הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   בגרות בסביבת איטרנט. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=48278)

maor 25-06-07 21:27

לחבר שלי היה היום.. הוא נתן לו לעשות הרשמה ב ASP ורשימת משתמשים..
לאחרים נתן משימות ב JS

FreakBox 25-06-07 22:42

חיחי לי היה היום היה קל בטירוף (:
בניתי פורטל משחקים ועשיתי כל דבר שרק צריך להיות,
אז הבוחן אמר לי כזה: "איזה משימה אתה חושב שאני צריך לתת לך?.. תן לעצמך משימה"
אז אמרתי לו שאין לי שמץ של מושג כי הוספתי את כל האפשרויות שאני חושב שצריכות להיות באתר כזה חחח (:

אז הוא אמר לי טוב והלך..
עכשיו קיבלתי את התוצאות וכמו שחשבתי מגן 100 בגרות 100 סופי 100 (:

בהצלחה לכל מי שנבחן מחר.

רותם 26-06-07 14:01

אמ..... אוקי נבחנתי היה ממש נחמד, הבוחן היה טוב ואני היחיד שהוא נתן לי 2 משימות אבל לא נורא זה היה ממש קל פתרתי לו את 2 המשימות כולכך מהר עד שהוא נידהם אבל לרעתי היתתה לי איזה בעיה קטנה באתר אך בכל מקרה קבלתי 99.. רציתי 100 אבל אני אסתפק ב-99 שלדעתי גם טוב P:.

Alon.R 26-06-07 14:30

נבחנתי אתמול..
על השניה שהוא ראה את האינדקס הוא שואל אותי אם אני מוכר אתרים :)
חחח

עשיתי כל מה שצריך לעשות ועוד הוספתי סרטון ב3dsmax שהוא התלהב ממנו, ואיזה משו' נחמד בAJAX, סך הכל הוא היה מרוצה...

עשיתי אתר על טיולים והזמנת מקומות בטיולים, בקיצור המשימה הייתה שאני יעשה טופס שהגולש יוכל לבחור טווח תאריכים והוא יתן לו את הטיולים שיש בטווח, היה לי בעיה עם זה מכיוון שבבסיס הנתונים השדה מסוג date והקלט שמתקבל הוא כמחרוזת והפונקציה CDATE שאמורה להמיר ממחרוזת לתאריך לא עבדה, אז אמרתי לו את זה והוא אמר לי לעשות טווח על שדה אחר.. לא נראה לי הוא יוריד לי על זה נקודות..

הגישו אותי על 100.. כנראה שגם אני יקבל 100 בבגרות.. המורה עדיין לא שלחה לי את הציון..

רותם 26-06-07 16:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R (פרסם 507622)
נבחנתי אתמול..
על השניה שהוא ראה את האינדקס הוא שואל אותי אם אני מוכר אתרים :)
חחח

עשיתי כל מה שצריך לעשות ועוד הוספתי סרטון ב3dsmax שהוא התלהב ממנו, ואיזה משו' נחמד בAJAX, סך הכל הוא היה מרוצה...

עשיתי אתר על טיולים והזמנת מקומות בטיולים, בקיצור המשימה הייתה שאני יעשה טופס שהגולש יוכל לבחור טווח תאריכים והוא יתן לו את הטיולים שיש בטווח, היה לי בעיה עם זה מכיוון שבבסיס הנתונים השדה מסוג date והקלט שמתקבל הוא כמחרוזת והפונקציה CDATE שאמורה להמיר ממחרוזת לתאריך לא עבדה, אז אמרתי לו את זה והוא אמר לי לעשות טווח על שדה אחר.. לא נראה לי הוא יוריד לי על זה נקודות..

הגישו אותי על 100.. כנראה שגם אני יקבל 100 בבגרות.. המורה עדיין לא שלחה לי את הציון..

חח יפה אחי.. אני קבלתי 99 כי שחכתי להוסיף איזה משהו... וגם הוא היתלהב מימני.. ובכלל הוא עושה לי שהוא נתן לי יחסית משימה קשה ועמדתי בה יפה.. בקיצור היה נחמד חח...

טוב מנהלים אתם יכולים לנעול את האשכול סיימתי תבחינה P:.

Alon.R 27-06-07 13:34

סוף סוף קיבלתי את התשובה,
מגן - 100
בגרות - 100
סופי - 100 :) :) :)

Source 27-06-07 14:00

זו הבגרות הכי מעצבנת שהייתה לי...
השקעתי ת'נשמה, עשיתי אתר ענק עם מלא אפשרויות (אפילו משחק בין שני משתתפים!), וכל זה רק בשביל לגשת על 100 ולקבל בבגרות 100 (ז"א, זה מה שקרה), כאשר הבוחנת לא ראתה רבע מהאתר - איזה רבע?! עשירית היא בקושי ראתה - ואחרים שבקושי עשו משו, רק עמדו בדרישות, קיבלו... 100.
כל אלה שעשו אתר ענק מה זה התעצבנו :X.

somebody 27-06-07 14:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Source (פרסם 508520)
השקעתי ת'נשמה, עשיתי אתר ענק עם מלא אפשרויות (אפילו משחק בין שני משתתפים!), וכל זה רק בשביל לגשת על 100 ולקבל בבגרות 100 (ז"א, זה מה שקרה), כאשר הבוחנת לא ראתה רבע מהאתר - איזה רבע?! עשירית היא בקושי ראתה - ואחרים שבקושי עשו משו, רק עמדו בדרישות, קיבלו... 100.

כי לא דורשים ממך כזה דבר..
זה כמו שבעבודה באקסס, כולם עשו אותה עם העורך באקסס, ואני כתבתי ב VB, אבל לא מקבלים על זה כלום, כי זו לא דרישה, קיבלתי 100 כמו כולם.
הדרישות זה משהו בסיסי, לא יותר מזה....

רותם 27-06-07 14:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Source (פרסם 508520)

חח אפחד לא ביקש מימך להשקיע יותר מידי.... גם אני עשיתי אתר גדול השקעתי די הרבה ויש אנשים שבקושי עשו מודל ניהול וקבלו 100... ומה שבאמת מעצבן שהבוחן בקושי ראה תאתר.. שאל אותי כמה שאלות ונתן לי 2 משימות... P:. אבל לא נורא העיקר שעברנו את זה P:.

FreakBox 27-06-07 15:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי רותם (פרסם 508548)
חח אפחד לא ביקש מימך להשקיע יותר מידי.... גם אני עשיתי אתר גדול השקעתי די הרבה ויש אנשים שבקושי עשו מודל ניהול וקבלו 100... ומה שבאמת מעצבן שהבוחן בקושי ראה תאתר.. שאל אותי כמה שאלות ונתן לי 2 משימות... P:. אבל לא נורא העיקר שעברנו את זה P:.

חחח לי אפילו את המשימות הוא לא נתן מרוב שהשקעתי... XD

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:41.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ