![]() |
זה לא אני ששלחתי את זה,זה חבר שלי, מצטער אם זה גרם לכם לעוול אני יאסור את השימוש במערכת,
וUDI עזרת לי בסוף?לא,אני עשיתי את הכל לבד ובלי קשר, לא התכוונתי להזיק לאף אחד,מצטער שוב. אני מבקש את התנצלותכם. |
אתה מחזיק רשימות תפוצה של מיילים?
|
ציטוט:
עריכה: עכשיו המערכת נמחקה,שוב - מצטער גברים, לא הייתה לי שום כוונה להציק לכם או משהו בדומה. MasterT קיבל את ההבטחה שלי שזה לא יקרה שוב. |
אני מבטיח לך שגוגל לא יעשו שום דבר עם זה דבר ראשון.
דבר שני שרולק הולמס, הכתובות שלך היגע אליו כי סביר להניח שאתה הצטרפת לאיזו רשימה וכנראה לחצת על "כן אני מסכים" ובכלל לא קראת, ולא משנה מה תגיד לא ישנה את העבודה שאני משום מה לא מקבל כזה ספאם לתיבה שלי ואתה כן, סביר להניח שאתה השארת את הכתובות באיזה מקום מפוקפק. |
גוגל יכולים לחסום מיילים שמגילים מהשרת שלו.
יש מספיק אתרים שבהם חייבים לרשום מייל, וכשיש לך אותו מייל במשך שנתיים, פחות או יותר, אתה מידי פעם כותב את המייל האמיתי-ולא את המייל שמיועד לג'אנק |
יש לו רשימה של כתובות דואר של משתמשים והוא שלח את זה כדי לפרסם את הפורום שלו.
הוא הציע בפורום תמיכה למערכת IPB - לפרסם את האתר של מי שרוצהבתמורה לכסף או משהו כזה. תדווח לגוגל וזהו |
חגי?
|
חגי התדרדרת אה?
|
נערך ..
|
IMG-IL אני לא רשמתי שום דבר כזה,תראה לי את אותה תגובה!
לא התכוונתי לעשות שום רע לאף אחד,כבר אמרתי את זה,ובטח שלא הצעתי לפרסם את האתר כמו שאמרת! לא התכוונתי לעשות רע לאף אחד אז אתם גורמים לזה להיראות הכי רע שיש ועוד לכתוב שקרים!? מה קורה איתכם?! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ