הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   עיצוב הוסטינג (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=57665)

veeiw.co.il 11-12-07 21:35

מה שיש כרגע יותר יפה בהרבה בלי לחשוב בכלל תשאירו מה שעכשיו..

Byte 11-12-07 23:07

החדש יפה יותר מהקיים, אך בכל זאת הייתי מכניס בו קצת שיפורים (חסרה גראפית לדעתי, הראה כאילו החלק המעוצב היחיד נמצא בבאר)

Vadim.K 11-12-07 23:28

כמו שאמרו, העיצוב החדש ללא ספק יותר יפה, מעניין ומושך מהקודם.
הבעיה היא, שכביכול רואים שיש השקעה בבאר, אך משם עד מטה הכל מאוד פשוט, למרות שזה איכשהו נותן משהו אחר לעיצוב, אבל עדיין צריך עוד קצת גראפיקה שם כמו איזה בלוקים, צבעים....

idan0401 12-12-07 09:30

העיצוב הישן יותרר יפ ה.. תשאיר אותו

עידנסמית 12-12-07 23:24

העיצוב החדש מעולה, רק יש לי בעיה עם זה שאתם משתמשים בposition של CSS, זה ממש לא פתרון לאתר סגנון זה.

לגבי הפשטות שלו שכולם מתלוננים עליה, לדעתי פשוט תוסיפו לרקע גימיקים שמאחורי התאים עם המסגרת המקוקוות ויהיה בסדר. זה יהיה גם מאוד קל בהתחשב שהאתר בנויי בשכבות position...

בהצלחה!

TopSite 13-12-07 01:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IdanSmith (פרסם 590585)
העיצוב החדש מעולה, רק יש לי בעיה עם זה שאתם משתמשים בposition של CSS, זה ממש לא פתרון לאתר סגנון זה.

לגבי הפשטות שלו שכולם מתלוננים עליה, לדעתי פשוט תוסיפו לרקע גימיקים שמאחורי התאים עם המסגרת המקוקוות ויהיה בסדר. זה יהיה גם מאוד קל בהתחשב שהאתר בנויי בשכבות position...

בהצלחה!

תודה על התגובה,
מה הבעיה עם position?
השימוש אומנם נרחב בתוך קובץ הCSS אך בקושי בא לידי ביטוי באתר עצמו (תבדוק ותראה), הposition בא לכדי ביטוי אך ורק בתצוגות תכנים למינהם עקב שימוש בעורך WYSIWYG.

בנוגע לתמונות רקע, זה הפתרון שחשבתי לעשות.

שוב - תודה על התגובה הבונה הראשונה שקיבלתי במודעה הזו :)

Imri 13-12-07 15:50

העיצוב החד , סלח לי , על הפנים
חלק מידי אין צבע אין גראפיקה אין כלום כמעט.
האתר הקיים פשוט אתר מעולה
תעשה שיקולים חכמים

עידנסמית 14-12-07 02:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TopSite (פרסם 590628)
תודה על התגובה,
מה הבעיה עם position?
השימוש אומנם נרחב בתוך קובץ הCSS אך בקושי בא לידי ביטוי באתר עצמו (תבדוק ותראה), הposition בא לכדי ביטוי אך ורק בתצוגות תכנים למינהם עקב שימוש בעורך WYSIWYG.

בנוגע לתמונות רקע, זה הפתרון שחשבתי לעשות.

שוב - תודה על התגובה הבונה הראשונה שקיבלתי במודעה הזו :)

אין בעיה עם position אני פשוט לא אוהב אותו כל כך בשביל זה יש float בשיתוף עם clear אבל אתה בנית את העיצוב הזה עם טבלאות אז אני בכלל לא מבין את השימוש בposition בכל האתר הזה. אתה טוען שזה רק בשביל העורך? אז למה לעזאזל יש לך גם position בדיו של הלוגו? =\

אגב float, אני לא יודע אם אמרו לך אבל אין דבר כזה float:center, יש רק ימין או שמאל..

תשים לב גם שהposition שלך פוגע בתצוגת התחתית של האתר אולי אתה לא רואה את זה ברזולוציה גבוהה אבל רואים את זה טוב מאוד ב1024*768.. גם כן ראיתי שמוגדר לך שהעיצוב לא יצמד לטופ אבל כנראה בגלל שימוש לא נכון בposition זה אכן נצמד לך.

בשורה התחתונה עשית שם אירבוביאדת תאי דיו וטבלאות לא נכונה, כמובן שזאת רק דעתי!

נ.ב - תשתמש ב SWFObject בשביל באר הפלאש, הרבה יותר נחמד ושימושי!

TopSite 14-12-07 13:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IdanSmith (פרסם 590899)
אין בעיה עם position אני פשוט לא אוהב אותו כל כך בשביל זה יש float בשיתוף עם clear אבל אתה בנית את העיצוב הזה עם טבלאות אז אני בכלל לא מבין את השימוש בposition בכל האתר הזה. אתה טוען שזה רק בשביל העורך? אז למה לעזאזל יש לך גם position בדיו של הלוגו? =\

אגב float, אני לא יודע אם אמרו לך אבל אין דבר כזה float:center, יש רק ימין או שמאל..

תשים לב גם שהposition שלך פוגע בתצוגת התחתית של האתר אולי אתה לא רואה את זה ברזולוציה גבוהה אבל רואים את זה טוב מאוד ב1024*768.. גם כן ראיתי שמוגדר לך שהעיצוב לא יצמד לטופ אבל כנראה בגלל שימוש לא נכון בposition זה אכן נצמד לך.

בשורה התחתונה עשית שם אירבוביאדת תאי דיו וטבלאות לא נכונה, כמובן שזאת רק דעתי!

נ.ב - תשתמש ב SWFObject בשביל באר הפלאש, הרבה יותר נחמד ושימושי!

SWFObject לא תקין בעבור XHTML 1.0, תקן אותי אם אני טועה.

עידנסמית 14-12-07 13:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TopSite (פרסם 590980)
SWFObject לא תקין בעבור XHTML 1.0, תקן אותי אם אני טועה.

אתה טועה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:20.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ