![]() |
ציטוט:
המצלמה שממוקמת על המכשיר הנייד היא לא מצלמה חדישה ועתידנית שפותחה עבור ניידים, אלא מצלמה קיימת אשר הותאמה למכשיר. המצלמה היחידה שפותחה עבור מכשיר נייד (לפי מה שידוע לי) היא מצלמת הCCD המזערית של Asus. כל השאר הן מצלמות קיימות, עם שבב CMOS מוקטן/מוגדל. לכן אתה לא יכול לטעון "מצלמה של נייד טובה יותר בX, גרועה יותר בY...", מכוון ומדובר באותה טכנולוגיה. השוואה של נייד מסוים מול מצלמה מסוימת היא כמו השוואה של שתי מצלמות שונות (ברוב המקרים גם במחירים מאוד שונים), אך עדיין שתי מצלמות. |
נו ברור מה שאתה אומר זה נכון שהחיישן קטן יותר אז האיכות קטנה יותר בגלל זה לא תוקעים חיישן ענקי בפלאפונים כי הקטע שהם יהיה ניידים
אז אמרתי לתגובה שלך הקודמת שאין מצלמה של פלאפון שעוברת מצלמה נורמאלית |
ציטוט:
מצלמה שעולה כמו המכשיר הנייד? כמובן שלא, אבל זולה יותר, למה לא? |
ציטוט:
אולי מה שאתה מתכוון זה שאין בפלאפון מצלמה שמשתווה למצלמה טובה ידנית. |
אתה חי??!
כמובן שN95 הכי מומלץ, גם הכי יקר :| . |
יש גם את ה N95 8GB שהוזכר פה,
לא ציינתי אותו כיוון שהוא עולה הרבה על הטווח מחירים של המכשירים שהצגתי בפניך. בכל מקרה, ה- N95 גרסת ה 8GB מכשיר מצויין, ההבדלים בינו לבין הגרסא הרגילה, הם כמובן הנפח הקבוע של המכשיר (8GB), המסך שטיפה יותר גדול, הזכרון הפנימי וחיי הסוללה. מערכת השמע של ה- N95 היא החזקה ביותר מהמכשירים שהצגתי, אך בכל זאת הייתי ממליץ לך לרכוש את ה- N82, מכשיר פשוט נהדר. |
N82 אם אתה לא בעניין הסליידר,
K850I אם אתה רוצה טלפון מצלמה ואוהב סוני אריקסון, ו..N95 8Gb (כבר לא משתלם לך לקנות את הרגיל) אם אתה אוהב נוקיה ורוצה סליידר. אם אתה אוהב יותר נוקיה, אני הייתי הולך על הN82 בגלל שיש לו פלאש הרבה יותר טוב והוא יותר חדש (וזה הכי כייף שיש לך טלפון יותר חדש). אבל אם אתה חי סליידר, N95 8GB בהחלט מעולה. בקיצור, שאלו יהיו הצרות של כולנו :) להתלבט בין שלושת אלו.. |
שמע,לא קראתי את כול ההודעות כאן,סוני טובים מאוד באיכות המצלמה,והMP3....איפלו שלנוקיה יש 5 מגה פיקסל לסוני שיש 3.1 עם הסייברשוט הרבה יותר טובה מהנוקיה........החלטה שלך
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ