![]() |
ציטוט:
ב. לא נצטרך תמיכה מארה"ב בגלל שלא תיהיה עזה... ג. אחרי חצי שנה כל המדינות שיעשו חרם ישכחו מזה אני לא אומר שזה מה שצריך לעשות, אני רק אומר שהסיבות ללמה לא - לא נכונות |
שמעתי על זה אתמול בערב, מזעזע ביותר.
המחבלים מגיעים לכל מקום לצערי. נקווה שהמלחמה לא תהיה קרובה. |
ציטוט:
אנחנו מקבלים מהם תמיכה כלכלית,מבלי תמיכה מהם אפשר להגיד שאנחנו לא קיימים. בואו נודה באמת. ג.לא ישכחו בחיים חיסול או ניסיון חיסול של עם שלם,כמו שלא שכחו ולא ישכחו אף פעם את השואה ככה אותו הדבר. ותבינו אולמרט הוא לא פחדן (אני לא אומר שהוא ראש ממשלה מוצלח),אבל תבינו ראש ממשלה הוא לא המחליט היחידי,הוא לא יכול לקחת החלטות לבד ולהגיד וואלה היום אני רוצה "לשחק" בטנקים ולצאת לפעולה איתם. זה לא עובד ככה,כל אחד יש את התחום שהוא מבין בו,ולכן יש לנו שר אוצר,שר ביטחון,שרת חינוך אם רק ראש הממשלה היה מקבל את ההחלטות הללו לא היינו דמוקרטיה. והיום בחיים לא יתנו למצב של הריגת עם שלם,תיהיה בטוחים שאם אנחנו יוצאים נגד כל העם הפלסטיני במטרה להשמיד אותו (ולא משנה הסיבה כרגע),אז אנחנו ניהיה מותקפים משאר מדינות העולם,העולם לא ישתוק כמו בשואה,העולם לא יתן שתתרחש שואה שנייה. |
ציטוט:
בכל מקרה,אי אפשר להשמיד עם שלם ,אבל אפשר לנתק להם תחשמל ליום שלם על כל קאסם שנופל, יהיו תגובות מעמי ערב וכו',אבל בגלל זה לא תפרוץ מלחמה,והכי חשוב הפלשתינים יבינו שכל קסאם שלהם אין להם חשמל ,זה יוריד כמעט לגמרי את שיגורי הקאסמים. |
בן דוד של מישהי שאני מכיר נהרג שם. ויש לי חבר שיש לו הרבה חברים שפצועים קשה שם.
אני בעד להחזיר טרור.. אם ניקח את העניינים לידיים ונעשה שם טרור, גם אם הם יגיבו וינסו להחזיר יש לנו בסופו של דבר מדינה מאחורינו, לא משנה עד כמה המעשה היה רע. |
http://www.ynet.co.il/PicServer2/020...6/1.jpg_wh.jpg
תמונה שווה אלף מילים.. |
ציטוט:
אבל אוליי עדיף היה לשים את זה בתור לינק |
ציטוט:
כן, צריך לעשות בהם "טבח עם". 8 שנים יורים טילים על שדרות. כן, הקסאם הוא טיל מסוכן לכל דבר ורק בנס ניצלים ממנו. הם לא חסים על חפים מפשע, הם רואים דבר אחד: להשמיד את מדינת ישראל. למה גירשו את גוש קטיף? כדי שיהיה שקט לא? רק יותר גרוע... מה יגידו אומות העולם? אבו מאזן יגנה שעה וחצי, הUN יגנה עוד חצי שעה, בוש יגיד משהו על זה שאנחנו צריכים לעשות שלום ולנו יהיה שקט מהם. אז, מצריים תקום נגדנו? הם שונאים אותם לא פחות מאשר אנחנו. אנחנו פשוט מרחמים עליהם... |
ציטוט:
אנחנו מתייחסים לחפים מפשע פלסטינים הרבה יותר טוב ממה שהם מתייחסים לחפים מפשע ישראליים.. וזאת בידיוק הטעות. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ