![]() |
נראה אחלה רק כשאני מנסה להעביר לעיצוב 02 03 04 05 06 07
זה לא מעביר |
כבר הראת את זה, איך רק סיימת? :|
|
אמרתי לך כשראיתי את התמונה בלי הפלאש אחי קטלני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין על המעצב הזה אין @!!! |
יצא מאוד מעניין ויפה (:
אבל יש כמה דברים שהייתי מציע לך לשפר, את הגוגל אדסאנס קודם כל תוריד למטה את הרקע האדום הזה תשלב לכל אורך האתר זה עדיף של השחור זה סתם הורס סך הכל אין הרבה מה להגיב לתיקון, עבודה טובה , פלאש מצויין שיהיה לך בהצלחה חג שמח :) |
ציטוט:
|
חח תודה לכולם על התגובות :),
חחח אוףףף טוב שמנים .. אני יוריד את האדסנס למטה אבל אני לא משנה את הגודל :) |
אגב יש מצב שאתה מביא תמברשות שיש לך ליד הלוגו ?
תודה מראש |
יפה מאוד :) , אני אישית אהבתי.
הגודל קצת מציק , רואים שהשקעת. תתחדש. |
יפה אבל לדעתי אין שום סיבה להשאיר באופן קבוע את החלק שמספר עליך ואת השירותים שאתה מציע.
מקדישים לזה בדיוק 5 שניות קריאה ואיך כך זה סתם תקוע שם. |
צר לי להיות זה שהורס אבל אני מתקשה להבין את כל ההתלהבות. יש בפורטפוליו שלך הרבה מאד בעיות הן מבחינה עיצובית והן מבחינת התכנון.
דבר ראשון, תעיף את המודעות. אתה מבין כמה לא רציני זה נראה שאתר שבא לפרסם אותך כמעצב מציג מודעות למעצבים וסטודיויים אחרים? דבר שני, אתה אומר שלא אכפת לך מהגודל ובאסה לנו, יותר נכון באסה לך. פורטפוליו לא אמור להיות באורך כזה, הוא אמור להתאים למסך בדיוק כדי שהוא יהיה נוח. אם לפחות הייתה ממלא אותו בתוכן אבל כל מה שעשית היה לתקוע את הגלריה למטה. מבחינה עיצובית, לא הבנתי איך העיפרון והפרפר קשורים לעיצוב הזה, הם נראים תקועים ולא קשורים. למה גם לא עשית שהרקע יהיה על כל הדף כך שהאתר לא יראה כמו ריבוע שתקוע בדף? היה משפר פלאים. החלק של הגלריה מאד מוזר לי, לא הבנתי למה עשית את הריצודים האלו, בקושי רואים אותם וכמו היתר, הם לא הכי מתחברים לעיצוב. גם למה יש 8 מלבנים שרק ב-2 מהם יש משהו? והייצוא שלך מפוטושופ לפלאש לא טוב, הטקסט התפקסל נורא, למה אתה לא מעלים אותו בכלל וכותב אותו בפלאש עצמו? מצטער אחי, אבל אדם שאומר שהוא 7 שנים בתחום העיצוב ו-6 שנים באנימציה אמור להציג תוצר הרבה יותר מרשים ומתוכנן ממה שהצגת פה. בהצלחה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ