הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   שאלה בקשר לקישורים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=57113)

ahoy 29-11-07 23:28

קצת סדר בבאלגן -

בעיקרון אין חשיבות למספר המילים וכו', כי הטקסט בקישור נתפס כמקשה אחת. לכן, מעל הקישור פשוט תכניס את הביטוי (מילה, צרוף מילים או משפט) שאותו אתה רוצה לקדם. לדוגמא:

א. אחסון

ב. אחסון אתרים

ג. אחסון אתרים הכי זול בארץ

אז א' יקדם את המילה 'אחסון' ואם יחפשו "אחסון מקררים" גם תעלה בתוצאות ... ב' יקדם את הצירוף "אחסון אתרים" ואם יחפשו 'אחסון מקררים' לא תעלה, אבל אם יחפשו 'אחסון' כן תעלה (סביר שנמוך מאוד) ואילו אם יחפשו 'אחסון אתרים' תעלה וסביר להניח שגבוהה יחסית (זה כבר תלוי בתחרות) ... אותו הדבר גם לגבי ג'.

לסיכום - מעל הקישור תשים אך ורק את המילה\צירוף הישיר שאתה רוצה לקדם ותזכור את המשפט - "תפסת מרובה, לא תפסת"

הכומר 30-11-07 09:42

השאלה מה אתה בעצם מחפש? הרבה כניסות או קהל ממוקד, אם תקדם מילים שהרבה מחפשים(ויש מספיק רשימות שגוגל מפרסמים כל שנה של מילות מפתח שמחפשים הרבה משתמשים.
או שאתה בעצם רוצה את הקהל הממוקד שיכניס לך כסף, אם אתה רוצה למכור אחסונים, אתה תקדם מילות מפתח שיתאימו לקהל היעד הזה ולא תקדם את המילה "פוקימון", למרות שזה יביא לך הרבה תנועה אולי אפילו יותר תנועה מ"אחסון אתרים"(לא בדקתי את הנושא).
מה שAHOY לא הסביר זה שנכון שאם אתה מקדם את המילה "אחסון" ותחפש "אחסון בבאר שבע" אתה יכול להכנס לאינדקס(במקרה והמילות חיפוש מופיעות באתר) אבל מה שהוא לא הסביר זה שאם תקדם את המילים "אחסון בבאר שבע" יהיה הרבה יותר כוח על המילים האלה מאשר רק "אחסון" במקרה הזה נכון לקדם רק את המילה "אחסון" כי למילות מפתח "אחסון בבאר שבע" אין הרבה תחרות, אבל אם תרצה לקדם את המילים "אחסון אתרים" עדיף שתקדם את המילים "אחסון אתרים" מאשר רק את המילה "אחסון" אבל כמו שאמרתי כבר למעלה, הכל תלוי בקהל היעד שאתה רוצה לפנות אליו.

הכומר.

ahoy 30-11-07 13:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי הכומר (פרסם 585103)
השאלה מה אתה בעצם מחפש? הרבה כניסות או קהל ממוקד, אם תקדם מילים שהרבה מחפשים(ויש מספיק רשימות שגוגל מפרסמים כל שנה של מילות מפתח שמחפשים הרבה משתמשים.
או שאתה בעצם רוצה את הקהל הממוקד שיכניס לך כסף, אם אתה רוצה למכור אחסונים, אתה תקדם מילות מפתח שיתאימו לקהל היעד הזה ולא תקדם את המילה "פוקימון", למרות שזה יביא לך הרבה תנועה אולי אפילו יותר תנועה מ"אחסון אתרים"(לא בדקתי את הנושא).
מה שAHOY לא הסביר זה שנכון שאם אתה מקדם את המילה "אחסון" ותחפש "אחסון בבאר שבע" אתה יכול להכנס לאינדקס(במקרה והמילות חיפוש מופיעות באתר) אבל מה שהוא לא הסביר זה שאם תקדם את המילים "אחסון בבאר שבע" יהיה הרבה יותר כוח על המילים האלה מאשר רק "אחסון" במקרה הזה נכון לקדם רק את המילה "אחסון" כי למילות מפתח "אחסון בבאר שבע" אין הרבה תחרות, אבל אם תרצה לקדם את המילים "אחסון אתרים" עדיף שתקדם את המילים "אחסון אתרים" מאשר רק את המילה "אחסון" אבל כמו שאמרתי כבר למעלה, הכל תלוי בקהל היעד שאתה רוצה לפנות אליו.

הכומר.

אני לא מסכים לחלוטין.

זה נכון שאסטרטגית יותר נכון לבחור מילה כללית שמכסה את השוק כולו, הבעיה היא התחרות והעלות\תועלת.

לכן, במקרים רבים ובפרט של ספקי שירותים מקומיים או מגזריים - הרבה יותר נכון לקדם צרוף מילים שמפלח את השוק. דוגמא: אם נניח שלקדם את הצרוף "אחסון אתרים" עולה 10 ש"ח ליום, שהם 300 ש"ח חודשי ומזה מגיעים 2 לקוחות של 45 ש"ח חודשי ... הפסדנו. אבל, אם תקדם את הצרוף "אחסון אתרים בבאר שבע" (שהסכמנו שהוא יותר זול) בעלות 3 ש"ח ליום (אני מאמין שזה היחס ולא יותר), שהם 90 ש"ח לחודש ואם יגיעו 2 לקוחות אז אתה מאוזן. מצד שני, בצרוף הראשון יש סיכוי טוב גם ל-100 לקוחות - מה שסביר מאוד שלא יקרה בצרוף השני.

מה שחשוב לזכור זה שאתה חייב להגדיר את השוק שלך ולהתמודד איתו. אם אתה ספק ארצי, תגדיר תקציב שיווק ארצי ואם אתה ספק אזורי, בהתאם. בעולם זה מקובל מאוד שספקי אחסון אתרים עובדים בשוק המקומי שלהם ועושים חייל ... זו לא בושה ואני בטוח שב"ש זקוקה ללא מעט אחסוני אתרים.

הכומר 30-11-07 14:22

אני לא מסכים, אולי במקרים של מוצרים ממשיים זה יכול לקרות, כמו מכירת אגרטלים בבאר שבע, אבל אחסון אתרים אשר הוא דבר וירטואלי ואני לא מכיר חברת אחסון אחת(או שאולי תפנה אותי) שמוכרת לפלג מסוים בארץ.

ונכון שזה צריך להיות עלות/ תועלת, אבל אתה מפספס פה משהו, בהתחלה של הקידום האתר לא נמצא בדף הראשון לכן אתה מוציא כסף ולא מקבל אותו, בשביל זה הרבה עסקים מפרסמים בADWORDS וכאשר מגיעים ליעד המבוקש בתוצאות האורגניות מורידים את הפרסום ולפעמים אפילו משאירים אותו(אני לא אכנס ל-למה כי זה נושא אחר כבר), מה שכן אם אתה בוחר מילת מפתח אפילו אם היא תביא לך אלפי גולשים ביום בדיוק בקהל אשר אתה מחפש, לאתר שלך חייב להיות יחס המרה טוב בשביל להמיר את הגולשים האלה ללקוחות, אחרת הקידום לא שווה כלום וכמו שאמרת עלות/תועלת.

הכומר.

ahoy 30-11-07 14:53

יחס המרה ...

ציטוט:

נכתב במקור על ידי הכומר (פרסם 585186)
אני לא מסכים, אולי במקרים של מוצרים ממשיים זה יכול לקרות, כמו מכירת אגרטלים בבאר שבע, אבל אחסון אתרים אשר הוא דבר וירטואלי ואני לא מכיר חברת אחסון אחת(או שאולי תפנה אותי) שמוכרת לפלג מסוים בארץ.

ונכון שזה צריך להיות עלות/ תועלת, אבל אתה מפספס פה משהו, בהתחלה של הקידום האתר לא נמצא בדף הראשון לכן אתה מוציא כסף ולא מקבל אותו, בשביל זה הרבה עסקים מפרסמים בADWORDS וכאשר מגיעים ליעד המבוקש בתוצאות האורגניות מורידים את הפרסום ולפעמים אפילו משאירים אותו(אני לא אכנס ל-למה כי זה נושא אחר כבר), מה שכן אם אתה בוחר מילת מפתח אפילו אם היא תביא לך אלפי גולשים ביום בדיוק בקהל אשר אתה מחפש, לאתר שלך חייב להיות יחס המרה טוב בשביל להמיר את הגולשים האלה ללקוחות, אחרת הקידום לא שווה כלום וכמו שאמרת עלות/תועלת.

הכומר.

... אין ספק - יחס ההמרה הוא ההתחלה והסוף של הניתוח, בזה אנחנו מסכימים לחלוטין.

למעשה, אנחנו גם מסכימים לגבי תהליך החדירה שבודאי שדורש יותר משאבים ואני התייחסתי לתחזוקה השוטפת. אבל, אני עדין חושב שאם בעלי עסקי אחסון-אתרים היו מתבססים ראשית כול על המרחב הגיאוגרפי שלהם וציבור הלקוחות בגיוס אישי ודרך חברים, מצבם היה הרבה יותר טוב. אני מציע שתבדקו מה קורה בעולם ... רק בישראל כולם רוצים לנהל את העולם.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:56.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ