![]() |
בס"ד
זה רק הקדמה לצרות שיהיו.. רבי אליעזר אומר אם ישראל עושין תשובה נגאלין ואם לאו אין נגאלין א"ל רבי יהושע אם אין עושין תשובה אין נגאלין אלא הקב"ה מעמיד להן מלך שגזירותיו קשות כהמן וישראל עושין תשובה ומחזירן למוטב תניא אידך רבי אליעזר אומר אם ישראל עושין תשובה נגאלין שנאמר שובו בנים שובבים ארפא משובותיכם. יש נבואות והעולם הולך דרכם תאמינו או לא... "... וחוזר מלך פרס ומחריב את כל העולם וכל אומות העולם מתרעשים ומתבהלים ונופלים על פניהם. ויאחזו אותם צירים כצירי יולדה וישראל מתרעשים ומתבהלים (נוכח האיומים האירניים על מחיקת ישראל) ואומרים: להיכן נבוא ונלך? להיכן נבוא ונלך?! ואומר להם (כיבוכל הקב"ה משיב לישראל כך): בני, אל תתיראו! כל מה שעשיתי, לא עשיתי, אלא בשבילכם! מפני מה אתם מתיראים? אל תיראו, הגיע ימי גאולתכם! " לא רוצה לחפור על זה יותר מדי. עוד מעט יגיבו על זה כמה אתאיסטים יפי נפש ואין לי כוח לריב עם אנשים. רק כתבתי הערה - אל תגיבו לזה |
i am still voting to nuke them
1 bomb solves all our problems that are hunting us already 10 years |
ציטוט:
להתלונן שאין מועמד ראוי לראשות הממשלה זה קל, אבל אתה יכול לשנות את זה.. |
ציטוט:
אם נגיע למצב שתהיה לפלסטינאים מדינה אמיתית. לא בהכרח שמי שממש רוצה להמשיך לגור על הגבעה שלו, יהיה חייב לעבור משם. וגם לא בטוח שלתת אדמה יעזור. |
חחחח אנשים פה עדיין חיים בראש של "לתת".
תבינו כבר-הם לא מבינים הסכמים!!! כמה פעמים חתמנו וכמה פעמים הם הפרו את ההסכם? אפילו שנתנו להם נסיגה חד צדדית (שזה שנתן להם היום הוא צמח) הם המשיכו להפגיז השיטה היא לא לוותר אלא להפגין עוצמה (בלי גאווה) ולהראות להם שלא ישתלם להם,כי אם נופל טיל אחד על שדרות אז אין חשמל ומים בעזה ל24 שעות והם לא יוכלו להתקלח ולשתות-רק אז הם יפסיקו צאו מהאשליות-אין דיבור עם פלסתינאים |
אתה עוד במצד טוב =\
אחי נפצע במלחמת לבנון השניה, הוא בקושי הולך על הרגל, אף אחד לא מסתכל עליו. אף אחד לא משחרר אותו מהצבא. אף אחד לא דואג לו, העבירו אותו לעבודות ג'ובניק.. עבודות רס"ר ושכואב לי ברגל אף אחד לא נותן לו שניה מנוחה. ככה זה שיש לנו ראש ממשלה כזה... אגב, מי שהזכיר את הרב כהנא, צודק בהחלט. הרי לפני שהוא נרצח מראים בבירור איך הוא עמד בבשוק בחברון והוא אמר שעוד 10 שנים בדיוק תפרוץ אינטיפדה, וזה באמת מה שקרה. נסראללה לא עושה חשבון, הנייה לא עושה חשבון, אז למה שאנחנו נהיה יפיי נפש כאלו וניתן לחיילים שלנו להירג? כי "דוד סאם" לא יתן לנו כמה שקלים? שיגנה... בתקופת החיסולים הממוקדים, שחיסלו כמה ראיסים של החמאס, בוש גינה, אבו מאזן גינה, חמאס איים ואחרי שבוע הנושא נשכח ואנחנו נפטרנו מאנשים מזיקים. כמו עם מורנייה, עבר רק שבוע וכבר לא מדברים עליו. |
ציטוט:
(בקיצור-מלחמת גרילה כיסחה כוחות עדיפים בהרבה) תראה את מלחמת לבנון 2 ותראה אין הניוון חודר גם לצה"ל. הבעיה בצבא לא קשורה לראש ממשלה. גם שהיה את הבולדוזר אריאל שרון, הלוחם הגנרל האמיץ היחס בצבא לחיילים היה על הפנים. גם אצל ברק, והרשימה ארוכה. הרב כהנא צדק? אז מה. ישעיהו ליבוביץ' צדק לפניו וחזה את המצב בארץ מיד אחרי מלחמת ששת הימים. רק שהוא אמר כבר אז במקום להרוג את הערבים, להתרחק מהם. |
קראתי קצת על מחאת המילואימניקים והם כותבים שם שהיו דרכים להציל את החיים שלהם מפני מלחמת הגרילה! פשוט מאוד במקום לשלוח חייל לטהר בית-תצמיד לבית מטען,אבל לא,הרי אנחנו יפי נפש ואנחנו לא נהרוג "חפים מפשע" שבכלל לא אשמים שהם נמצאים בבית של מחבלים בזמן מלחמה(!!!) אז ככה החילים שלנו נהרגים
ועוד דבר שהם כותבים שם-צה"ל לא קיבל אישורים לתוכניות שלו וראינו את זה יפה מאוד מתי שצה"ל קיבל הוראה להכנס עם כל הכוח ביבשה אז נכנסו בהם חזק אבל אז כבר היה מאוחר מדי,היה צריך לעצור את המלחמה ויש לי עוד שאלה-הם יורים קסאמים בלי לשים לב,למה שאנחנו לא נירה טילים בלי לשים לב לכיוון עזה? למה לא לומר שבגלל שג'נין היא קן מחבלים אז מטהרים אותה ומכריזים שכל מי שנמצא בג'נין מהיום עוד חודש דמו בראשו ופשוט לא להשאיר שם אבן? התשובה לכל השאלות היא אחת: אנחנו יפי נפש שפוחדים מכל מילה של האח הגדול ארה"ב ושל האו"ם ואנחנו מנסים עוד להסתיר את זה עם דגל "המוסריות" שלנו השאלה היא פשוטה:זה או אנחנו או הם,מי אנחנו מעדיפים שישאר? זה או החיל או המחבל+הזקנה שבבית בג'נין,מי עדיף שישאר? |
ציטוט:
החייל עם המטען של ה 5 קילו חומר נפץ, בטוח שהוא רק יצמיד אותו לאיפה שהוא רוצה, והכל יפתר. תקרא בויקיפדיה מה האמריקאים עשו בוייטנאם, ומה הרוסים עשו בצ'צניה וכלום לא עזר להם. ההבדל בינינו לבין ארגוני הטרור הוא שאנחנו משתדלים לא להרוג אנשים, והם לא. אתה רוצה להיות כמוהם? בתאבון. אני לא, ואני בטוח שעוד הרבה אנשים. ואני חושב שהזכות שלי להיות פה חי היא בגלל שאני משתדל לא להרוג. בג'נין/מחוז ג'נין יש רבע מליון תושבים , לאן הם ילכו? לא תשאיר אבן על אבן, אז יהיו לך רבע מליון פלסטינאים כועסים מאוד שאין להם איפה לישון אז הם יחליטו לבקר בנתניה. |
אז מה אתה מציע? להשאר ככה? לא לעשות כלום?
אני לא יודע עד כמה אתה מעורב אבל אחים שלנו בשדרות חוטפים כל יום קסאמים! פוחדים ללכת לבית ספר! אני לא חושב שמותר לשתוק על כזה דבר! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ