![]() |
מצטער להרוס את החגיגה,
אבל אני לא התלהבתי. מאוד מגושם (הכל הכל) ובכלל לא ניראה רציני. (אתר כזה אמור להיות סופר רציני) במיוחד הכפתורים - ענקים ומגושמים, הלוגו גם כן לא מלהיב במיוחד. אם הייתם רואים אתרי תיירות בחו"ל הייתם רואים מה הסגנון שלהם - זה ממש לא. |
ציטוט:
תגובה כזו אני לא מוכן לקבל, כי יש השקעה בעיצוב הזה, מה שאתה אומר זו רמת זלזול (אולי קנאה) "מאד מגושם (הכל הכל)" - .....אין לי מה להגיד |
ציטוט:
אמרו פה אנשים שזה הסגנון של חו"ל אז אני אמרתי שזה ממש לא. ציטוט:
תעשה לי טובה, זה לא קשור לכמה השקעת. העיצוב לא מספיק טוב, נקודה. זה לא אומר אם השקעת 5 שעות בעיצוב הוא חייב להראו יפה. |
לא יודע מה עם אחרים אבל אני גם לא התלהבתי.
אל תיעלב.. קח את זה כביקורת בונה. שאלה- אתה מדמיין חברת נסיעות עם אתר כזה? כי אני לא. אין מה לעשות.. גם אם זה בדיוק הסגנון שלך, זה לא מתאים לסוג הזה של אתרים. מלבד זאת, העיצוב מאוד מאוד צר. הכותרות של הבלוקים מוציאים את העיניים, צריך שיהיה קונטרסט בין הרקע לטקטס , מה שאין פה. שיהיה בהצלחה! לעיצוב שני שלך זה טוב מאוד. |
אני אהבתי, עיצוב נעים. פחות אהבתי את התפריט העליון, פונטים גדולים מדי לטעמי. אני הייתי הולך על תמונה מרכזית בולטת ומרשימה יותר, כזו שעושה חשק לצאת לחופשה (אולי עם אנשים, כדי שיהיה לזה קצת טאצ' אנושי). בסך הכול, יפה.
|
תודה
|
הבאר והכפתורים לא הכי מקצועיים, אך התוכן והצורה בהחלט נחמדים, בהצלחה :)
|
נחמד
פחות אהבתי לוגו.. בהצלחה |
אממ לא משהוא אחי הייתי מקטין את הפונטים שבכפתורים וצבעים
בהצלחה! |
יש לעיצוב הזה בסיס טוב..אבל מצד שני הוא מלא באפקטים ודברים שהורסים.
אם זה העיצוב השני שלך, זה מעולה, אבל אל תחשוב שזה יכול לשמש חברת נסיעות באמת. כלומר, זה יכול, אבל אני לא הייתי מזמין אפילו טיול למכולת מאתר כזה. זאת ביקורת בונה וכדאי שתלמד לקבל אותה, כי יש לך שם בסיס יפה מאוד אבל זה ממש לא מלוטש.. אתה צריך לפשט את כל העיצוב ולהתאים את הצבעים בצורה טובה יותר.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ