הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   דרוש מעצב ופלאשר לחברת הייטק צעירה ומבטיחה!! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=54037)

Hanan 25-09-07 20:23

המעצב כנראה טעה אך אין זה לתפוס על דברים קטנים.
הכל נעשה בתשלום. מי שמעוניין שיבוא מי שלא, שלא יבוא.

זה נחמד שהוסטס נהפך למטרה שכל הודעה חייב לבוא איזה מישהו ולנסות להפיל. ממש אחלה פורום נהיינו.

בחזרה לפוסט. תודה.

WebProject 25-09-07 20:29

הקהילה הזאת הפכה לקהילה של חסרי חיים תרתי משמע, שרק מחפשים להפיל אנשים על טעויות.

אנחנו באנו לחפש מעצב, לא באנו לחפש תגובות מיותרות, ואתם סוטים מהמסלול של האשכול, כל תגובה כזאת יכולה הייתה להשלח אל חנן או אל המעצב בהודעה פרטית.

אני ממליץ בחום שתקרא את אשכול "אדם לאדם זאב".

sheeze 25-09-07 21:16

במקרה הזה אף אחד לא מנסה להפיל אותכם, אולי כדאי שאתם תפסיקו לחפש בהודעות "נסיון" להפיל אותכם.
אני לקחתי את ההודעה הראשונה ברצינות אבל המשכתי לקרוא וראיתי שאתם רחוקים מאד מלהיות חברה, אתם אפילו פועלים לא כחוק (למרות שאין ממש אכיפה, לחיילים אסור לעבוד ללא אישורי עבודה ואפילו אם יש להם, אסור לפתוח חברה). אתם אלו שבאים ואחרי שאתם מציגים את עצמכם כחברה עם יו"ר, משרדים ומניות בבורסה מתגלים כקבוצה של נערים וחיילים שלא פועלת כחוק (לא מדווחת על הוצאות). אז עם כל הכבוד, המעצב שלכם לא "התבלבל", פשוט שמציגים את זה כמו שהוא הציג זה נשמע יותר אטרקטיבי. כשאנשים התחילו לשאול שאלות (מה שאתם פירשתם כנסיון להפיל אותכם) התגלו באמת כל הפרטים הקטנים (והגדולים). תראו, אני בטוח ש-95% מחברי הפורום לא מדווחים מס פה ומוציאים חשבוניות ללקוחות אבל לעומת זאת, אף אחד לא מציג את עצמו פה כחברת הייטק שעורכת ראייונות לאשנים וכו'.

WebProject: מציע לך גם כן לקרוא את הנושא הזה ולהבין שהוא לא קשור פה. מה שאתם עושים פה זה הטעייה ובמילים אחרות, קומבינה.

Hanan 25-09-07 22:31

sheeze אתה מוזמן לדווח לרשויות.

האשכול הזה יצא מהנושא ואינני מעוניין לרשום שום תגובה, מעבר לזה, אני אשקול פעמיים אם לרשום משהו בפורום הזה על אף היותי מנהל.
והכל מדווח, תחת חשבונית של השכיר, זה משהו מוכר, ידוע כדין וכחוק.

אפשר לנעול, תודה רבה.

taikaish 25-09-07 22:48

חנן, מה שהוא מנסה להגיד זה שהדבר היחיד שאתם עושים 'לא חוקי' זה לקרא לעצמכם חברה.

אני לא אתחיל כאן דיון על הפורום, אבל בגלל אותם המשתמשים שמחפשים מה לא טוב,
נוצרו התחושות של אלו שפותחים נושאים לגבי כל השאר...

Shimon 26-09-07 00:17

חלאס להציק להם כבר.

דרך אגב, אני לא חושב שתמצא פה מעצב שיתאים לכם... חפש בפורומים למעצבים..
בהצלחה

Hanan 26-09-07 10:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TaiKaish (פרסם 559491)
חנן, מה שהוא מנסה להגיד זה שהדבר היחיד שאתם עושים 'לא חוקי' זה לקרא לעצמכם חברה.

אני לא אתחיל כאן דיון על הפורום, אבל בגלל אותם המשתמשים שמחפשים מה לא טוב,
נוצרו התחושות של אלו שפותחים נושאים לגבי כל השאר...

אני ממש מצטער שאני והחבר'ה שלי לא אבשלום קור...

ושוב, האשכול סטה מהנושא יותר מדי, אשמח אם תסגרו אותו.
מצאנו כבר מה שחיפשנו במקום אחר.

REALMEDIA 26-09-07 11:43

נשלחה הודעה למייל.

yNaxon 26-09-07 12:19

ננעל.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:16.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ