![]() |
שניה, אתה מצפה יענו שאם נלך ברחוב ונראה את הכלבה ונשאל אותה "פינצ'י זאת את???"
והיא תענה לנו?... תהיה קצת יותר רציני ותיתן תיאור קצת יותר טוב לכלבה שלך. |
אני מצפה לעזרה לא לירידות לא , אבל אם תראה פינצרית מבריקה בלי שום פגיעות כמו זנב חתוך \ אוזניים ונבחנית תודיע לי
|
מקווה שתמצא אותה מהר בלי פגע.. תעדן תנסה לתלות מודעות בשכונה וכו'.. תפרסם ביד 2 שנאבדה לך בעוד פורומים
מקווה שתמצא אותה |
תודה , כבר קרה בעבר עם הכלבה השנייה מצאתי אותה דרך PETNET
|
שלום,
שמי אלון ואני מתנדב אצל ד"ר דניס קוסיבצוב ביוספטל-קפלן בכפ"ס. אני גר בהרצליה ומבטיח לפקוח עין , אבל אתה מוזמן להגיע למרפאה הווטרינרית של ד"ר דניס קוסיבצוב ברחוב הנביאים 36 (כפר סבא כמובן) מגיעים אלינו הרבה אנשים שמצאו כלבים , יש סיכוי שנוכל לעזור לך. באיזה איזור אבדה הכלבה שלך ? באיזור ויצמן-טשרניחובסקי או שקרוב יותר אולי ל-יד יצחק או בכלל בהדרים ? (מי שלא גר/עובד בכפר סבא שלא ינסה להבין :)) אני מבין את הערך הריגשי , נשתדל לעזור לך. |
יו אחי.. אני מזה מקווה שתמצא אותה.. אני איבדתי לא מזמן את הכלבה שלי אבל למזלי מצאנו אותה, זה אחד הדברים הכואבים :(
מקווה מאוד שתמצא אותה .. |
תביא תמונה או משהו =\ .. ולמה נראה לך שמישהו יקח פינצ'ר חח ..
ומי שאמר תקנה חדש , אין דבר כזה .. כלב זה כמו עוד בנאדם במשפחה אי אפשר להחליף אותו סתם כך .. |
ציטוט:
מקווה שתמצא אותה כמה שיותר מהר, אני לא יכול לעזור כי אני גר בירושלים. |
היא נמצאה!!!
היום בבוקר , היא הגיעה לעבודה של אמא שלי , ואחת מהעובדות איתה , מצאה אותה , היא אמרה שכל הלילה היא חיכתה ליד העבודה של אמא שלי (צהרון) כנראה שהיא חשבה שאמא שלי תגיע לשם היום היא עברה דרך של כ5 +- ק"מ לכלבה קטנה , שמהצל שלה היא מפחדת . לפני 3 ימים היא ברחה לסבתא שלי מהבית (ההורים שלי היו בחו"ל) ובאה עד אלי הביתה שזה דרך קצרה של 400 מטר תודה לכולם!! |
כל הכבוד :)
שמח שהיא נמצאה =] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ