![]() |
לא נראה לי שהעיצוב שווה 100 שקל, אך כמה הערות לשיפור:
ה"לוגו" נראה כמו הלוגו שלך, רצוי להוסיף גם סמל, או לחילופין להשקיע, לתת לזה מראה מלוכלך וכו'. שילוב הצבעים בבאר אינו מתאים, וגם הוא יבש מדי. התפריט נחמד, כדאי להשקיע יותר בכפתורים. בבלוקים כמעט ולא השקעת, הכותרות לא משהו, וגם התוכן עצמו, כלומר זה שבצד שמאל. בהצלחה, גל. |
ציטוט:
יש לו טעות ב fightrs. עיצוב נחמד, תשפר את הלוגו - שיראו את התמונות יותר. |
שום דבר מיוחד אחי. עשית אותו פשוט וזה לקח לך אם אני לא טועה רבע שעה - חצי שעה להכין את המשבצות האלו...
אגב- fighters, שחכת E. |
ציטוט:
|
אז הלקוח מטומטם...
אם הוא רוצה משחק ייחודי... למה להביא תמונות של Counter Strike ומיילא... אין גם שום קשר לברברים.. |
לא מתאים למשחק דפדפן אתה צריך ללכת על גווני שחור - אדום
|
היית צריך להפעיל את הדימיון שלך בנוגע למשחקי דפדפן אחרי שהיית מסתכל על עיצובים אחרים של משחקי דפדפן. (כגון: חיפוש בגוגל "משחק דפדפן" או "איזרהסולדג'רס")
עיצוב של משחק דפדפן אמור להיות שחור, רקע כהה, משהו שמעיד על מלחמה, משהו שמחדיר בגולשים "פחד" כלשהו, משהו אחר מאתר רגיל. באתר שלך (למרות העיצוב הנחמד) אין שום אלמנט של משחק דפדפן. |
עם עיצוב כזה לא יהיה לך שחקן אחד. זה אפילו לא נראה כמו עיצוב למשחק דפדפן, זה נראה סתם כמו עיצוב לנושא כללי.
|
100 שקלים ?!
אחי העיצוב הזה ממש פשוט.. בכל אופן, יש משפט שאומר :"הוא יודע למכור את הביצה כשהיא עוד בבטן התרנגולת.." הכוונה לסוחר ממולח,אל תעלב או משהו , פשוט כל הכבוד שאתה מצליח למכור דברים פשוטים (אתה טוב גם בתחום העיסקי..!!) בקשר לעיצוב כמו שאמרתי הוא ריק, אם היית משלב תמונות, מחזק צבעים מקטין כפתורים, זה היה אחרת, אבל כמו שאמרו חכמים :"על טעם ועל ריח אין על מה להיתווכח" בכל מקרה שיהייה לך בהצלחה בעיצובים הבאים :) |
יצא חמוד, הלוגו יצא יפה הכתב באמצע הלוגו קצת שיפור אני לא מבין בעיצוב.. אז אני לא יוכל להמליץ לך מה לשים.. אבל עדיף לנסות לשפר את הכתב בלוגו..
חוץ מזה יצא יפה : ) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ