![]() |
כמו תמיד אנשים נוהגים לפתוח פה על חברה ורק אח"כ לוודא את העובדות
בואו לא נשכח שמדובר בחברה איכותית ואני מאמין שאדם הוא אדם ישר שלא יעשה דברים כאלה ואם נגרם למישהו נזק אני בטוח שזה לא נעשה בכוונה או משהו. אז קודם כל אני שמח שהאמת יוצאת לאור. פיתאון אסור לדבר על די הוסט אה???????. אז למה כולכם פה פתחתם את הפה .. כאשר באו והתלוננו על הבעיה של הדומיינים כולם ידעו לבוא ולפתוח את פה שלהם וישר לתקוף אבל עכשיו כולכם צדיקים פיתאום אסור לדבר על די הוסט אה? זה רק מראה שכל מי שהגיב לרעה הוא בן אדם צבוע וחסר כל ערך ואין לו חשיבות כאן בשום ביקורת והוא פשוט עשה את זה כי באו כמה חברה ועשו יד אחת או במילה אחרת לינץ'.. די הוסט היא אחת החברות היותר איכותיות וזה דעתי בכל מקרה... כאחד שעבר לא מעט חברות והוסטים שונים. אני גם לא יתפלא אם יבוא איזה מנהל ויחליט לנעול את האשכול... אבל אם זה היתה ביקורת לא חיובית אז המנהל כמובן היה מוסיף ותורם לרוח מלחמה. אבל זה בגלל שיש לאנשים פה קצת סיכסוכים עם המנהל אדם זה לא ישנה את העובדה. עריכה שחשובה לדעתי: המערך אתרים שהחברה הזאת מחזיקה והפציאנטים שלה בכלל לא ברמת הפורום כאן.. אז מה לעשות שכמה ילדים החליטו לעשות שם רע לחברה.. אבל איך אומרים כל חרא בסוף צף.. משמע הגלגל מתחיל להסתובב ואנשים פה מבינים דברים אחרים ואופססס כל האמת יוצאת לאור... אולי הצלחתם ככה להסי לרעה את השם של החברה כאן בפורום אבל מחוץ לפורום החברה הזאת מככבת ושאני אומר משהו אני מתכוון לזה... והרדיו שלנו שהאתר שלו מאוחסן אצל שני חברות מעולות שזה די הוסט ולינוקס סרב נהנים מכל רגע וגם מאוד מקורבים לדי הוסט ומביאים לשם קליאנטורה לא קטנה. אז כן קשה לי להאמין שיש פה איזה חברה בפורום הזה שיש לה לקוחות שהם מוסד ממשלתי... תתפלאו לשמוע אבל לדי הוסט יש לקוחות שהם מוסד ממשלתי.. זה לפי מה שאני יודע מאדם, כמובן אז כן לא מדובר בסכומים שאתם מדברים פה בפורום עליהם 20 30 ש"ח לחודש שלא נדבר שהתשלום הוא לשנה מראש אבל מדובר בסכום רציני לאתר שהמשאבים שלו בוא נגיד ככה נמוכים מאוד. אז אני חושב ששפטתם חברה מאוד רצינית בצורה לא הכי נכונה ובכלל על סמך דברים שלא הכי נכונים כי תכלס אף אחד לא שמע את הצד של אדם וגם זה לא יקרה כנראה כי אדם מושעה מהפורום הזה לפי מה שהבנתי ממנו וגם הוא לא רוצה קשר לפורום הזה. שיהיה שבוע טוב לכולם |
ציטוט:
אל תדבר דברים שאתה לא יודע!!! בוקר טוב שיהיה שבוע טוב לכולם |
כ.א זה כרטיס אשראי על מה אתם מספימים את האשכול לא יודע אם כ"א אבל כ.א זה נראה לי..
אז חלאס לרשום סתם וזה ידוע שאדם איש טוב |
ציטוט:
לדי הוסט אין לקוחות חחחחחחחחחחחחח אה וגם אם הם עושים חודש פלוס חודש המחרי שלהם יותר גבוה משלך. ככה שהם לא מוכרים במחיר שלך זה תהיהיה בטוח. ומיאפה אתה יודע כמה לקוחות יש להם אתה לא ידוע אז חאלס... לגבי מבצעים אתה זה שפה עושה כל יום מבצע חדש אזז... לא הייתי מדבר במקומך |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ