![]() |
ציטוט:
|
נחמד בתור התחלה אבל לא מתאים למכירה לדעתי.
בהצלחה :) |
חלקם צודקים בתגובתם, אבל עדיין אין צורך להגיב בצורה בוטה שכזו .
לא אוהבים? תגידו מה, תפרטו ולהבא הבחור ילמד מהטעויות שלו , במקום לצחוק לו בפנים . * גבר, אסור לפרסם תמונה ככה וצריך שהיא תיהיה בלינק מיכוון שהיא "שוברת" את העיצוב של הפורום . המבנה של העיצוב, טוב אבל, הייתי מקטין את החבילות ובמקום האישה שעומדת שם, הייתי מכניס עוד "נושא " . העיצוב, שחור ואפל, בעיצוב הוסטינג העיצוב צריך להיות בהיר, ושיהיה קל נוח וברור לקרוא תוכן, הרי זה היעד של העיצוב לא ? בנוגע לתפריט, קצת יוצא מפרופרציה הקטע של הכפתורים , הם תקועים כאלה ולא משלמים אחד את השני , נראים נפרדים , הייתי מגדיל ועושה שהם משלמים אחד את השני בצורה יפה . הקטע של הלוגו, זה שם החברה לא? תבליט אותו! שיראו מה שם החברה ! ולסיכום : אתה לא ברמת מכירה, לצערי הייתי ממליץ לך לקחת את התגובה שלי ולנסות לשפר את העיצוב, להכניס בו חיים (צבעים) ולהתחיל להשתפר, להתאמן ולהציג כאן עבודות שלך לקבל תגובות בונות ולהתחיל להתקדם , כשתסתכל על עיצובים אחרים ותראה שאתה ברמה שלהם ומוכן למכירה, אז תציע את העיצובים שלך למכירה ואני בטוח שתקבל יותר מ- 100 ש"ח . מקווה שעזרתי, דניאל :) . |
לפעמים טוב לשמוע ביקורות בונות.. לא צריך לצחוק! אלה לתת ביקורת נורמלית ..
|
זה ממש לא יפה מה שאתם עושים פה...
אוקי אז אולי הוא לא מבין שבשביל רמת מכירה צריך להיות קצת יותר טובים אבל תגובות כמו: "הכל מככוער תחליף הכל" יכולות לפגוע... אז ככה אני חושב שבאמת הרמה פה היא לא רמת מכירה ... יש לך רעיונות ממש טובים (המבנה של הבאר ממש אהבתי) אבל יש לך בעיה של ביצוע. הרמה שלך בפוטושופ עדיין לא מספיק טובה... אז המלצה שלי תתאמן, תקרא מדריכים ותתשתפר לאט לאט. לדעתי יש לך את הראש של מעצב אבל הביצוע פה הוא ... עדיין לא מספיק שיהיה לך בהצלחה, עידו |
אז כך,
בהיבט של התבניות יש לך עבודה לא רעה בכלל, תנסה לעבוד על שינוי הלוגואים באתר, תוסיף יותר אלמנטים של צבעים במקום להתמקד בצבע בודד כפי שזה נעשה כרגע. נסה להסתכל על אתרים שונים, לראות סגנונות שונים ולנסות לייסם בעיצוב שלך. אני רואה הרבה מאוד פוטנציאל בכיוון שלך, תמשיך ותצליח! רומן |
ציטוט:
אנשים שלא יודעים לקבל ביקורת, לא יכולים להציג את העבודות שלהם. פורום "עיצוב וגראפיקה", נועד גם להעביר ביקורת על עבודות ולא רק להציג אותם לצורך שיווק. אני מבין שלא תמיד נעים לשמוע דברים בסגנון שנאמרו כאן, אבל כל עוד משתמש מעביר על העבודה ביקורת לא תוקפנית, עלייך לקבל אותה. (גם אם אתה חושב שהיא לא נכונה, יש דרך להגיב) אנא כבד את החברים בפורום כמו שכיבדו אותך. אתה מתבקש גם להקטין את התמונה כדי שלא תפגע בגבולות העמוד. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ