![]() |
לחבר שלי היה היום.. הוא נתן לו לעשות הרשמה ב ASP ורשימת משתמשים..
לאחרים נתן משימות ב JS |
חיחי לי היה היום היה קל בטירוף (:
בניתי פורטל משחקים ועשיתי כל דבר שרק צריך להיות, אז הבוחן אמר לי כזה: "איזה משימה אתה חושב שאני צריך לתת לך?.. תן לעצמך משימה" אז אמרתי לו שאין לי שמץ של מושג כי הוספתי את כל האפשרויות שאני חושב שצריכות להיות באתר כזה חחח (: אז הוא אמר לי טוב והלך.. עכשיו קיבלתי את התוצאות וכמו שחשבתי מגן 100 בגרות 100 סופי 100 (: בהצלחה לכל מי שנבחן מחר. |
אמ..... אוקי נבחנתי היה ממש נחמד, הבוחן היה טוב ואני היחיד שהוא נתן לי 2 משימות אבל לא נורא זה היה ממש קל פתרתי לו את 2 המשימות כולכך מהר עד שהוא נידהם אבל לרעתי היתתה לי איזה בעיה קטנה באתר אך בכל מקרה קבלתי 99.. רציתי 100 אבל אני אסתפק ב-99 שלדעתי גם טוב P:.
|
נבחנתי אתמול..
על השניה שהוא ראה את האינדקס הוא שואל אותי אם אני מוכר אתרים :) חחח עשיתי כל מה שצריך לעשות ועוד הוספתי סרטון ב3dsmax שהוא התלהב ממנו, ואיזה משו' נחמד בAJAX, סך הכל הוא היה מרוצה... עשיתי אתר על טיולים והזמנת מקומות בטיולים, בקיצור המשימה הייתה שאני יעשה טופס שהגולש יוכל לבחור טווח תאריכים והוא יתן לו את הטיולים שיש בטווח, היה לי בעיה עם זה מכיוון שבבסיס הנתונים השדה מסוג date והקלט שמתקבל הוא כמחרוזת והפונקציה CDATE שאמורה להמיר ממחרוזת לתאריך לא עבדה, אז אמרתי לו את זה והוא אמר לי לעשות טווח על שדה אחר.. לא נראה לי הוא יוריד לי על זה נקודות.. הגישו אותי על 100.. כנראה שגם אני יקבל 100 בבגרות.. המורה עדיין לא שלחה לי את הציון.. |
ציטוט:
טוב מנהלים אתם יכולים לנעול את האשכול סיימתי תבחינה P:. |
סוף סוף קיבלתי את התשובה,
מגן - 100 בגרות - 100 סופי - 100 :) :) :) |
זו הבגרות הכי מעצבנת שהייתה לי...
השקעתי ת'נשמה, עשיתי אתר ענק עם מלא אפשרויות (אפילו משחק בין שני משתתפים!), וכל זה רק בשביל לגשת על 100 ולקבל בבגרות 100 (ז"א, זה מה שקרה), כאשר הבוחנת לא ראתה רבע מהאתר - איזה רבע?! עשירית היא בקושי ראתה - ואחרים שבקושי עשו משו, רק עמדו בדרישות, קיבלו... 100. כל אלה שעשו אתר ענק מה זה התעצבנו :X. |
ציטוט:
זה כמו שבעבודה באקסס, כולם עשו אותה עם העורך באקסס, ואני כתבתי ב VB, אבל לא מקבלים על זה כלום, כי זו לא דרישה, קיבלתי 100 כמו כולם. הדרישות זה משהו בסיסי, לא יותר מזה.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ