![]() |
סבבה אז הנה אחד שאיבד כסף.
אם אתה לוקח על עצמך ת'אחריות שהלקוחות שלך מפסידים את הכסף. לדעתי תן להם ת'כסף שהם מפסידים. זה אולי אפילו נשמע מצחיק אבל באמת לדעתי זה הפיצוי הכי טוב . הנה אחד פה איבד לקוח באשמת זה שהשרת שלך נפל והוא לא אשם הוא מפסיד כסף למה שלא תחזיר לו את הכסף? |
ציטוט:
|
בהצלחה בבעיות שלכם אחים שלי אני מבין איך אתם מרגישים !
|
ציטוט:
יש לנו לקוחות עיסקיים כמובן כול לקוחות איכסונים קבילו זמנית עד שהשרת יהיה מוכן הרייסלרים מבינים מה המצב ויודעים הכול ושאנחנו מטפלים בבעיה אז בבקשה ממכם לא לתערב בעניין לא שלכם אנחנו פנינו ללקוחות שיש פה שלנו ולא הלך או לאביב!!!!!!!:mad: |
גם ההתרגזות שלך עדיין לא מצדיקה את זה שלקוחות עסקיים שלך מאבדים ת'כסף שלהם בנתיים שהשרת שלך נופל.
אני לא מזלזל בתיחזוק שלכם בשרת ואני לא יכול לקבוע אם הוא טוב או לא אבל אולי יש מקום לשיפור עם אתם אומרים שכל פעם יש נפילות. לא רציתי לעצבן אותך כפיר. יובל זה שזה לא אשמתם שהשרת יתקלקל זה גם לא אשמתך שאיבדת לקוח. אני לא מתערב יותר בדיון הזה. אלא עם כן אני אהיה חייב חח |
ציטוט:
|
אנשים, האשכול הזה הוא לא על "מה לקוחות מאבדים בזמן שהשרת נפל" אלא הודעה שהשרת יחזור בקרוב.
השרת יחזור מחר כנראה והוא כרגע במעבדה בתיקונים, עדיף ללקוחות להמתין יום - יומיים ואז לקבל שרת יציב ומהיר יותר. בכל מקרה, אשמח אם תגיבו לעיניין:). |
ציטוט:
אתה אוליי לקוח של אנטר סרב. אמרתי שהלקוחות של הוסטורם מבינים. טל ואביב, אתם לא לקוחות זה ממש לא עניינכם. |
ציטוט:
ולמרות שהפסדתי לקוח אני מבין אותם. זה לא אשמתם. |
ציטוט:
פעם הבאה כדי לא להראות דברים הפוכים, פשוט אל תזרוק מילה פה מילה שם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ