![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
כנראה שאני אצתרך להתייעץ עם מומחים, אלא אם כן מישהו יתן לי תשובה חד משמעית. |
ציטוט:
פשוט לך לרואה חשבון ותשאל אותו. וגם לפני 3 חודשים בערך קניתי פלאפון של asus ושהגיע אליי בעל החנות אליי לחנות והביא לי את החשבונית. שאלתי אותו באיזה תוכנה הוא עובד והוא פשט ענה לי שהוא הוציא טמפלט מוכן מ-excel ופשוט עיצב אותו וזה מאושר חוקי ותקין. שבוע טוב לכולם. |
ציטוט:
אם זה היה אפשרי לא היו לוקחים כל כך הרבה על תוכנות. ציטוט:
בניגוד להרבה אנשים פה, בדקתי את הנושא מכל כיוון ואני מגובה במשרד רואה חשבון רציני ולכן אני יכול יכול להגיד לך באופן חד משמעי שתלך לבית דפוס ותקנה פנקסים, או שתקנה תוכנה (שלפי דעתי עדיף) לגבי ההדפסה וכל שאר השטויות, זה ממש לא הולך ככה, זה לא אותם דפים, זה לא אותו פנקס וזה לא כזה פשוט לעשות את זה... |
אבי צודק, גם אני קיבלתי תשובה כזאת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ד.א, אני מדבר על עסק פטור, קטן. לא עובד עם רואה חשבון (זה אפשרי בכלל?) כזה שצריך לדווח למע"מ פעם בשנה וזהו. |
תלוי, למשל את החשבוניות שלי הדפסתי בבית דפוס בעלות של 250 לא כולל מע"מ אני חושב ל-10 פנקסים שכל פנקס מכיל 25 חשבוניות.
אבל אתה צריך בכלל קבלות. בעקרון הכל צריך להיות ממוספר. בכל מקרה, אני ממליץ על תוכנה בשם "חיש-קל" רשיון שנתי ב-200 ש"ח , ואתה מדפיס בבית. |
ציטוט:
אם אפשר להוריד תבנית מוכנה מהאתר של מייקרוסופט לאקסל, למה שזה יהיה לא חוקי? (ועוד בעברית, מן הסתם שישתמשו בזה בארץ) אני רק רוצה לקחת את התבנית הזאת ולערוך לה טיפה אתה עיצוב, לא שינויים דרסטים, הכוונה היא להוספה של לוגו ולעיצוב של הטבלה ושל הטקסט, הכל בטעם טוב כמובן. |
אתה לא יכול לעשות את זה בגלל המספור ובגלל שאי אפשר לעקוב אחריך מבחינת המדינה
למה אתה חושב שיש כל כך הרבה תוכנות שנבנו במיוחד ? התוכנה חייבת להיות מאושרת על ידי משרדי הממשלה. אם היה אפשר לעשות באקסל, כולם היו עושים את זה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ