![]() |
בהצלחה,
אתם נראים רציניים. שרת יעודי או פאוור ריסלר? |
Mg-maor הודעתך נמחקה וקיבלת אזהרה.
אציין שוב, ציטוט:
|
ואוו...
מחירים מעולים. חברה מעולה. כל הכבוד! |
מזל טוב על החברה באמת,
אבל אני לא מבין איך אתם יכולים להציע 900 ג'יגה תעבורה בחבילה מסויימת אם יש לכם חיבור 100 מביט שיתופי? לי היה חיבור 10MBps unmetered מ HiVeloCity והמקיסמום תעבורה של 10MBPS זה 3300 GB לכם יש חיבור 100 מביט שיתופי שלפי מה שהבנתי יש לכם בלחץ 5-10 מביט, שלא תבינו לא נכון אני לא בא להתקיף בהודעה הזאת אני רק רוצה לדעת אם אתם יכולים לעמוד ב100% במה שאתם מתחייבים לספק בחבילה הזאת, כי לפי איך שזה נראה אם משהו באמת יגיע לרמת שימוש כזאת אתם פשוט תגידו לו לעבור חברה כי זה הולך לאכול לכם את הקו. הקטע הזה מזכיר לי את ספקיות האינטרנט שמבטיחות קווים, כסף אין להם בעיה לקחת אבל אחר כך שיש משתמשים כבדים הם מבקשים מהם תוספת תשלום.. חוצפה הא? (משלמים על חיבור ותעבורה דמיונית בקיצור). אשמח לקבל תשובה ממכם, כי אני מעוניין לקנות ממכם ריסלר לאתר גדול (אין לי כוונות רעות שוב פעם). וזה מופנה לכל החברות פה שמציעות לי 500 ג'יגה תעבורה ב 60 שקל או מחירים מטורפים דומים |
אוקי. כמו שנכתב,
ברגע שאנחנו רושמים אנחנו עומדים מאחורי ההתחייבות הזאת. לצערי, המבצע כבר הסתיים. במידה ותרצה חבילת ריסלר בסדר גודל כזה, נשמח לתת לך הצעת מחיר משתלמת. כנס לאתר וראה פרטים ליצירת קשר.. להבא. תוכל לפנות אלינו לפרטי..ונשמח לענות לכל שאלה.. בברכה, לירן |
אפשר לדעת כמה וותק יש לחברה ?
ואפשר לשלם בכרטיס אשראי ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ