הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   דיון|השביתה צריכה להיפסק? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=55833)

Source 30-10-07 20:12

אני מרוצה מהשביתה, שרק תימשך כמה שיותר (ואני בי"ב) =].
אני לא ממש מבין בזה, אבל נראה לי שהמורים מגזימים... כל עבודה היא קשה, והם בחרו במקצוע ההוראה - שתנאיו ידועים. אבל זה לא סותר את זה שאני רוצה כמה שיותר שביתה :).

meshuga 30-10-07 20:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Source (פרסם 573226)
אני לא ממש מבין בזה, אבל נראה לי שהמורים מגזימים... כל עבודה היא קשה, והם בחרו במקצוע ההוראה - שתנאיו ידועים. אבל זה לא סותר את זה שאני רוצה כמה שיותר שביתה :).

ללמד 6-8 שעות ביום, במשך 5 ימים בשבוע...תוסיף על זה עוד המון שעות עבודה בבית (אל תשכח עבודות, חיבור מבחנים, הכנות לשיעורים), מחנכים שיש להם אפילו עוד יותר עבודה...

וכל זה....בשביל שכר שהוא לא יותר מדי רחוק למינימום....זה נראה לך צודק?
תחשוב על מלצרות, פחות או יותר אותם שעות...שכר מינימום...

אל תשכח שיש כאלה שרוצים להיות מורים, גם מבחינה אידיאולוגית...אם כל אחד היה חושב כמוך, לא היו מורים וזה ממש עצוב.

Qweb 30-10-07 20:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Source (פרסם 573226)

הם בחרו כשהיו תנאים טובים,
משנה לשנה מקצצים להם במשכורת ובתנאים.
90% מהמורים הם וותיקים, בקושי יש מורים חדשים.

DanielS 30-10-07 20:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DaN | HomeServ.co.il (פרסם 573233)

ספר על זה.
אין לנו מורה אחד בביצפר מתחת ל40. ע

satan 30-10-07 20:40

זה לא שאם ישלמו למורים יותר כסף אז החינוך ישתפר בארץ והציונים יעלו פתאום.

לדעתי לא צריך להעלות למורים את השכר החודשי, אלא לבצע שינויים בתשלומים ישנן מספר שיטות טובות.. לדוגמא.
אפשר לשלם למורים לפי תוצאות התלמידים, ז"א אם מורה מקבל כיתה עם ממוצע של 67 בתנ"ך ואז סוף שנה הוא מעלה אותם ל-80 ממוצע בתנ"ך אז הוא צריך לקבל על זה בונוס.
וכנ"ל ההפך, אם מורה מקבל כיתה עם ממוצע של 70 ואז מפיל אותם ל-55 אז צריך לקצץ לו ואם הוא ממשיך ככה עם כיתות שונות וילדים שונים אז צריך לשקול אם לפטר אותו(כמובן שיש תלמידים חריגים שממש לא לומדים ואפשר שלא להכניסם לממוצע).
אני אומר את זה מכוון שלא חסרים לי מורים שלא מלמדים, התלמידים והכיתה שלי אומנם לא משתפים פעולה ולא מקלים על המורה אבל אותם תלמידים שמפריעים בשיעור של מורה X דווקא לומדים בשיעור של מורה Y, ולמה? זה בגלל שזה היסטוריה\תנך\ספורט ? או שזה בגלל המורה? לדעתי זה בגלל המורה.

בנוסף מורים מקבלים אינסוף חופשות בתשלום, חגים, חופש גדול (חודשיים) ועוד הם עובדים 6 שעות ביום + יום חופשי בשבוע + שנת שבתון!!! פלוס יש להם ביום לימודים "חלונות" של שעה! פלוס הפסקות רגילות שיש לנו התלמידים!
הם לא עובדים הרבה אבל העבודה שלהם קשה בהתמודדות עם ילדים זה נכון אבל ביחס לכמות שעות העבודה הם לא עובדים את כל מה שהם צריכים לעבוד - זו דעתי.

לכן אפשר ליזום דברים כמו שיעורים אחרי שעות בית-הספר בתור עזר בתשלום בונוס נוסף למורים ז"א לאפשר להם להרוויח מספיק כסף כדי להסתדר...

יש אנשים שעובדים 10 שעות ביום ללא חופשות, גם בחגים ואין להם שבתון ואין להם יום חופשי בשבוע וגם אין להם חודשיים חופש בתשלום!
תראו מנתחים כמה שהם מרוויחים כסף הם עובדים עד 16 שעות ביום..חגים והכול!

אז על מה יש להם להתלונן?

נמרוד 30-10-07 20:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DaN | HomeServ.co.il (פרסם 573233)

גם לפני 20 שנה הם שבתו, הם תמיד שובתים ועדיין מקצצים להם. אם הם רוצים יותר כסף, שיעבדו גם שעות נוספות (העשרה וכ"ו). 6 שעות עבודה ועוד 2 בבית, כשאתה מקבל תנאים לא רעים (אתה מסיים לפני שהילדים מסיימים בגן, אתה נמצא יותר בבית, יש לך שעות חופשיות..)

H92S 30-10-07 22:06

אני מסכים בחלק עם המאבק
תראה,המורים אולי עובדים קשה אבל יש להם הרבה מאוד ימי חופש מעל לכל עובד ממוצע
חופש גדול=חודשיים
פסח=3 שבועות
חנוכה=8 ימים
שלא נדבר על כל השאר
בקיצור אני אולי בטווח הקצר רוצה שהשביתה תמשך אבל אני בטוח שזה ידפוק אותי השנה בבגרויות

HighA 30-10-07 22:29

לא ידפוק אף אחד, הם לא ידםקו מחזור שלם, והם גם לא ישאירו כתה כי ישאר מחזור ריק בצבא
ולא יקחו לנו את החופשים
אל תדאגו
אמא שלי מורה, פעם היה תנאים טובים, היה עוז לתמורה וכל מני דברים
עכשיו אין להם כלום
מזכירה מקבלת יותר

Qweb 30-10-07 22:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי H92S (פרסם 573270)
אני מסכים בחלק עם המאבק
תראה,המורים אולי עובדים קשה אבל יש להם הרבה מאוד ימי חופש מעל לכל עובד ממוצע
חופש גדול=חודשיים
פסח=3 שבועות
חנוכה=8 ימים
שלא נדבר על כל השאר
בקיצור אני אולי בטווח הקצר רוצה שהשביתה תמשך אבל אני בטוח שזה ידפוק אותי השנה בבגרויות

ושלא נדבר על זה שהם עובדים שעות על גבי שעות בבית שלהם להכין את השיעור, כדי שיהיה להם מה ללמד אותך..

-בייחוד בבתי הספר הדתיים ששם הלימודים נגמרים בד"כ בשעה 4...

ומה אתה חושב, שבחופש שלכם יש גם להם חופש?
אולי פחות עבודה,
אבל יש להם הרבה השתלמויות, להכין את שנת הלימודים החדשה..
יש מספיק מה לעבוד.

barak_102 30-10-07 22:51

אתה צודק לגבי זה שהמורים צודקים מצד אחד זה פוגע בנו :\

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:02.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ