עובד אם אנשים רציניים ובוגרים אין אצלו ילדים אני יודע את זה מניסיון כי שיש לו לקוחות אני מעצב לו לפעמים וזה לא סתם אתרים בשקל ולא אתרים של ילדים תיכנס לפורטפוליו שלי תסתכל בלקוחות תחפש "גבי דויד לימוד תופים" ואת הלקוח הזה טל הביא לי הבן אדם כמעט בן 30, אומנם העיצוב עצמו לא משהו אבל זה לא מה שהוריד לי תרמה, אני מעצב לילדים/מבוגרים ואל תשחק אותה "אני לא מחפש ילדודס" כי לקוחות מבוגרים אתה לא תשיג. |
ציטוט:
ד"א דוגמא נוספת למעצבים כשרוניים ביותר זה אלירן שפשוט לא היה לי תכתובת לתיק שלו ולכן לא ציינתי זכרתי רק את סלקציה ולא תכתובת הזאת... ESWDS.com שגם הוא מעצב משכמו ומעלה. אז אתה יכול לבד ללכת לשני התיקי עבודות של שני המעצבים ולהשוות אלייך ולראות מה יותר יפה מהבחינה הפסיכולגית:qqb006: |
ציטוט:
טל רק שתדע שהבנאדם הזה עכשיו הולך להתבע (ולא במובנים של הוסטס) על העתקה מתמשכת אז "מפורסם וכשרוני"? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ