הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   בואו נגרום לגוגל אדסנס לחזור בהם! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=60381)

meshuga 25-02-08 22:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VoyaAGe (פרסם 611824)
טוב
זה זמן רב שאני בפורום אך לא מזמן נרשמתי שנית..
אני מעיין בעמודים קודמים בפורום קידום אתרים.. ואני רק מגחגח מפעולותיו של גוגל אדסנס לחסימת אתרים תמימים וחסריי יישע
אני רואה את תגובות גוגל אדסנס וצוחק!
לדוגמא גוגל אדסנס חסמו מישהו בגלל שהיו לו מלא קליקים..

טענות רבות גם הם קליקים לא חוקיים.. אין כזה דבר הריי גוגל הגדולים מעצמם בעצם חוסמים קליק שני מאותו אייפי.. לא?
אז איך יש להם את הזכות לטעון זאת..
גוגל אדסנס זה עסק דיי גדול ולפי דעתי כדאי לטפל בגורם הזה של " גוגל חסם אותי "

אני הולך על כתבה בעיתון ידיעות אחרונות..
אני יצור קשר כבר על זה ונראה מה אפשר לעשות.. זה ממש לא נראה לי הגיוני שגוגל עושה דברים כאלו..

החשיבה שלך בכלל לא נכונה...
לגוגל יש את הזכות להעיף אותך על הספק שרימית..מאשר שהלקוח שלהם (המפרסם) יעשה להם בעיות בגלל שבאתרים מסויימים זה כן קורה..ככה שאם יש ספק קטן גוגל יעיפו אותך, הם לא משחקים בקקה ותאמין לי שאין עוקץ ואין רמאות, אלו התנאים. תאמין לי שהעו"ד של גוגל לוקחים מספיק כסף כדי שמה שכתוב בתנאי הסכם יהיה חוקי לחלוטין.
כמו שאמרו כאן, לא רוצה-לא צריך..גוגל ימשיכו להתקיים גם אחריך עם השירות הזה.

Shart 25-02-08 23:13

כן אהה,
אלק כתבה בידיעות אחרונות.
קודם כל,למה שהם יכתבו כתבה? בגלל שמישהו שלא מבסוט מהשירות ביקש מהם?
דבר שני,ידיעות אחרונות לא מזיז את הליכלוך הקטן שיש בסוף הציפרון הקטנה ברגל של גוגל =]

בהצלחה?

Qweb 25-02-08 23:23

אני הייתי מקבל במשך כמה חודשים משהו כמו 500$ כל חודש, אבל אז שלחו לי את אותה ההודעה כמו שלך.
אין מה לעשות.

krer 25-02-08 23:33

אווו ווואהה...
ידיעות אחרונות - עכשיו הפחדת את גוגל.
תפתח פעם עיתון, בוא ניקח לדוגמא THEMARKER (אין לי פשוט עיתוני כלכלה אחרים) ותלך שמה לאינטרנט, תראה שמישראל, 86% מהגולשים באינטרנט נכנסים בקביעות לאתר הנפלא הזה.
אז לא רק שהוא מציע לך לקבל כסף מכלום, אתה גם מעז לבוא אליו בבעיות?
לא מבין מה הבעיה לעבור את כל התהליך ישר! יש לי הכנות של כמה עשרות דולרים כל חודש ומגיע כמו שעון הכל.
אם אתה באמת חושב על ללכת לכתבה בעיתון - מצבך שפל ביותר בנאדם! זה רק יעשה שם רע לידיעות מאשר שם רע לגוגל.

Beesites 26-02-08 07:49

הסיבה היא הרבה יותר פשוטה. היא נעוצה בכך שתרבות ה"מגיע לי" הישראלית מצויה גם באינטרנט, ובשפע. הרבה מאד הונאות קליקים יש, וסתם תחמנויות שיגרמו לגולש ללחוץ על פרסומות לא כי הן מעניינות אותו אלא כי... [הן קרובות לסרגל ניווט / מבלבלות כי חושבים שהן חלק מהתפריט וכו'].

מה לעשות, בתור מישהו שמוציא אלפי שקלים בחודש על פרסום בגוגל, אני כבר מזמן הורדתי את הפרסומות מהאתרים והשארתי רק במנוע החיפוש של גוגל עצמו. לא יודע, משום מה לא נשמע לי הגיוני שבאתרים הפרטיים יש אחוז הקלקות גבוה מאד ואחוז המרה נמוך, ואילו במנוע החיפוש עצמו יש אחוז הקלקה נמוך ואחוז המרה גבוה.

אני, בתור מפרסם, רוצה לשלם את הכסף עבור מכירות באתר שלי - לא כדי שאיזה ילד זב חוטם ירגיש שהוא דפק את המערכת.

p2y 26-02-08 10:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites (פרסם 611897)
הסיבה היא הרבה יותר פשוטה. היא נעוצה בכך שתרבות ה"מגיע לי" הישראלית מצויה גם באינטרנט, ובשפע. הרבה מאד הונאות קליקים יש, וסתם תחמנויות שיגרמו לגולש ללחוץ על פרסומות לא כי הן מעניינות אותו אלא כי... [הן קרובות לסרגל ניווט / מבלבלות כי חושבים שהן חלק מהתפריט וכו'].

מה לעשות, בתור מישהו שמוציא אלפי שקלים בחודש על פרסום בגוגל, אני כבר מזמן הורדתי את הפרסומות מהאתרים והשארתי רק במנוע החיפוש של גוגל עצמו. לא יודע, משום מה לא נשמע לי הגיוני שבאתרים הפרטיים יש אחוז הקלקות גבוה מאד ואחוז המרה נמוך, ואילו במנוע החיפוש עצמו יש אחוז הקלקה נמוך ואחוז המרה גבוה.

אני, בתור מפרסם, רוצה לשלם את הכסף עבור מכירות באתר שלי - לא כדי שאיזה ילד זב חוטם ירגיש שהוא דפק את המערכת.

אני מאז ומתמיד חשבתי שזה שיטה די מפגרת באם פותחים בכלל אפציה שכזו לדעתי גוגל צריכים לעשות סריקה לאתר בו זה הולך להיות מפורסם באיזה דרך יותר מתוחכמת ממה שיש עכשיו, כדי לראות שבאמת גם מדובר בבן אדם שבאמת מחזיק בחזקת האתר שהציג ולא סתם אתר שמישהו רשם כדי להרשם ופשוט מאוד לעשות את המודעות מותאמות לפי האתר הספציפי, וכך בעצם באיזה שהיא דרך אתה מונע מאתרים של ילדים לדפוק אותך כמפרסם ולעשות כסף על חשבון המערכת כמו שאמרת...

SlipY 26-02-08 15:32

אגב, משהו ששכחתי לציין ואני לא יכול לערוך זה :
שאתם שוכחים מה המטרה של גוגל בכל הנושא הם מפרסמים אצלכם, פירסומות של לקוחות...
על מנת שהלקוחות שלהם יקבלו פירסום כמו שצריך גוגל חושבים על זה ככה:
למה שנשלם לאתר אחד גדול עם הרבה לחיצות 2000$ בחודש כשעדיף לי לפרסם ב 500 אתרים קטנים עם אותו סכום כניסות אבל אצלהם לוחצים רק בסכום של 300$ יותר משתלם לגוגל ויותר משתלם למפרסמים שלהם, אתם שוכחים שגם גוגל חברה רווחית..

בכל מקרה, תוסיפו לזה את כל ה"רמאויות" וההונאות וכו' שכל בעלי האתרים מנסים לעשות..

מה שכן גוגל יכלו לעשות מערכת יותר חכמה..
שאתר עם 1,000,000 כניסות מקבל פחות..
נכון זה פחות הוגן כלפי בעל האתר אבל זה עדיין ישאיר אותו במעגוגל (המעגל של גוגל) ובינינו מי לא אוהב להיות קרוב לגוגל

Dennis Ray 26-02-08 15:33

בנימה זו - אשמח אם מישהו יוכל לבחון את המודעות באתר שלי ולהגיד לי אם המיקום שלהם נראה "חוקי", אגב אם אפשר מישהו עם ניסיון זה יהיה נחמד. שילחו הודעה פרטית בבקשה :).
(אגב זה לא האתר שבחתימה, זה סתם תחביב שם :)).

VoyaAGe 26-02-08 19:27

לאתרים מפרסמים יש את הזכות לקבוע כמה הם ישלמו לקליקים מסויימים..
אנשים לרוב לא לוחצים סתם ולקוחות אדסנס יודעים מה מותר ומה אסור..
המטרה של המודעות היא לתת עניין נוסף באתר לאנשים שנכנסים לאתר בטעות או בכללי..

אני לא בא בקטע הנה גוגל אדסנס הנה הנה הנה ובום כתבה בידיעות..
אני רוצה לדעת מה דעתכם בנוגע לזה.. אני לא נחסמתי מגוגל.. את גוגל אדסנס אני דיי אוהב אני מרוויח על זה מספיק כסף בחודש..
אולי טעיתי בנוגע לסיבות האמיתיות שגוגל השעו אתרים ישראליים..

הדיון יכול להינעל!

uploa 26-02-08 20:14

אנו לא חיים במדינה דיקטטורית, וגוגל זה גוף שאכפת לו. אם תגיע עד ידיעות אחרונות, אני בטוח שגוגל ייצרו עמך קשר אישית, ויסדירו עניינים. אתה עומד להשיג להם פרסום שלילי בעיתון, מה שישנה טיפה - אבל עדיין.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:50.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ