הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   [שאלה]התקזזות על מע"מ (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=58684)

Labs 04-01-08 21:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי RS324 (פרסם 597739)
לא סביר להניח.
במקרה הכי גרוע , לא יקזזו לו
אם הוא עסק של מחשבים לא תהיה לו שום בעיה להתקזז על כזה דבר.

לא ממש קשור
לאמא שלי יש סטודיו לאומנות והיא לא מבינה בגרוש לא במחשבים לא באלקטרוניקה לא בכלום
קניתי I-POD ביקשתי גם חשבונית מס בישביל שהיא תקזז את המע"מ
כל דבר שקונים שיכול לקזז את המע"מ עושים את זה מחשב מדפסת הכל

בתכלס לא יבואו אליך לשאול איפה זה והאם זה באמת של זה וגם אם יבואו מה הבעיה לתרץ את זהXD

SlideR 04-01-08 23:23

די ללכת מסביב , זה לא חוקי ?
אם לא , מה הסבירות שיתפסו אותי? מישהו כאן חוץ מפארט בוי עשה זאת ?

snirk 04-01-08 23:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SlideR (פרסם 597779)
די ללכת מסביב , זה לא חוקי ?
אם לא , מה הסבירות שיתפסו אותי? מישהו כאן חוץ מפארט בוי עשה זאת ?

אתה נכנסת לפורום הוסטס, אף אחד פה לא מבין באמת את החוקים\מה מותר ומה לא.
מה שבטוח שאם זה עסק קטן, הסבירות שיתפסו אותך נמוכה מאוד ואפילו אפסית.

tamos 04-01-08 23:44

ואם תופסים אותי יש קנס?
מה יכול לקורות?

Beesites 05-01-08 07:48

אז בתשובה למה שאמרת - לא, זה לא חוקי. זאת עבירה פלילית שעונשה מאסר (אם כי הסיכוי למאסר נמוך ביותר, לרוב מדובר בקנס).

וכן, הרבה מעגלים פינות, ואת רובם לא תופסים, וכל עוד זה במסגרת הטעם הטוב גם מגיעים להסדרים.

Gil B 05-01-08 10:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי RS324 (פרסם 597739)
לא סביר להניח.
במקרה הכי גרוע , לא יקזזו לו
אם הוא עסק של מחשבים לא תהיה לו שום בעיה להתקזז על כזה דבר.

אני אספר לך שזה מאוד סביר.

היה איזה מישהו בעל מפעל במרכז, שמע"מ הגיעו אליו לביקורת, הוא היה מנצל את האופציה של "הוצאה מוכרת" הרבה מאוד. מע"מ באו ושאלו אותו "איפה הדלת רב בריח שדיווחת עליה?" הוא אמר "באחד מהמחסנים של המפעלים" ואז הם אמרו "אנחנו רוצים לראות את הדלת" הוא אמר להם שאי אפשר. בסופו של דבר התברר שהוא קנה את הדלת הזאת לבית שלו.
הוא נקנס ב7 וחצי מליון שקל.

אז לכל מי שבאשכול הזה חשוב שהוא חכם בלילה, שיקרא את זה ויפנים.
כשמע"מ יבווא לביקורת הם רוצים רלאות שכל הדברים שבהם השתמשתם כהוצאה מוכרת נמצאים ופעילים במשרד, ולא בשום מקום אחר.

Elad - Q-host 05-01-08 11:07

כשמדברים על שרת למשל לא בעיה להגיד למשל שהשרת משמש את העסק לאחסון אתר ועוד והוא נמצא בחוות השרתים.
כך שבאמת אני לא רואה כל בעיה בזה.
אנחנו לא מדברים על ציוד משרדי למשל שהמון מתקזזים על זה כאילו זה לעסק ובעצם לוקחים את זה אליהם הביתה.

Camel 05-01-08 12:14

היי

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vistudio (פרסם 597832)

היה איזה מישהו בעל מפעל במרכז, שמע"מ הגיעו אליו לביקורת, הוא היה מנצל את האופציה של "הוצאה מוכרת" הרבה מאוד. מע"מ באו ושאלו אותו "איפה הדלת רב בריח שדיווחת עליה?" הוא אמר "באחד מהמחסנים של המפעלים" ואז הם אמרו "אנחנו רוצים לראות את הדלת" הוא אמר להם שאי אפשר. בסופו של דבר התברר שהוא קנה את הדלת הזאת לבית שלו.

כשמע"מ יבווא לביקורת הם רוצים רלאות שכל הדברים שבהם השתמשתם כהוצאה מוכרת נמצאים ופעילים במשרד, ולא בשום מקום אחר.

ומה קורה אם הוא רכש את הדלת לפני 5 שנים לצורך העניין ועד אז הספיק להחליף עוד דלת?
הוא אמור לשמור אותה במחסן שלו רק בכדי שלמע"מ יהיו תשובות?

Gil B 05-01-08 22:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Camel (פרסם 597857)
ומה קורה אם הוא רכש את הדלת לפני 5 שנים לצורך העניין ועד אז הספיק להחליף עוד דלת?
הוא אמור לשמור אותה במחסן שלו רק בכדי שלמע"מ יהיו תשובות?

לא נשמע לך חשוד שבכניסה למפעל גדול במרכז יש דלת כניסה רב בריח? =\

RS324 05-01-08 22:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vistudio (פרסם 597832)

כנראה שהוא התקזז על כל כך הרבה דברים שזה כבר נהיה חשוד.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:31.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ