![]() |
קודם כל מרושם ראשוני המערכת נראית ממש ממש פצצה :)
עכשיו רציתי לשאול כמה דברים: - האם המערכת חינמית? אם לא כמה יעלה רישיון יחיד למערכת? (עוד שאלות יגיעו אחרי שאני אמשיך את הסיור במערכת שלך ;P) באגים: אני עם FF ויש לי בעיה עם העריכת עמודים מסיבה כלשהי... :( הצעות לשיפור: - תן יותר מקום לכתוב בצ'אט בן המנהלים :) - את המנהלים האחרונים תסדר לפי פעילות אחרונה שאלות: - איפה בדיוק מופיעים העדכונים? |
מערכת מצויינת, בהצלחה :)
|
נראה סוס,
כל הכבוד! :) |
תודה רבה לכולם. :)
ציטוט:
באג - תוכל להרחיב? אני משתמש בFF3 באופן שוטף ולא נתקלתי בבעיה. הצעות - המקום זה אפשר לשנות בהתאם לבעל האתר, המנהלים - לא נראה לי קריטי :) לא, לא חינמי - אם תרצה לשמוע מידע דבר בפרטי או במסנג'ר (כמו האימייל הראשון שלי). טל - מערכת טמפלטים קיימת, רק צריך לממש כקוד. |
מערכת מצויינת ונוחה לשימוש :) אשמח לקבל לפרטי הצעת מחיר לרישיון..
תודה.. |
ציטוט:
איך בדיוק משתמשים במודולים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחלק של הסטטיסטיקות לא העמוד הנכון בתפריט מסומן בכתום אלא תמיד "סטטיסטיקות - כללי" יהיה יותר נחמד אם בבאר תיתן לשלוט בטקסט כמו בעריכת עמודים וגם תאפשר לשים תמונת רקע יש שגיאת אבטחה חמורה בחלק של ההרשאות מנהלים - מנהל רגיל יכול לפתוח מנהל ראשי! מסתבר שלא חסמת HTML כמו שצריך אחרי הכל ;P http://v3.wars.co.il/demo/index.php?pageID=4 |
נראה מדהים, ברמה אחרת לגמרי..
ריספקט ! |
ציטוט:
השני מיותר ומאופשר בטמפלט (דרך הFTP אבל זה מאוד ידידותי). השלישי - האמנם? משתמש הדמו קיבל הרשאות מנהל אתר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ