הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   עכשיו כבר מותר לומר: צה"ל תקף בעומק סוריה (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=54497)

Vitalist 02-10-07 17:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562005)
אני בהחלט מקווה שאתה צודק.
דברים פשוט לא נראים טוב, והרבה יסכימו איתי שנראה שמה שאני מפחד ממנו, הוא זה שצפוי לקרות.

בכל מקרה, עשה לי טובה. אני לא מזלזל בך - אל תביע זלזול בי. "חמוד". |Stare|

בסך הכל סוריה לא תרצה להגיב, כי אז תעלה השאלה מה ישראל התקיפה...... ואם הם באמת מפתחים נשק גרעיני אז הם יעדיפו לשמור על פרופיל נמוך, כי אם הם יודו (עכשיו) שהם מפתחים נשק גרעיני זה יביא להם צרות......

Shart 02-10-07 17:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 561903)
מלחמת העולם השלישית מתקרבת בצעדי ענק.

|...|

DeanT 02-10-07 17:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality (פרסם 562009)
בסך הכל סוריה לא תרצה להגיב, כי אז תעלה השאלה מה ישראל התקיפה...... ואם הם באמת מפתחים נשק גרעיני אז הם יעדיפו לשמור על פרופיל נמוך, כי אם הם יודו (עכשיו) שהם מפתחים נשק גרעיני זה יביא להם צרות......

אני מסכים איתך בעניין הזה, אך מה אם הנשק הגרעיני לא נפגע בהפצצה והפיתוח כבר הסתיים או הגיע לשלביו האחרונים ויהיה מוכן בקרוב מאוד לפעולה?

dvirhazout 02-10-07 17:45

אם סוריה הייתה רוצה להגיב ולפתוח במלחמה הם היו עושים את זה ישר אחרי התקיפה הישראלית אבל הם לא יכולים\רוצים.
זו אחד הסיבות לתקיפה הישראלית. גם לא יהיה מענה מסוריה וגם תקיפה מוצלחת שככל הנראה הרסה להם תכנון סודי לפיתוח נשק גרעיני בשיתוף עם הצפון-קוריאנים.

maor 02-10-07 17:45

כאילו שמי שרצה להגיד את זה לא אמר.. זה הרי ברור שזה קרה
ולגבי אלה שאומרים שאנחנו לא קרובים למלחמה.. אז יכול להיות שאתם צודקים ויכול להיות שלא אבל עובדה שעדיין לא נרגעו העניינים עם סוריה וכל יום שולחים לשם כמה פעמים מטוסים לאזור הגבול כי יש התחממויות.

Vitalist 02-10-07 18:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562016)
אני מסכים איתך בעניין הזה, אך מה אם הנשק הגרעיני לא נפגע בהפצצה והפיתוח כבר הסתיים או הגיע לשלביו האחרונים ויהיה מוכן בקרוב מאוד לפעולה?

לוקח הרבה זמן לפתח נשק גרעיני, ועד עכשיו לא חשפו אותם, אז הם בטח רק בהתחלה..... אנחנו צריכים יותר לדאוג לפיתוח הנשק הגרעיני של איראן שבאמת נמצא בשלבים ממש מתקדמים ולא של סוריה.

כי ת'כלס אם איראן יצליחו הם יעזרו גם לסוריה.

DeanT 02-10-07 18:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality (פרסם 562038)
לוקח הרבה זמן לפתח נשק גרעיני, ועד עכשיו לא חשפו אותם, אז הם בטח רק בהתחלה..... אנחנו צריכים יותר לדאוג לפיתוח הנשק הגרעיני של איראן שבאמת נמצא בשלבים ממש מתקדמים ולא של סוריה.

כי ת'כלס אם איראן יצליחו הם יעזרו גם לסוריה.

מה שנכון נכון.
אך איראן ככל הנראה רק מחפשת הזדמנות להתקפה, מה שאומר שגם מהם צריך לחשוש אם תקפנו בסוריה.

Vitalist 02-10-07 18:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562045)
מה שנכון נכון.
אך איראן ככל הנראה רק מחפשת הזדמנות להתקפה, מה שאומר שגם מהם צריך לחשוש אם תקפנו בסוריה.

גם לא ממש נכון.... (לפחות לדעתי).
איראן עכשיו בראש ובראשנה מנסה לסיים את בניית הנשק הגרעיני.
רק אז (אלא כן סוריה תעשה יותר מדי באלגן) הם יחשבו לתקוף את ישראל.

יש גם עוד בעייה. אם איראן תתקוף את ישראל. כמעט בטוח שארה"ב תצטרף למלחמה ואז הלך אליהם.... המצב ישתנה אם בארה"ב יבחר נשיא פרו ערבי.
ת'כלס אם הם לא יהיו מפחדים מארה"ב, אז כבר מזמן הייתה מלחמה שבה לישראל סיכוי ממש קטן לנצח......

Ron | CSite.co.il 02-10-07 18:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality (פרסם 562047)
גם לא ממש נכון.... (לפחות לדעתי).
איראן עכשיו בראש ובראשנה מנסה לסיים את בניית הנשק הגרעיני.
רק אז (אלא כן סוריה תעשה יותר מדי באלגן) הם יחשבו לתקוף את ישראל.

יש גם עוד בעייה. אם איראן תתקוף את ישראל. כמעט בטוח שארה"ב תצטרף למלחמה ואז הלך אליהם.... המצב ישתנה אם בארה"ב יבחר נשיא פרו ערבי.
ת'כלס אם הם לא יהיו מפחדים מארה"ב, אז כבר מזמן הייתה מלחמה שבה לישראל סיכוי ממש קטן לנצח......

ארה"ב עוזרת לנו כי אנחנו ממוקמים ממש באמצע המדינות הערביות באסיה ,וארה"ב מפחדים שאם ישמידו אותנו(חס וחלילה)אז הערבים פה יתאחדו ויהפכו למעצמה,מעצמה שארה"ב לא תוכל לנצח.
זאת הסיבה היחידה שהם עוזרים לנו.לא בגלל שהם טובים או משהו.
אז גם אם ייבחר נשיא פרו ערבי עדיין הוא יהיה חייב לעזור לנו .

matan 02-10-07 19:02

במצב של הצבא של סוריה היום, היא אף פעם לא תתחיל לתקוף ראשונה,היא עכשיו באסטרטגיית הגנה ולא התקפה (הם רכשו טילי נ"מ, נ"ט ונגד ספינות חדשים..אך המערך ההתקפי של הצבא שלהם כמעט ולא השתנה מאז מלחמת יום הכיפורים).

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:39.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ