הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אחסון חינם כולל CPANEL ועוד. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=57942)

The_NightMare 16-12-07 15:47

אני מעוניין, אני אשלח פרטים אך שאלה קטנה,
אם זה התנסות זה אומר שזה לא למשך זמן רב? אתה תסגור לי את זה ברגע שתראה לנכון? זה יכול להיות תוך חודש וכאלה?

Daniel 16-12-07 16:58

אויש ואוו.
אז אם אני עכשיו אתן איכסונים בחינם - וברגע שאני אראה אתר מצליח אני אגנוב את כל הקוד?

לא כל מה שבחינם באמת בחינם.

זה שלכמה מכם אין מערכות שיוכלו להמכר בסכום גדול - או קהילות של כמה אלפי משתמשים - זה לא אומר שלכולם לא אכפת שיחטטו להם בקוד + סיכוי שיגנבו להם משהו.

רוצים להגיב משהו מתחכם? באמת שאין לי בעייה, פשוט תחשבו טיפה.
מה מונע מבעל האשכול שהוא אפילו לא חברה רשומה - לגלות שיש לכם מערכת ממש ממש שווה - ופשוט לגנוב את הקוד שלה? מה תעשו? תצפינו את הקוד? בכל מקרה - הוא יוכל או לנסות לפצח - או אם הצפנתם ב-ZEND - הוא יוכל להשתמש בזה בכל מקרה.

איך אתם יודעים שאחרי שתקימו משהו מצליח עם זה - יגמר לו הזמן עם הרייסלר - והכל "יעלם"?

לאף אחד מכם אין ידע מה הוא יכול לעשות. אני רק אומר, שלא כל מה שבחינם - באמת בחינם.

XENIGMAX 16-12-07 17:50

האחסון בנתיים הוא לשלושה חודשים מרגע קבלת האימייל.

A1ex 16-12-07 17:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT (פרסם 591801)
אויש ואוו.
אז אם אני עכשיו אתן איכסונים בחינם - וברגע שאני אראה אתר מצליח אני אגנוב את כל הקוד?

לא כל מה שבחינם באמת בחינם.

זה שלכמה מכם אין מערכות שיוכלו להמכר בסכום גדול - או קהילות של כמה אלפי משתמשים - זה לא אומר שלכולם לא אכפת שיחטטו להם בקוד + סיכוי שיגנבו להם משהו.

רוצים להגיב משהו מתחכם? באמת שאין לי בעייה, פשוט תחשבו טיפה.
מה מונע מבעל האשכול שהוא אפילו לא חברה רשומה - לגלות שיש לכם מערכת ממש ממש שווה - ופשוט לגנוב את הקוד שלה? מה תעשו? תצפינו את הקוד? בכל מקרה - הוא יוכל או לנסות לפצח - או אם הצפנתם ב-ZEND - הוא יוכל להשתמש בזה בכל מקרה.

איך אתם יודעים שאחרי שתקימו משהו מצליח עם זה - יגמר לו הזמן עם הרייסלר - והכל "יעלם"?

לאף אחד מכם אין ידע מה הוא יכול לעשות. אני רק אומר, שלא כל מה שבחינם - באמת בחינם.

ומי מבטיח לך שאם אתה משלם על אחסון אז החברה שבה אתה מאוחסן לא תחטט לך בחשבון ותגנוב לך קבצים? כל דבר יכול לקרות...

FreshServ.Net 16-12-07 18:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex (פרסם 591826)
ומי מבטיח לך שאם אתה משלם על אחסון אז החברה שבה אתה מאוחסן לא תחטט לך בחשבון ותגנוב לך קבצים? כל דבר יכול לקרות...

בלי קשר למה שנאמר (לא קראתי אף הודעה פרט לשלך).
באחסון קנוי ישנה האופציה לחתום על חוזה בדבר סודיות הלקוח.
בכל הנוגע לאחסון חינמי, לא יודע מי יטריח את עצמו.

המשך יום נעים.

XENIGMAX 16-12-07 18:19

כול מי שביקש בפרטי קיבל תבדקו אימיילים ..

6 נוספים נשארו...

XENIGMAX 16-12-07 18:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net (פרסם 591842)
בלי קשר למה שנאמר (לא קראתי אף הודעה פרט לשלך).
באחסון קנוי ישנה האופציה לחתום על חוזה בדבר סודיות הלקוח.
בכל הנוגע לאחסון חינמי, לא יודע מי יטריח את עצמו.

המשך יום נעים.

אין לי שום כוונה להטריח אף אחד או משהו יש לי פוואר רסיילר שאני קניתי ואני מילא מתכוון לפתוח שם אחסון חינמי מתישהו בנתיים הוא עומד ריק ללא אנשים אז אני נותן אחסון חינם עליו זה הכול אין לי שום כוונה לגנוב מאף אחד ואני אפילו לא מתכוון לבדוק את פאנלי הניהול שלכם או את התוכן של האתרים.

נ.ב בשום פנים ואופן אסור להריץ סרטים מהשרת !!!כול מי שיריץ או ינסה האחסון שלו יסגר ללא שום התראה מוקדמת.

WebProject 16-12-07 19:13

MasterT תפסיק להגיב בצורה ילדותית על כל אשכול ואשכול בפורום הזה. גם אם יש לו מניע נסתר, זה לא אמור לעניין אותך, כי אתה בחרת שלא לבקש. מי שביקש יצטרך להתמודד עם בעיות מסוג כזה בעצמו, אתה לא כלבוטק.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:30.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ